Μέσα σε μια ...νύχτα, έγινε εκταμίευση 160 εκ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος προς άγνωστη κατεύθυνση!!!.Μεγάλο θέμα δημιουργείται με τα χρήματα που έχουν συγκεντερωθεί από δωρεές ιδιωτών (σε μεγάλο βαθμό από το υστέρημα των απλών πολιτών!) για τους πυρόπληκτους της περσινής εθνικής τραγωδίας.
Για την αποκατάσταση τους έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος και δημιουργήθηκε το Εθνικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ)....
Ομως από την κίνηση αυτού του λογαριασμού φαίνεται ότι στις 29 Ιανουαρίου έγινε μια εκταμίευση μαμούθ 160 εκατομμυρίων ευρώ (έχουν γίνει κατά διαστήματα και άλλες μικρότερες), χωρίς να φαίνεται πού πήγαν.
Τωρα τι να πω αν όντως ειναι αλήθεια?Να χ3σω και τους τηλεμαραθωνιους και τις επισκέψεις στα καμμένα και τις κάμερες και τα δάκρυα και τόσα άλλα.
Ας είναι καλά τα γήπεδα γκολφ στην Ηλεία .
Παιδιά συγνώμη που βγάζω εδώ μέσα την οργή μου αλλά εδώ αισθάνομαι ελεύθερος.
Και αρχίζει να μου τη δίνει τώρα τελευταία με ολα αυτά που γίνονται.....
Μαλλον κ.Σουρλα έτσι όπως πάει θα σας χρειαστούμε σύντομα........
Για την αποκατάσταση τους έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος και δημιουργήθηκε το Εθνικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ)....
Ομως από την κίνηση αυτού του λογαριασμού φαίνεται ότι στις 29 Ιανουαρίου έγινε μια εκταμίευση μαμούθ 160 εκατομμυρίων ευρώ (έχουν γίνει κατά διαστήματα και άλλες μικρότερες), χωρίς να φαίνεται πού πήγαν.
Τωρα τι να πω αν όντως ειναι αλήθεια?Να χ3σω και τους τηλεμαραθωνιους και τις επισκέψεις στα καμμένα και τις κάμερες και τα δάκρυα και τόσα άλλα.
Ας είναι καλά τα γήπεδα γκολφ στην Ηλεία .
Παιδιά συγνώμη που βγάζω εδώ μέσα την οργή μου αλλά εδώ αισθάνομαι ελεύθερος.
Και αρχίζει να μου τη δίνει τώρα τελευταία με ολα αυτά που γίνονται.....
Μαλλον κ.Σουρλα έτσι όπως πάει θα σας χρειαστούμε σύντομα........
Last edited by a moderator: