ερώτηση, πρόταση αγοράς

snowbullet

New member
10 April 2008
4
Καλημερα σε όλους!

Σε 12 μέρες ανεβαινω τα σκαλιά της Εκκλησίας και η μόνη μου εκρεμμότητα στο καινούριο σπίτι είναι οι τηλεοράσεις!

Έφτασε η ώρα τους
χρειάζομαι 2 μία 32αρα για το καθιστικο
και μια 26αρα για την κρεβάτοκάμαρα!

μέχρι πρότεινως ημουν fun της sony αλλά μέτα απο κάποιες επισκέψεις σε καταστήματα απαρατήρησα οτι η Samsung είναι λιγο καλύτερη!

Προσανατολιζόμουν για την LE32 A558 της Samsung αλλά se κάποιa posts και reviews διάβασα οτι η full hd ανάλυση δεν θα είναι και η καλύτερη σε 32αρα οθόνη, και γενάται το ερώτημα αξίζει 32αρα με full hd ή να πάρω καλύτερα μά 32αρα HD και ν αμου μείνουν και τα extra euros?

Περίμένω τις προτάσεις σας σαν ποιό ειδικοι απο εμένα...

μαλλον μικρή οθόνη για να δεις full hd, εγω θα έλεγα να πας σε hd ready και να γλυτώσεις το επιπλέον κόστος. Μπορείς σε 32'' να βρεις πολύ καλές τιμές πλέον.
Από τι απόσταση θα βλέπεις? Ρωτάω γιατι οι 32'' θεωρούνται κάπως λίγες πλεον.
Αντε και με το καλό ο γάμος !

Last edited:
μαλλον μικρή οθόνη για να δεις full hd, εγω θα έλεγα να πας σε hd ready και να γλυτώσεις το επιπλέον κόστος. Μπορείς σε 32'' να βρεις πολύ καλές τιμές πλέον.
Από τι απόσταση θα βλέπεις? Ρωτάω γιατι οι 32'' θεωρούνται κάπως λίγες πλεόν.
Αντε και με το καλό ο γάμος !

η απόσταση ειναι γύρω στα 2,5 μετρα

Απάντηση: Re: ερώτηση, πρόταση αγοράς

η απόσταση ειναι γύρω στα 2,5 μετρα

Όχι 32άρα, θα το μετανιώσεις μετά από 2,5 μέρες....ΙΜΟ 40άρα θα είναι ότι πρέπει.

Καλύτερα 40άρα,στην αρχή θα σου φανεί κάπως υπερβολική,μετά όμως θα λες ότι ίσως σε έπαιρνε και για παραπάνω ίντσες!

Πάνω που αποφάσισα τις ιντσες μετα απο αυτα που διαβάζω αρχίζω να μπερδεύομαι πάλι....

στο μεταξύ βρήκα 2 υποψήφιες
την Τoshiba 32R3500PG sta 100hz (επικρατέστερη ως τώρα)
kai thn Samsung LE32M86B

εχει κάποιος, κάποια απο τις εν λόγω τηλεοράσεις?

Πάνω που αποφάσισα τις ιντσες μετα απο αυτα που διαβάζω αρχίζω να μπερδεύομαι πάλι....

στο μεταξύ βρήκα 2 υποψήφιες
την Τoshiba 32R3500PG sta 100hz (επικρατέστερη ως τώρα)
kai thn Samsung LE32M86B

εχει κάποιος, κάποια απο τις εν λόγω τηλεοράσεις?

Την Toshiba νομίζω ότι την έχει ο Πάνος (Συντονιστής της κατηγορίας) ....ο οποίος πιθανόν να σου δώσει κάποιες πληροφορίες..

Τη δεύτερη...δεν ξέρω.

Καλώς ήρθες στα μπερδέματα...-bye-

Υ.Γ.: Στο ξαναλέω η 32άρα στα 2,5 μέτρα είναι σαν το γάμο....ξανασκέψου το...:flipout:..(αστειεύομαι έτσι..???)

Re: Απάντηση: Re: ερώτηση, πρόταση αγοράς

Καλώς ήρθες στα μπερδέματα...-bye-

Υ.Γ.: Στο ξαναλέω η 32άρα στα 2,5 μέτρα είναι σαν το γάμο....ξανασκέψου το...:flipout:..(αστειεύομαι έτσι..???)

οκ καταλαβαίνω!!!!!:hanged:

Παζάρι κανονικό :flipout:

32'' ο ένας ... 42'' οι άλλοι ...

εγώ λέω να τα βρείτε στην μέση που είναι οι 37'' -bye-

Σε πλάσμα υπάρχει η Panasonic 37PX80, σε LCD αρκετές επιλογές όπως Philips 37PFL7603, LG 37LG6000 κλπ

πριν τον γαμο σου κανει και 26αρα..αλλωστε ολη μερα ασχολεισαι με την γυναικα,την πας ταξιδια,την πας για καφε και γενικα ολο το μυαλο σου ειναι μαζι της.
μετα τον γαμο θα ψαχνεις για οσο το δυνατον μεγαλυτερη τηλεοραση
και αρκετα μετα τον γαμο θα ψαχνεις για προβολεα.:flipout:

πλακα κανω να ζησετε ευτυχισμενοι και οσο για την τηλεοραση μια 42PX80 ειναι ιδανικη(για αρχη):grinning-smiley-043

Στην 32αρα για να δεις ΗD πρεπει να εισαι στο 1.5 μετρο max.

40-42" απο τα 2.5 μετρα θα ελεγα οτι ειναι σχετικα καλη.