Ερωτηση..

Re: Απάντηση: Ερωτηση..

Γιατί εδώ κύριε Παναγιωτίδη υπάρχει περίπτωση να βρούμε άκρη σε ένα πρόβλημα? Η συνήθης κατάληξη είναι κλείδωμα και η υπόσχεση ότι θα συζητηθεί. Ε λοιπόν 1,5 χρόνο δεν θυμάμαι να έχει γίνει επαναφορά ζητήματος που είχε λάβει υπόσχεση προς συζήτηση.

Εκείνο που θέλω να πω εν ολίγης είναι ότι η προσπάθεια σας είναι αξιέπενη και εμέσως την στηρίζουμε και τα μη μέλη του σωματίου (με τα γραπτά μας), αλλά θα πρέπει κατά την γνώμη να βελτιώσετε αρκετά τους χρόνους απόκρισης σε αιτήματα και παράπονα των μελών του φόρουμ και επιτέλους να δω μια φορά και μια σύσταση προς τους συντονιστές και όχι μόνο προς τα μέλη όταν αυτοί κάνουν κάπου λάθος. Δεν είναι πάντα λύση το κλείδωμα και το μπανάρισμα μελών επειδή παρεκτρέπησαν. Είναι άνισο να μπορεί να παρεκτραπεί ένας συντονιστής ενώ ένα μέλος να μην μπορεί. Κάπου πρέπει να βρεθεί μια ισσοροπία πιστεύω.

δώσε μου Νεκτάριε ένα παράδειγμα προβλήματος προς επίλυση που δεν λύθηκε, είμαι περίεργος...
Ευχαριστώ που βρίσκει κάποιος ότι υπάρχει προσπάθεια.
Αλλά ξεχνάτε ότι εδώ είναι internet. Γράφεις σήμερα και παίρνεις απάντηση μετά από μιά εβδομάδα. Μην περιμένετε χρόνους ούτε δημόσιου υπάλληλου, ούτε ελεύθερου επαγγελματιά..
Προσωπικά μπορώ να ανταποκριθώ σχεδόν άμεσα, εκεί που είμαι αρμόδιος, αρκεί να υπάρχει αίτημα.
Δεν κλειδώνουν κάτι όταν παρεκτρέπονται. Υπάρχουν κάποιες γραμμές. Και οι συντονιστές παρεκτρέπονται και έχουν συνέπειες.

Ισορροπία υπάρχει σε γενικές γραμμές. Μέχρι κάποιος να θελήσει να βγεί στο προσκήνιο.

Re: Απάντηση: Ερωτηση..

Δημήτρη, αυτό που νομίζω οτι θέλει να πεί ο Νεκτάριος είναι οτι πάνω απ' όλα είμαστε forum.
Δυστυχώς, και με ευθύνη όλων μας, αυτό κοντεύουμε να το ξεχάσουμε. Αντί να ασχολούμαστε και να μιλάμε για το χόμπυ μας ασχολούμαστε με ένα σωρό άλλα που πιθανώς να ταίριαζαν σε μια ανώνυμη εταιρία αλλά δεν έχουν καμία σχέση με ένα forum.
Καλά είναι τα πολλά μέλη, τα πολλά posts και τα πολλά hits αλλά αυτά από μόνα τους δεν λένε και πολλά πράγματα. Μπορεί να ενδιαφέρουν τους διαφημιζόμενους που ψάχνουν εδώ για πελατεία αλλά αφήνει σχεδόν αδιάφορους αυτούς που ψάχνουν εδώ για φίλους και ενδιαφέρουσες συζητήσεις και παρουσιάσεις.
Μακάρι αυτό να είναι μόνο δική μου άποψη αλλά, με τούτα και με κείνα, και μ' όλα αυτά που δημιουργούνται, μπορεί να αυξάνουν τα μέλη και τα posts αλλά, δυστυχώς, μικραίνουν οι παρέες, καινούριες δεν βλέπω να δημιουργούνται και, μοιραία, πέφτει η όρεξη και το ενδιαφέρον.
Λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι αισθάνομαι.

Μπάμπη τα έχουμε πει και ξαναπεί και από κοντά και σε χαρές και σε λύπες.
Φορουμ είμαστε. Ρεμπετ ασκέρ δεν θα είμαστε.
Δεν με ενδιαφέρουν τα πολλά μέλη, ούτε τα πόστ, ούτε τα χιτς. Είμαι ο τελευταίος που νοιάζεται γι αυτά, και αν αύριο το φόρουμ έχει 500 μέλη θα είμαι ευχαριστημένος.
Γιά το λόγο αυτό μαζεύουμε συνδρομές, γιά να είμαστε ανεξάρτητοι από διαφημιζόμενους.
Στους καυγάδες μιά ζωή χαλιόμαστε οι παλιοί, οι άνω πενταετίας.... Οι νέοι, πίστεψέ με δεν δίνουν δυάρα...

Δυστυχώς, και με ευθύνη όλων μας, αυτό κοντεύουμε να το ξεχάσουμε. Αντί να ασχολούμαστε και να μιλάμε για το χόμπυ μας ασχολούμαστε με ένα σωρό άλλα που πιθανώς να ταίριαζαν σε μια ανώνυμη εταιρία αλλά δεν έχουν καμία σχέση με ένα forum.

Αποδεδειγμένα, όταν προκύπτει κάποιο "εσωτερικό" θέμα, τα μέλη παρατάνε όλα τα άλλα θέματα και ασχολούνται με τον τάδε διαχειριστή και το δείνα μέλος. Κάποιες φορές, χαίρομαι που τα μέλη νοιάζονται λίγο παραπάνω για αυτό το χώρο, Άλλες φορές, έχω περισσότερο την αίσθηση ότι μας αρέσουν τα σκάνδαλα και τα κουτσομπολιά.

Αν δεν αποφασίσουν τα μέλη να αγνοήσουν τέτοια θέματα, η μόνη λύση που μπορεί να δοθεί άνωθεν είναι να τα εξαφανίζουμε με το που εμφανίζονται. Ούτε απαντήσεις ούτς τίποτα, αλλά με απεμπόληση του μέχρι σήμερα δημοκρατικού μας προσώπου.

Λίγα θα αλλάξουν στην ουσία, άλλωστε όλα τα άλλα fora του κόσμου δουλεύουν μια χαρά έτσι. Αλλά εμένα μου αρέσει ότι το ότι εμείς έχουμε "άλλο" καθεστώς.