Πρεπει να τη σκανάρω από τα βιβλία της σχολής.
Οταν με το καλο μπορεσεις, θα ηταν καλο να της ριχναμε μια ματια.
Πρεπει να τη σκανάρω από τα βιβλία της σχολής.
Το nickname 'ongaku' προέρχεται από σύνδρομο θαυμασμού για ένα θρύλο του χίφι...Δεν τον έχω δει από κοντά και ούτε τον έχω ακούσει...Και αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το 1_ο ποστ θα δει πως αναφέρω κάτι για 90-95% απόδοση του αναφερόμενου συστήματος 'προσιτού' hi-end...όλα είναι σχετικά . Αλλά σκέψου ότι τον προσδιορισμό "προσιτό' τον χρησιμοποίησε κάποιος που έχει ως nickname τον Ongaku και όχι τον Αrcam Delta![]()
ΟΚ αλλά να πάρεις κι ένα δανειάκι για την αμοιβούλα μου :Banane0:
Το nickname 'ongaku' προέρχεται από σύνδρομο θαυμασμού για ένα θρύλο του χίφι...Δεν τον έχω δει από κοντά και ούτε τον έχω ακούσει...Και αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το 1_ο ποστ θα δει πως αναφέρω κάτι για 90-95% απόδοση του αναφερόμενου συστήματος 'προσιτού' hi-end...
Αν λοιπόν με 10 χιλιάρικα καταφέρεις και φτειάξεις τέτοιο ήχο δε νομίζω πως χρειάζεται να πας παραπάνω...Μη ξεχνάμε πως υπάρχουν και παιδάκια που πεινάνε ανά τον κόσμο...
Δ. Παναγιωτίδης said:από την εποχή που έγραφα γιά hiend των 1500 κύλησε πολύ νερό στ αυλάκι...
Κάποιοι ίσως δεν τα έζησαν.
Σήμερα το κόστος του συστήματός μου έχει ξεπεράσει τα 1500. Όχι κατά πολύ.
Προχτές ήμουν στην εκδήλωση της τηλεοπτικής με τα καινούργια μονομπλόκ της Κλασέ και τα 802d.
Σε λεφτά 30000.
Ο χώρος πολύ προσεγμένος.
Γιά πρώτη φορά άκουσα έτσι 802d. Επίσης κλασέ να σκίζουν.
Ο ήχος ήταν αναφοράς.
Το βράδυ (Σαββατο ήταν, δεν ξέρω αν εφταιγε το ρεύμα, η διάθεση η υγρασία) στη σοφίτα όλα ήταν μαγικά.
Μην αρχίσετε τα γνωστα (πατάει το σύστημά σου εκείνο των 30000 κλπ).
Σε λεφτά είναι χαμηλά. Σε κόπο πολύ ψηλά.
Και μιά και δεν έχω τα 80 σχεδόν τετραγωνικά της τηλεοπτικής μένω στα κυβικά μου.
Που με καλύπτουν απόλυτα.
Υπάρχει λοιπόν προσιτό hifi και το end ας το χαρούν οι έχοντες.
Εγώ κάνω τη δουλειά μου αλλιώς.
Μη βάλεις ερωτηματικό... φυσικά και τό πιασα...?
Εάν εκλάβω τα ανωτέρω ως κατά κυριολεξία απάντηση στο σχόλιο μου , τότε μάλλον θα πρέπει να τοποθετήσω ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα στο "έξυπνος" που έχω βάλει για σένα , έχοντας ως γνώμονα τα γραφόμενα σου , γενικώς έως τώρα .
Οπότε προτιμώ να θεωρήσω ότι πρόκειται για μιά ατυχή συγκυρία όπου η ιντερνετική επικοινωνία εμπόδισε την εκδήλωση της τυχόν κοινής αίσθησης του αστείου.![]()
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΙΤΟ HI-END? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: OXI!
αλλα και τα 20.000-30.000 ειναι υπερβολη.
Νομίζω αυτό το ποστ λέει όλη την αλήθεια και την πραγματικότητα...για πάρα πολυ κοσμο, HI-END θα πει εξωτικες ακριβες κατασκευες και ΜΟΝΟ αυτο...και χαρά του να τα βλεπει και να τα δειχνει
για μενα HI-END ειναι ο ηχος που πλησιαζει την αληθεια
και δεδομενου οτι για να πετυχει μια τετοια υλοποιηση θελει καποια χρηματα παραπανω κατασκευαστικά οπου θα πλησιασουμε το κοστος που εθεσε ο οngaku
επειτα θελει καλο ματσαρισμα να δεσει το γλυκο
ΔΕΝ μπορεις να ακουσεις σωστα απο 1500 ευρο
αλλα και τα 20.000-30.000 ειναι υπερβολη.
και λεω υπερβολη για να μην πω τιποτα ποιο βαρυ
και οπως αναφερα παραπανω-- ηχο που πλησιαζει την αληθεια---θα παρεις και στην περιπτωση των 10000 και των 50000
αν θελεις αληθεια φερε την μπαντα στο σπιτι σου...
αυτη ειναι η γνωμη μου
αν υπαρχει αναλογια στο HI-END θα βρισκετε στη σχεση ποιοτητας ηχου και αξιας που στα 10000 12000 θα παρεις το μεγιστομε ποια κριτηρια? σε τι χωρο? για ποια τσεπη? μην ξεχνας πως 30000 ειναι ΤΙΠΟΤΑ για καποιους. αν για εναν εφοπλιστη ειναι υπερβολη τα 30000 τοτε για εμενα ειναι υπερβολη τα παπουτσια των 100 . Ολα ειναι σχετικα λοιπον.
η πυραμιδα του Maslow ειναι παρα πολυ καλος μπουσουλας.
Η Ιεραρχια των Αναγκων.
![]()
Στεργιε την εχεις προχειρη να την ποσταρεις?????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.