Eρώτηση σχετικά με τις τιμές στη Ρόδο.

Re: Απάντηση: Eρώτηση σχετικά με τις τιμές στη Ρόδο.

Τι σχεση εχει το ποσο την πληρωνει ο εμπορος με το after sales support, εφοσον ο εμπορος σου δινει εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπιας?

Ελα θεε και κυριε...

Ετσι είναι . Αν έχεις είτε Ελληνική είτε Πανευρωπαική που υποχρεώνει το service να επισκευασει ή να αντικαταστήσει δεν έχει σημασία το απο που (εισαγωγη ή εγχώρια)

Απάντηση: Re: Eρώτηση σχετικά με τις τιμές στη Ρόδο.

Βρε Βασίλη έχω κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη και σου λέω ότι σου δίνω εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας για την Tv σου.Αν σου πάθει κάτι και την πας στην αντιπροσωπεία και σου πουν ότι το serial number της δεν είναι ελληνικής εισαγωγής τί θα κάνεις? Θα τρέχεις να με βρεις στην Αλεξανδρούπολη να βρεις άκρη? Έχω και άλλα πράγματα να με απασχολούν το καιρό αυτό και δεν θέλω να μου βγει ξινή και η αγορά μίας ακριβής Tv.Το πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονος της απόστασης.Εκεί έχει σχέση το after sales support.

Ο ανθρωπος τι σου ειπε? Οτι εχει εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπιας? αν στο ειπε αυτο, ΤΕΛΟΣ.
Και στο διαστημα να ειναι το μαγαζι του, εφοσον στη δινει την εγγυηση στη δινει. Και αντι να ξεκαθαρισεις μαζι του, ρωτας το φορουμ σε τι τιμη τις αγοραζει για να καταλαβεις αν ειναι Ελληνικη η εγγυηση?

Ειλικρινα δεν μπορω να κατανοησω τον εντελως μη δομημενο συλλογισμο σου.

Εγω θεωρω πως το θεμα πρεπει να κλεισει για να κανει ο ανθρωπος την δουλεια του και εμεις την δικη μας. Και οποιος θελει , αγοραζει, οποιος εχει αμφιβολιες ας τον παρει τηλ να τον ρωτησει

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτεσε....
αντι να τα βαλεις με αυτους που σου πουλανε την ιδια τηλεοραση 100 και 200 ευρω ακριβοτερα καθεσε και ασχολισε με πραγματα που οχι μονο δεν μπορεις να καταλαβεις αλλα και παρερμηνευεις.

Αφου ρωτησες τους ανθρωπους σου στην sony για να σου πουν τιμες γιατι δεν ρωτας αν αγοραζω απο απο την ελληνικη εταιρεια η οχι....απλα εινια τα πραγματα

ευχαριστω1

Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες Σωκράτη.Το thread αυτό το άνοιξα μιας και αδυνατούσα να κατανοήσω τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι business μιας και δεν είμαι έμπορος.Αυτά τα περί πιστωτικών τζίρων κλπ δεν τα ήξερα.Το μόνο που θέλω είναι ως καταναλωτής να έχω το κεφάλι μου ήσυχο,μιας και για μένα το after sales κομμάτι είναι πάρα πολύ σημαντικό.Ότι και να πάρεις, από αυτοκίνητο μέχρι μιξεράκι (ατυχές παράδειγμα) μπορεί να παρουσιάσει βλάβη.Επειδή όμως άλλη τιμή έχει το τουτού και άλλη το μιξεράκι γι αυτό ανησυχώ.Όσο για το παιδί που κάνει τις πολύ καλές τιμές στο Forum,έχω να του πω,ποτέ δεν θα έκανα τέτοια πατάτα να πάρω τη Sony και να της πω : Ο τάδε την δίνει τόσο γιατί? Δεν είμαι 10 χρονών. Άλλα από την άλλη δεν μπορώ να βλέπω δηλώσεις του στυλ : Κάποιοι μου δημιουργούν πρόβλημα κλπ, καταλήγωντας στο : Δεν θα μπορώ να δημοσιεύω τις τιμές στο forum. Αν είχε πραγματικό πρόβλημα από την κάθε εταιρεία δεν θα μπορούσε απλούστατα να ξαναπροσφέρει τέτοιες τιμές,άρα εταιρεία και έμπορος τα βρίσκουν μια χαρά. Και επειδή το forum αυτό αποτελεί κατά τη γνώμη μου την καλύτερη πηγή πελατείας για ηλεκτρονικά καταστήματα και μη, νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο απαιτητικοί από τους εμπόρους μιας και ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και δεν μας χαριζουν τίποτα.

