supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Re: Απάντηση: Ερωτηση..
δώσε μου Νεκτάριε ένα παράδειγμα προβλήματος προς επίλυση που δεν λύθηκε, είμαι περίεργος...
Ευχαριστώ που βρίσκει κάποιος ότι υπάρχει προσπάθεια.
Αλλά ξεχνάτε ότι εδώ είναι internet. Γράφεις σήμερα και παίρνεις απάντηση μετά από μιά εβδομάδα. Μην περιμένετε χρόνους ούτε δημόσιου υπάλληλου, ούτε ελεύθερου επαγγελματιά..
Προσωπικά μπορώ να ανταποκριθώ σχεδόν άμεσα, εκεί που είμαι αρμόδιος, αρκεί να υπάρχει αίτημα.
Δεν κλειδώνουν κάτι όταν παρεκτρέπονται. Υπάρχουν κάποιες γραμμές. Και οι συντονιστές παρεκτρέπονται και έχουν συνέπειες.
Ισορροπία υπάρχει σε γενικές γραμμές. Μέχρι κάποιος να θελήσει να βγεί στο προσκήνιο.
Γιατί εδώ κύριε Παναγιωτίδη υπάρχει περίπτωση να βρούμε άκρη σε ένα πρόβλημα? Η συνήθης κατάληξη είναι κλείδωμα και η υπόσχεση ότι θα συζητηθεί. Ε λοιπόν 1,5 χρόνο δεν θυμάμαι να έχει γίνει επαναφορά ζητήματος που είχε λάβει υπόσχεση προς συζήτηση.
Εκείνο που θέλω να πω εν ολίγης είναι ότι η προσπάθεια σας είναι αξιέπενη και εμέσως την στηρίζουμε και τα μη μέλη του σωματίου (με τα γραπτά μας), αλλά θα πρέπει κατά την γνώμη να βελτιώσετε αρκετά τους χρόνους απόκρισης σε αιτήματα και παράπονα των μελών του φόρουμ και επιτέλους να δω μια φορά και μια σύσταση προς τους συντονιστές και όχι μόνο προς τα μέλη όταν αυτοί κάνουν κάπου λάθος. Δεν είναι πάντα λύση το κλείδωμα και το μπανάρισμα μελών επειδή παρεκτρέπησαν. Είναι άνισο να μπορεί να παρεκτραπεί ένας συντονιστής ενώ ένα μέλος να μην μπορεί. Κάπου πρέπει να βρεθεί μια ισσοροπία πιστεύω.
δώσε μου Νεκτάριε ένα παράδειγμα προβλήματος προς επίλυση που δεν λύθηκε, είμαι περίεργος...
Ευχαριστώ που βρίσκει κάποιος ότι υπάρχει προσπάθεια.
Αλλά ξεχνάτε ότι εδώ είναι internet. Γράφεις σήμερα και παίρνεις απάντηση μετά από μιά εβδομάδα. Μην περιμένετε χρόνους ούτε δημόσιου υπάλληλου, ούτε ελεύθερου επαγγελματιά..
Προσωπικά μπορώ να ανταποκριθώ σχεδόν άμεσα, εκεί που είμαι αρμόδιος, αρκεί να υπάρχει αίτημα.
Δεν κλειδώνουν κάτι όταν παρεκτρέπονται. Υπάρχουν κάποιες γραμμές. Και οι συντονιστές παρεκτρέπονται και έχουν συνέπειες.
Ισορροπία υπάρχει σε γενικές γραμμές. Μέχρι κάποιος να θελήσει να βγεί στο προσκήνιο.