Ερώτηση σχετικά με το ps3

dimosbak

New member
21 November 2015
1
Γεια σας, σκεφτομαι να αγοράσω ή ps3 ή ps4 αλλα εχω ενα προβλημα. Να σας ρωτήσω, στο ps3 τωρα που βγηκε το ps4 θα συνεχίσουν να βγαινουν παιχνίδια ή θα σταματήσουν οπως έγινε και με το ps2;

Καλύτερα πάρε το ps4. Το ps3 είναι μια κονσόλα δεκαετίας και κάποια στιγμή θα σταματήσουν να βγαίνουν παιχνίδια (μετά από 3-4 χρονιά όμως πιστεύω)

Καλησπέρα..! Η καλύτερη αγορά αυτή την στιγμή είναι PS3 γιατί έχει πάρα πολλούς τίτλους, αν κοιτάξεις σε αγγελίες μπορείς να πάρεις κορυφαία παιχνίδια σε πολύ καλές τιμές. Ως media player είναι πολύ καλό σε αντίθεση με το 4άρι. Είναι και σημαντικά πιό αθόρυβο κατά την λειτουργία του. Προτείνω 3..!

Επίσης, πρίν λίγες εβδομάδες βγήκε ανακοίνωση απο την Sony ότι το PS4 θα είναι συμβατό με παιχνίδια του PS2 -και όχι του PS3-. Αυτό το μεταφράζω ώς εσωτερικό φόβο της Sony προς την υπαρκτή -ακόμα- δύναμη του PS3. Το 3 στέκεται κάτι παραπάνω απο αξιοπρεπώς στην σημερινή αγορά κονσολών και γι αυτό τον λόγο η εταιρία το έχει αφήσει ώς αυτόνομο προιόν.

Επαναλαμβάνω: Άν δέν θέλεις οπωσδήποτε nextgen γραφικά, αυτά του PS3 μιά χαρά κρατάνε ακόμα καθώς δέν έχουμε μεταβεί σε 4K υλικό παρότι η μηχανή γραφικών έχει αλλάξει στο 4άρι. Λογικά, το 3άρι έχει τουλάχιστον ακόμα δύο χρόνια υποστήριξης.

σημ: Στα γράφω αυτά έχοντας πουλήσει το PS3 που είχα και κατέχοντας πλέον το PS4...!

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...έχω ακριβώς την ίδια άποψη. Στο PS3 υπάρχουν εξαιρετικοί τίτλοι που γίνονται δικοί σου με ελάχιστα χρήματα και τα γραφικά του κρατάνε πολύ καλά ακόμη. Το PS4 είναι για εμένα μια ψιλοαπογοήτευση, το περίμενα ποιοτικότερο, με καλύτερα γραφικά, πιο αθόρυβο, να είχε καλύτερη ψύξη (τηγανίζεις αυγό πάνω του), με φθηνότερα παιχνίδια (τι είναι αυτά τα 69,90?για όνομα...) με δωρεάν online (ακόμη και εκεί να κονομίσουν!έλεος..).
Θεωρώ ότι η καλύτερη περίοδος για να αγοράσεις PS4 θα είναι όταν βγεί το "slim" σε κανά χρόνο-δυο δηλαδή, που θα υπάρχει πληθώρα τίτλων σε φθηνές τιμές.