Γιαννη ο Βασιλης δεν αναφερεται σε εσενα..μπορει γενικοτερα να σε αφορα αλλα αυτο το συγκεκριμενο νημα ανοιχτηκε για αλλο σκοπο και αφορα αλλο καταστημα-bye-

Ξέφυγε το θέμα πολύ μου φαίνεται.Δεν με ενδιαφέρει πόσο πουλάει ο καθένας,δικαίωμά του αν τις δίνει και τσάμπα.Το μόνο που με νοιάζει είναι αν τα εμπορεύματα αυτά καλύπτονται από ελληνική εγγύηση.Πήρα τις διαβεβαιώσεις μου και θα ψωνίσω από το νησί σου Γιάννη.Οπότε μην νευριάζεις.Εσύ βλέπεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά ως έμπορος,εγώ όμως είμαι πελάτης.Και επειδή από εμάς ζείτε καλό θα είναι να διαβάζεις προσεκτικά για να καταλαβαίνεις το σκοπό που άνοιξα αυτό το Thread αλλιώς δημιουργούνται εντάσεις και αντιπαραθέσεις.Στο είπα ξανά, δεν με ενδιαφέρει αν ο καθε έμπορος βγάζει ενα Χ κέρδος, η δουλειά του είναι άλλωστε.Με ενδιαφέρει να μην με πιάσουν κορόϊδο,γιατί στην στραβή εγώ θα τρέχω να βρω το δίκιο μου,κανένας έμπορος.

Παιδια, ας ειμαστε απλα ηρεμοι κι ολα ειναι ενταξει. Πιστευω οτι εχετε και οι 2 σας δικιο, απο την δικια του σκοπια ο καθενας. Ισως το μονο μικρο λαθακι να ειναι κατα τη γνωμη μου ο τιτλος του θεματος, που αναφερει μεσα τη λεξη "Ροδο". Απλα επειδη γνωριζουμε οτι επωνυμα 2 ατομα-εμποροι ειναι μελη απο τη Ροδο, ηταν σαν να απυθυνεσαι εμμεσα σε αυτους Βασιλη. Για αυτο και το ολο θεμα.
Δεν πιστευω οτι πρεπει να το συνεχισουμε. Φυσικα και θελουμε να προστατευομαστε σαν καταναλωτες και να θελουμε τις εγγυησεις μας. Ομως ταυτοχρονα θελουμε και τις χαμηλες τιμες, οσο αυτο ειναι δυνατο κι εφικτο. Δεν μας ενδιαφερει εαν καποιος εμπορος δινει χαμηλα τις τιμες του σε σχεση με τη μαζα της αγορας, ουτε μας ενδιαφερει γιατι και πως το κατορθωνει αυτο. Εμας απλα μας ενδιαφερει το τελικο αποτελεσμα, οτι δηλαδη ειναι συγκριτικα πιο φθηνος σε σχεση με καποιους αλλους, που ειχαμε στη λιστα της ερευνας μας.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ λεγεται και ειναι απλο.
Γιαννη και Βασιλη δεν υπαρχει κανενα θεμα κι ουτε λογος. Κουβεντουλα κανουμε -bye-

Προς ΤΟ psixakias.
Δεν νομίζω να είπα παραμυθά κανέναν από εδώ μέσα.
Το "μη σε παραμυθιάζουν" αφορούσε τα "στελέχη" και όχι τα μέλη του forum.
Τώρα αυτά τα "τι είπε ρε το άτομο" και "μαζεύτε τον" σε δικαιολογώ να τα πεις γιατί σίγουρα το έκανες κάτω από τη στέρηση του Xanax σου.

Έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με τις τιμές των καταστημάτων στο νησί αυτό. Από πηγή μέσα από τη Sony δίνοντας τις τιμές που τα παιδιά πωλούν τις τηλεοράσεις με διαβεβαίωσαν ότι δεν είναι δυνατόν να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας.Και για να μιλήσω πιο σωστά ορίστε η τιμή πώλησης της 46Χ3500 από τη Sony Hellas προς τον έμπορο => 2828 ευρώ.Το πως καταφέρνουν και την δίνουν στην τιμή των 2649 και να έχουν και κέρδος τα παιδιά από τη Ρόδο είναι ένα ερώτημα. Η Sony Hellas είναι υποχρεωμένη να επισκευάζει οποιαδήποτε συσκευή βρίσκεται εντός ελληνικών συνόρων μιας και ισχύει η ευρωπαϊκή εγγύηση,για περίοδο όμως ΕΩΣ 2 μήνες.Αν συμβεί κάτι μετά τότε την πατήσαμε. Αυτό αφορά τα grey market προϊόντα. Μάλιστα με προσκάλεσαν αύριο να δω τιμολόγιο πώλησης από την Sony Hellas σε έμπορο για να μου λυθεί η δυσπιστία.Σε ερώτησή μου τί μπορώ να κάνω για να εγγυηθώ ότι δεν είναι παραεισαγωγής η Tv που θα πάρω μου απάντησαν: να σου δείξει το κατάστημα το τιμολόγιο αγοράς της Tv από τη Sony Hellas,δηλαδή ιστορίες για αγρίους.Δεν ξέρω είμαι πολύ σκεπτικός μετά από όλα αυτά.

Sorry κιολας που βγαινω εκτος, αλλα μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημανει το παραπανω? Ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση της Sony, αλλα μονο για εως 2 μηνες? που ακριβως τα γραφει αυτα στην "πανευρωπαικη" εγγυηση της Sony?

Re: Απάντηση: Eρώτηση σχετικά με τις τιμές στη Ρόδο.

Τώρα αυτά τα "τι είπε ρε το άτομο" και "μαζεύτε τον" σε δικαιολογώ να τα πεις γιατί σίγουρα το έκανες κάτω από τη στέρηση του Xanax σου.

Γεια σου ρε Σωκρατη γιγαντα! Με εκανες και γελασα.:flipout:

Παντως ακομη δεν καταλαβα γιατι ενω αγορασες LG λες...

"έλα να σου δείξω το τιμολόγιο της SONY Ελλάς να δεις πόσο την αγοράζω"

Η αγαπη σου για την Sony δεν κρυβεται!:flipout:

αντι να τα βαλεις με αυτους που σου πουλανε την ιδια τηλεοραση 100 και 200 ευρω ακριβοτερα καθεσε και ασχολισε με πραγματα που οχι μονο δεν μπορεις να καταλαβεις αλλα και παρερμηνευεις.

Αφου ρωτησες τους ανθρωπους σου στην sony για να σου πουν τιμες γιατι δεν ρωτας αν αγοραζω απο απο την ελληνικη εταιρεια η οχι....απλα εινια τα πραγματα
ευχαριστω1

Σωστός... :SFGSFGSF:

ευχαριστω1

μα τοσο απλα ειναι:SFGSFGSF:

Παιδιά , τα πράγματα είναι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ και ΜΗΝ τραβάτε άλλο αυτό το θέμα γιατί έχει φτάσει ΗΔΗ τις 6 Σελίδες!

