Ερωτηση

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ερωτηση

''Γιατί η μετριότητα, διαθέτει ενίοτε το χάρισμα του συμπαθητικού. Το καλό παιδί, η καλή κοπέλα, ο καλός άνθρωπος, χάριν του οποίου, ή της αμηχανίας μας, επιστρατεύονται και οι λέξεις «ενδιαφέρον» ή « είχε και καλά στοιχεία» ή «για την Ελλάδα δεν είναι κι άσχημο» ή «δεν παύει να είναι μια πρόταση». Και δεν πρόκειται για τον Καλό άνθρωπο του Σετσουάν, όπου η λέξη «καλός» είχε σχέση και με τα διλήμματά του. Πρόκειται για τον καλό άνθρωπο που, αν όχι με εμφανείς ξεδιάντροπους τρόπους, σιγά σιγά και μετρημένα υποσκάπτει το επιστημονικό προσωπικό ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος, ας πούμε,''

Μάνος Χατζιδάκις..

Ο Καθρέφτης και το Μαχαίρι
Εκδόσεις Ικαρος.

Ο λαος Κε Σπυρο το λεει "Καλο παιδι... κακη πληγη"

Είμαστε πονόψυχοι και συγκαταβατικοί, αλλιώς, δεν θα είχες 7059 ποστ, αλλά 59 ποστ.....ούτως ή άλλως μια ζωή off topic είσαι.....έχουμε συνηθίσει....-bye--bye-

Η υπογραφη μου σου απανταει, αν το καταλαβες. Επισης, θα ειχε πλακα να μας εξηγησεις πως εσυ και το αφεντικο σου καταλληξατε, απ'ολες τις ιδιοτητες που εχω και αναμεσα σε εκατομμυρια πιθανους συνδιασμους "συναδελφων μου" και δηλωσεων τους, οτι εννοουσα τη συγκεκριμενη περι απειρης βλακειας. Θεωρησατε πως αυτο που εγραψες και σχολιασα ηταν τοσο μεγαλη βλακεια που μονο αυτη η ατακα θα του ταιριαζε? Αλλιως, πως συμπερανατε πως εννοουσα αυτη την ατακα?

Ειναι ολοφανερο πλεον πως το φορουμ συνεχιζει να επικροτει τις μεθοδους και τον τροπο συμπεριφορας ορισμενων διαχειριστων και μελων. Καλα κανει, αλλα θα μπορουσε ο ΓΔ να μου το πει ευθεως και οχι να μου λεει άλλα και πως πρεπει να περιμενω.

Θα ηθελα να επανελθει το thread που σβηστηκε. Τυπικα, αλλα και ουσιαστικα, δεν υπηρχε κανενας λογος να σβηστει. Αλλιως, θα το ξαναγραψω και ας μου το ξανασβησουν.

Η υπογραφη μου σου απανταει, αν το καταλαβες. Επισης, θα ειχε πλακα να μας εξηγησεις πως εσυ και το αφεντικο σου καταλληξατε, απ'ολες τις ιδιοτητες που εχω και αναμεσα σε εκατομμυρια πιθανους συνδιασμους "συναδελφων μου" και δηλωσεων τους, οτι εννοουσα τη συγκεκριμενη περι απειρης βλακειας. Θεωρησατε πως αυτο που εγραψες και σχολιασα ηταν τοσο μεγαλη βλακεια που μονο αυτη η ατακα θα του ταιριαζε? Αλλιως, πως συμπερανατε πως εννοουσα αυτη την ατακα?

Όντως θα είχε πλάκα να σου εξηγήσω, αλλά, δεν πρόκειται να καταλάβαινες παρότι συνάδελφος του Αϊνστάιν...

Μείνε σε αυτά που καταλαβαίνεις και παράτα μας ήσυχους. Δεν έχουμε όλοι το κέφι να παιδιαρίζουμε και να κλαιγόμαστε μονίμως και αδιαλείπτως όταν οι άλλοι δεν καταπίνουν τα κοκοκό μας και τις κουταμάρες μας.

Το θέμα έχει τελειώσει....εκτός αν προτίθεσαι να μας απειλήσεις εκ νέου...

Όντως θα είχε πλάκα να σου εξηγήσω, αλλά, δεν πρόκειται να καταλάβαινες παρότι συνάδελφος του Αϊνστάιν...

Μείνε σε αυτά που καταλαβαίνεις και παράτα μας ήσυχους. Δεν έχουμε όλοι το κέφι να παιδιαρίζουμε και να κλαιγόμαστε μονίμως και αδιαλείπτως όταν οι άλλοι δεν καταπίνουν τα κοκοκό μας και τις κουταμάρες μας.

Το θέμα έχει τελειώσει....εκτός αν προτίθεσαι να μας απειλήσεις εκ νέου...

Αλλο ενα απαδεκτο, υβριστικο και συκοφαντικο ποστ. Το θεμα θα τελειωσει συντομα αλλα οχι επειδη το λες εσυ. Τις απειλες τις ειδες στον υπνο σου μαλλον, γιατι εδω δεν υπαρχουν.

Πέτρο, το συγκεκριμένο νήμα έχει επιτελέσει τον σκοπό του (έχεις δηλαδή λάβει απάντηση στην αρχική σου ερώτηση) εδώ και καιρό. Το ότι παραμένει ανοιχτό δεν σημαίνει ότι μπορείς ανά τακτά χρονικά διαστήματα να μπαίνεις και να πετάς λάδι στη φωτιά.

Όπως σου έχω γράψει, σου χρωστάω μια απάντηση. Όταν μπορέσω να ασχοληθώ θα την λάβεις.

Το νήμα κλειδώνει και αργότερα θα "καθαριστεί".

Status
Not open for further replies.