N nikos.s Senior Member 22 October 2007 442 7 September 2010 #1 επειδη γνωριζω λιγα πραγματα και ο δεκτης που θα παρω(dream 800) εχει image gemini 5 θα μπορω με καποιο usb να τον κανω combo(για digea) η αυτο γινεται μονο με το image της dream-elite?
επειδη γνωριζω λιγα πραγματα και ο δεκτης που θα παρω(dream 800) εχει image gemini 5 θα μπορω με καποιο usb να τον κανω combo(για digea) η αυτο γινεται μονο με το image της dream-elite?
suzakias Banned 11 July 2008 6,891 Θεσσαλονίκη, αλλα ολα πα θέλτς να μαθάντς......ση 8 September 2010 #2 μονο με το image της dream-elite
M maddoggr New member 8 September 2010 4 8 September 2010 #3 μόνο που σταμάτησε το development και δεν υπάρχει τρόπος να κατεβουν οι οδηγοί μια και κλείσανε και τους server τους.
μόνο που σταμάτησε το development και δεν υπάρχει τρόπος να κατεβουν οι οδηγοί μια και κλείσανε και τους server τους.
N nikos.s Senior Member 22 October 2007 442 8 September 2010 #4 maddoggr said: μόνο που σταμάτησε το development και δεν υπάρχει τρόπος να κατεβουν οι οδηγοί μια και κλείσανε και τους server τους. Click to expand... απο καποιον αλλο που εχει το image στο δεκτη του δε μπορει να μου το κανει και εμενα?
maddoggr said: μόνο που σταμάτησε το development και δεν υπάρχει τρόπος να κατεβουν οι οδηγοί μια και κλείσανε και τους server τους. Click to expand... απο καποιον αλλο που εχει το image στο δεκτη του δε μπορει να μου το κανει και εμενα?
M maddoggr New member 8 September 2010 4 8 September 2010 #5 nikos.s said: απο καποιον αλλο που εχει το image στο δεκτη του δε μπορει να μου το κανει και εμενα? Click to expand... αν έχει στημένο το ίδιο usb tuner ναι.
nikos.s said: απο καποιον αλλο που εχει το image στο δεκτη του δε μπορει να μου το κανει και εμενα? Click to expand... αν έχει στημένο το ίδιο usb tuner ναι.
N nikos.s Senior Member 22 October 2007 442 8 September 2010 #6 maddoggr said: αν έχει στημένο το ίδιο usb tuner ναι.[/QUOTE ευχαριστω Click to expand...