Η Ρόδος σαν παραμεθώριο νησί που είναι έχει την ευκολία να κάνει ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο Ελληνικό κατάστημα, λόγω κάποιων συγκυριών που την ευνοούν, όπως π.χ. χαμηλότερο ΦΠΑ κατά 6%, καλύτερες συμφωνίες με εταιρίες και αντιπροσωπίες εντός Ελλάδας, και μειωμένα έξοδα σε σχέση με ένα κατάστημα πχ στο κέντρο της Αθήνας.... :grandpa:

Και ένας γνωστός μου που έχει κατάστημα με δορυφορικές κεραίες, ΠΑΝΤΑ ψώνιζε (τώρα έχει πάρει σύνταξη) από αντιπρόσωπο στη Ρόδο, για καλύτερες τιμές και ΠΑΝΤΑ άψογη εξυπηρέτηση...:antlers:

Τώρα, αν κάποιος ΔΕΝ θέλει να πάρει το ρίσκο του Service, δηλαδή να στείλει το προιον πάλι στη Ροδο αν του χαλάσει κλπ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ αγοράζει από κάποιο άλλο κοντινότερο κατάστημα (με Ο,ΤΙ συνεπάγεται αυτό στην τιμή)!!!

Αυτό είναι όλο........:grandpa:

Παιδιά , τα πράγματα είναι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ και ΜΗΝ τραβάτε άλλο αυτό το θέμα γιατί έχει φτάσει ΗΔΗ τις 6 Σελίδες!

Η Ρόδος σαν παραμεθώριο νησί που είναι έχει την ευκολία να κάνει ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο Ελληνικό κατάστημα, λόγω κάποιων συγκυριών που την ευνοούν, όπως π.χ. χαμηλότερο ΦΠΑ κατά 6%, καλύτερες συμφωνίες με εταιρίες και αντιπροσωπίες εντός Ελλάδας, και μειωμένα έξοδα σε σχέση με ένα κατάστημα πχ στο κέντρο της Αθήνας.... :grandpa:

Και ένας γνωστός μου που έχει κατάστημα με δορυφορικές κεραίες, ΠΑΝΤΑ ψώνιζε (τώρα έχει πάρει σύνταξη) από αντιπρόσωπο στη Ρόδο, για καλύτερες τιμές και ΠΑΝΤΑ άψογη εξυπηρέτηση...:antlers:

Τώρα, αν κάποιος ΔΕΝ θέλει να πάρει το ρίσκο του Service, δηλαδή να στείλει το προιον πάλι στη Ροδο αν του χαλάσει κλπ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ αγοράζει από κάποιο άλλο κοντινότερο κατάστημα (με Ο,ΤΙ συνεπάγεται αυτό στην τιμή)!!!

Εχει δικιο ο Διονυσης μην το κουραζουμε.

Τα περιθωρια κερδους των καταστηματων ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Εγω αγορασα την 40D3000 στα 1600 ευρω και αλλοι την αγορασαν στα 1300 και παρολα αυτα το μαγαζι εβγαλε κερδος.

Οταν λεμε οτι εχουν τα προιοντα κανονικη εγγυηση τοτε δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο καχυποπτοι.

Εγω δεν θα διστασω οταν παρω τηλεοραση η προβολεα να παρω απο τα παιδια που στο κατω κατω ειναι και μελη του φορουμ και τους ξερουμε (εστω και εξ αποστασεως).

Καλες αγορες σε ολους.

Και στο κατω - κατω αποτολμούμε και αγοράζουμε απο Γερμανία ή απο αλλού , και θα δυσκολευτούμε για την χώρα μας.....!!!!!!!

Παιδι'α ας το τελειώνουμε εδω γιατι το πράγμα εχει πάει μάλλον.....μακρυά.