Ευχαριστώ
Μετά το unpack με WinRar τα κατάφερα και εβαλα SW απο 7.9.09. Το Μενού είναι πιο πλούσιο.
Υπάρχει υποστήριξη για PVR αλλά έχει πρόβλημα με το Screen format μεσω HDMI (όχι μεσω Scart).
το πρόβλημα με το Screen format έχει να κάνει με το Up scaling. Όταν βάλω 576p στις Video ρυθμίσεις όλα δουλεύουν όπως παλιά, πριν το update. Η εικόνα είναι 16:9 όταν μεταδίδεται 16:9 (Σκαι) και Smart όταν μεταδίδεται 4:3 (σχεδόν όλα τα αλά, ΕΤ1, Νέο, Μέγα κ.τ.λ.) (Εχω ρυθμισει την Sony 46W4500 να παιζει Smart οταν δεν παιρνει Wide σημα.) Έτσι είναι και τώρα μεσω Scart σύνδεση.
Όταν δουλεύει ο Upscaler του On lien 6060 στα 720p η στα 1080i μετα την αναβαθμιση ο δέκτης στέλνει παντα Wide εικόνα και η τηλεόραση παραμένει πάντα στο wide.
Πρεπει να προσθεσω οτι η ρυθμιση του δεκτη ειναι οπως παντα: Screen ratio Auto, Screen format Letterbox.
Αυτο με εκνευριζει απιστευτα. Το παλαιο μου λογισμικο ηταν απο 04/2008, δεν εχω το αερχειο φυσικα. Εβαλα το πιο παλιο πoυ βρηκα απο 04/2009 αλλα τιποτα.
Εναι μειονεκτημα να αφησω τον δεκτη στο 576p η οχι ? Μαλλον ειναι βεβαια. Εαν και τι Scaler να εχει ενα τετοιο μηχανηματακι ?
οι δικι σας δεκτες πως μεταδιδουν μια 4:3 εικονα μεσω HDMI ???
Φιλικά, Drak