Μεταφέρω σε αυτό το thread την ερώτηση που υπέβαλα κατά λάθος εδω.
Χαιρετώ άπαντες από το Βέλγιο.
Πριν περίπου έναν χρόνο, ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέμα Home Cinema / HiFi ήχος.
Το σύστημα μου αυτή την στιγμή απαρτίζεται από
1. Δύο μπροστινά MA rx-6
2. Ένα κεντρικό MA RX centre
3. Ένα MA R360HD sub-woofer
Τα παραπάνω οδηγεί ένας ONKYO 608.
Προς το παρόν, για χωροταξικούς λόγους, δεν σκοπεύω να προσθέσω ηχεία στο set-up (π.χ. 5.1).
Σε γενικές γραμμές, η χρήση του συστήματος είναι 70% μουσική (FLAC ή και MP3 και σχετικά σύντομα θα προστεθεί και ένα πικάπ) και 30% ταινίες/παιχνίδια (PC/PS3).
Σχετικές με τον υπάρχον ενισχυτή, στην αρχή είμουν αρκετά ικανοποιημένος (καθότι αρχάριος), όμως δεν άργησα να καταλάβω πως ο ενισχυτής που έχω τώρα είναι μάλλον "λίγος" για τα ηχεία μου.
Δεδομένου του παραπάνω, αποφάσισα να τον αντικαταστήσω. Τα κριτήρια μου για επιλογή είναι τα παρακάτω (με σειρά προτεραιότητας):
1. Να είναι καλός σε αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής (καλά DAC).
2. Να είναι καλός σε αναπαραγωγή αναλογικής μουσικής (Phono).
3. Να μπορεί να αποδώσει 140W ανά κανάλι.
4. Να έχει phono-in
5. Να έχει pre-out.
Μετά από σχετική έρευνα, ο βασικός μου υποψήφιος είναι ο Pioneer SC-LX75. Με βάση τα παραπάνω κριτήρια και δεδομένου του budget (1800 eu ή κάτι παρόμοιο), έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Χαιρετώ άπαντες από το Βέλγιο.
Πριν περίπου έναν χρόνο, ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέμα Home Cinema / HiFi ήχος.
Το σύστημα μου αυτή την στιγμή απαρτίζεται από
1. Δύο μπροστινά MA rx-6
2. Ένα κεντρικό MA RX centre
3. Ένα MA R360HD sub-woofer
Τα παραπάνω οδηγεί ένας ONKYO 608.
Προς το παρόν, για χωροταξικούς λόγους, δεν σκοπεύω να προσθέσω ηχεία στο set-up (π.χ. 5.1).
Σε γενικές γραμμές, η χρήση του συστήματος είναι 70% μουσική (FLAC ή και MP3 και σχετικά σύντομα θα προστεθεί και ένα πικάπ) και 30% ταινίες/παιχνίδια (PC/PS3).
Σχετικές με τον υπάρχον ενισχυτή, στην αρχή είμουν αρκετά ικανοποιημένος (καθότι αρχάριος), όμως δεν άργησα να καταλάβω πως ο ενισχυτής που έχω τώρα είναι μάλλον "λίγος" για τα ηχεία μου.
Δεδομένου του παραπάνω, αποφάσισα να τον αντικαταστήσω. Τα κριτήρια μου για επιλογή είναι τα παρακάτω (με σειρά προτεραιότητας):
1. Να είναι καλός σε αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής (καλά DAC).
2. Να είναι καλός σε αναπαραγωγή αναλογικής μουσικής (Phono).
3. Να μπορεί να αποδώσει 140W ανά κανάλι.
4. Να έχει phono-in
5. Να έχει pre-out.
Μετά από σχετική έρευνα, ο βασικός μου υποψήφιος είναι ο Pioneer SC-LX75. Με βάση τα παραπάνω κριτήρια και δεδομένου του budget (1800 eu ή κάτι παρόμοιο), έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.