Ερώτηση σε κατόχους HUMAX 2000

@Νίκος Σχ. Ισως είμαι υπερβολικός στον χαρακτηρισμό. Αλλά πιστεύω ότι σε σχέση με τον Kathrein είναι εξίσου καλώς στην ποιότητα εικόνας στα HD σήματα. Δεν κάνει καλό upscalling στα SD. Είναι φιλικός για τον απλό χρήστη. Και όλα αυτά με τα δικά μου μάτια που ενδεχομένως δεν αποτελούν τον ααντικειμενικό κριτή.

Οπως είπα και πριν , με τα νεύρα που έχω , είμαι ικανός να κατέβω γήπεδο Αρένα και να βάλω 3 γκολ πριν βγουν από την σιφούνα υπέρ του ΠΑΟΚ ....

Τώρα όσον αφορά την άποψη σου , σεβαστή και καλοδεχούμενη ...
Που είδες τον Kathrein ; σε κατάστημα ; δεν τον έχω δει ακόμα και μάλλον θα είναι η αγορά μου προκειμένου να δω HD euro2008

ΥΓ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Απάντηση: Re: Ερώτηση σε κατόχους HUMAX 2000

@Νίκος Σχ. Ισως είμαι υπερβολικός στον χαρακτηρισμό. Αλλά πιστεύω ότι σε σχέση με τον Kathrein είναι εξίσου καλώς στην ποιότητα εικόνας στα HD σήματα. Δεν κάνει καλό upscalling στα SD. Είναι φιλικός για τον απλό χρήστη. Και όλα αυτά με τα δικά μου μάτια που ενδεχομένως δεν αποτελούν τον ααντικειμενικό κριτή.
+100
Εαν τό sd σήμα είναι καλής ποιότητας τό κάνει καλύτερο εάν όχι τότε...
Στά HD σήματα είναι καταπληκτικός!(Έχω ανεβάσει φωτο στό Thread γιά τήν κάρτα τού HD SUISSE).

@ Νίκος Σχ. Τους έχω και τους δύο σπίτι μου. Τόσο σε 46 Samsung όσο και σε Epson 2000HD με οθόνη 102". Αν δεν έχεις Humax τότε ο Kathrein είναι η σωστή επιλογή. Αν ήμουν στη θέση σου θα περίμενα να δώ και τi ψάρια θα πιάσει ο DM800. Είναι όμως το Champions League και τα ματσάκια αρκετά και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Αν από το Μάρτη του 2004 περίμενα τον DM 8000 δεν θα έβλεπα ουτε το Euro2008. O Humax έβγαλε άξια τα λεφτά του. Τώρα κάνω απόσβεση με τον Kathrein.

Re: Απάντηση: Ερώτηση σε κατόχους HUMAX 2000

Τότε ήταν ο μοναδικός δέκτης , σήμερα , με το συγκριτικό Νοεμβρίου ( δες τοπικ σε κόκκινα ) κατατάσσεται τελευταίος ...

Που είναι; -bye-