Ερωτηση

Status
Not open for further replies.
ΠετροΜ
6-8 μηνες κανουν τα παιδια του Admin team να ξεκαθαρισουν 100% τα χιλαδες mails που λαμβανουν και οχι να παρεις απαντηση εσυ

Hδη εχει ενημερωθει ο ΓΔ για το θεμα σου και συντομα θα επικοινωνησει μαζι σου

Απάντηση: Re: Ερωτηση

ΠετροΜ
6-8 μηνες κανουν τα παιδια του Admin team να ξεκαθαρισουν 100% τα χιλαδες mails που λαμβανουν και οχι να παρεις απαντηση εσυ

Hδη εχει ενημερωθει ο ΓΔ για το θεμα σου και συντομα θα επικοινωνησει μαζι σου

ΟΚ

Εχουν περασει 15 ημερες που περιμενω απαντηση σε μερικες παρα πολυ απλες ερωτησεις και 5 ημερες απο τοτε που εστειλα πμ στον ΓΔ υπενθυμιζοντας του το αιτημα μου. Δεν πηρα απαντηση ουτε καν στο δευτερο. Δεν ξερω αν ειναι εμπαιγμος ή/και υπεκφυγη ή/και κατι αλλο, αλλα πλεον ειμαι αναγκασμενος να προχωρησω μονος μου το θεμα, ωστε να δωθει μια οριστικη λυση, οπως την εννοω εγω, τουλαχιστον.

χωρίς να θέλω να εμπλακώ, είναι φανερό οτι υποβόσκει μια ῾῾κόντρα῾῾ και καλό θα είναι λυθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα..

δεν παίρνω το μέρος κανενός, αλλά θεωρώ οτι δεν έχει κανείς να κερδίσει κάτι απο όλο αυτό.

μια παρέα ήμαστε, δεν αξίζει να χαλάμε την ζαχαρένια μας χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.
ηρεμία παιδιά. :D

Κοντρα υπαρχει οταν δυο ή περισσοτερα μερη αλληλοσυγκρουονται. Συνεπως, εδω δεν υπαρχει κοντρα. Σιγα μην ειχα προσωπικη-διαδικτυακή κοντρα εγω με καποιον αγνωστο μου, με ενα username. Αυτα ειναι αστεια πραγματα. Υπαρχουν ομως μερικα θεματα.

Last edited:
Ξερω καλα που θα καταληξει ολο αυτο, μιας και πριν απο πολλα χρονια ειχα διαβασει ενα βιβλιο με τιτλο "η δικτατορια των μετριων".

Ωχ, λαθος, σορρυ, αλλα γραφω απο μνημης η οποια με προδιδει καποιες φορες. "Η συνωμοσια των μετριων" λεγοταν το βιβλιο. Ναι, τη συνωμοσια τους περιεγραφε.

Last edited:
Ωχ, λαθος, σορρυ, αλλα γραφω απο μνημης η οποια με προδιδει καποιες φορες. "Η συνωμοσια των μετριων" λεγοταν το βιβλιο. Ναι, τη συνωμοσια τους περιεγραφε.

Βάζω στοίχημα ότι στο τέλος κερδίζει η Μπαρτσελόνα!!!:popcorn::popcorn:

Μήπως έχει βγεί ''λίγο'' offtopic το θέμα;Εάν δεν είναι να δοθεί αυτή η απάντηση... δεν βλέπω τον λόγο ύπαρξης του..

Το εβγαλαν Off topic αυτοι που θα επρεπε, εκ των κανονων λειτουργιας του φορουμ, να διαγραφουν τα off topic μηνυματα ενος thread. Καλο;

Είμαστε πονόψυχοι και συγκαταβατικοί, αλλιώς, δεν θα είχες 7059 ποστ, αλλά 59 ποστ.....ούτως ή άλλως μια ζωή off topic είσαι.....έχουμε συνηθίσει....-bye--bye-

Είμαστε πονόψυχοι και συγκαταβατικοί, αλλιώς, δεν θα είχες 7059 ποστ, αλλά 59 ποστ.....ούτως ή άλλως μια ζωή off topic είσαι.....έχουμε συνηθίσει....-bye--bye-

Eσυ εισαι που με μπαναρισες για προκλητικη συμπεριφορα? :award:

Eσυ εισαι που με μπαναρισες για προκλητικη συμπεριφορα? :award:

Ναι.

Δεν επιτρέπεται το μπαν για συνεχή off topic...μην ανησυχείς.

Η ανοχή μας είναι άπειρη. Σαν το σύμπαν και την ηλιθιότητα που λέει και ο συνάδελφός σου.;);)

Status
Not open for further replies.