ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Επιστολή-κόλαφος σε Παππά για ΕΡΤ: Ρουσφέτια, παραδιοίκηση, λογοκρισία… Σοκάρουν οι καταγγελίες του απερχόμενου Εντεταλμένου Σύμβουλου Προγράμματος, Σπύρου Κρίμπαλη προς τον υπ. Ψηφιακής Πολιτικής για την κατάσταση στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Ρουσφέτια, σκάνδαλα, λογοκρισία, κακοδιαχείρηση και παραδιοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ με σκοπό τον έλεγχο της ενημέρωσης Πηγή: Protagon.gr

Απάντηση: Re: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Επιστολή-κόλαφος σε Παππά για ΕΡΤ: Ρουσφέτια, παραδιοίκηση, λογοκρισία… Σοκάρουν οι καταγγελίες του απερχόμενου Εντεταλμένου Σύμβουλου Προγράμματος, Σπύρου Κρίμπαλη προς τον υπ. Ψηφιακής Πολιτικής για την κατάσταση στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Ρουσφέτια, σκάνδαλα, λογοκρισία, κακοδιαχείρηση και παραδιοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ με σκοπό τον έλεγχο της ενημέρωσης Πηγή: Protagon.gr

Και τι θέλει ο κύριος τώρα ? Οταν οι παπούδες των άλλων είχαν βγεί στο βουνό, οι δικοί του έκαναν τους κινέζους...

Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Εγώ δεν θεωρώ ότι πρέπει να κλειδώσει.Το κλείσιμο της ΕΡΤ, λέγεται ότι ζημίωσε το Δημόσιο πάνω από 30 εκ ευρώ.Πανάκριβα προγράμματα πληρωμένα από την ΕΡΤ χαρίστηκαν στην ιδιωτική τηλεόραση σε 1 νύχτα (πχ μουντομπασκετ στον ΑΝΤ-1). Μέχρι να καταλήξει το θέμα νομίζω πρέπει να μείνει ανοικτό..

Συμφωνω και εγω. Αφηστε που ο νεος ιδιοκτητης ερχεται με αγριες διαθεσεις (παλι).....

Re: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

ποιος ειναι ο νεος ιδιοκτητης ?

Γιατι εγω τελικα ολα αυτα τα χρονια μονο κατι Καλφαγιαννηδες βλεπω να κανουν οτι γουσταρουν.

Re: Κλείνει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ (11/06/2013)

Η πραξη απεδειξε οτι ειναι μονοδρομος οντως.

Και επαναστελεχωση της απο διακομματικη επιτροπη . Αλλιως θα πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον 20 χρονια να φυγουν οι ξαδερφες και οι κουμπαροι που μονο επιβαρυνουν τον οργανισμο με εργο μηδεν.

Καλά δεν πιστεύω να πιστεύεις πως ο Μητσοτάκης θέλει να κλείσει την ΕΡΤ και να κάνει μια νέα με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις;
Είδαμε και την Νεριτ που μας πήγε 10 χρόνια πίσω.

Ελπιζω να θελει να κανει ακριβως αυτο.

Αλλα οχι υπο την δικη του αιγιδα αλλα υπο μια διακομματικη επιτροπη ή το ΕΣΡ ξερω εγω που θα διασφαλιζει οτι δεν θα γινεται κομματικο ΜΜΕ οπως το εχει κανει ο Παππας για την παρτη του και οι υπολοιποι πριν απο αυτον.

Να εχει τους ανθρωπους που χρειαζεται για να λειτουργει και οχι επειδη ηταν καποιοι χρονια πριν ξαδερφακια, γιοι, ανηψια και ηταν μια χαρα για να βολεψουν ανιδεους σε εργασια που θελει εξειδικευμενους.

Και φυσικα ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΟΙ πια.

Οποιος δεν κανει την δουλεια του να απολυεται οπως γινεται στον υπολοιπο κλαδο .

Αλλα οχι υπο την δικη του αιγιδα αλλα υπο μια διακομματικη επιτροπη ή το ΕΣΡ ξερω εγω που θα διασφαλιζει οτι δεν θα γινεται κομματικο ΜΜΕ οπως το εχει κανει ο Παππας για την παρτη του και οι υπολοιποι πριν απο αυτον.

Να εχει τους ανθρωπους που χρειαζεται για να λειτουργει και οχι επειδη ηταν καποιοι χρονια πριν ξαδερφακια, γιοι, ανηψια και ηταν μια χαρα για να βολεψουν ανιδεους σε εργασια που θελει εξειδικευμενους.

Οποιος δεν κανει την δουλεια του να απολυεται οπως γινεται στον υπολοιπο κλαδο .

μαζι σου 1000% ,αν και παντα ειμαι τις γνωμης οτι μονο ενα κρατικο πρεπει να υπαρχει

Συνυπογραφω.
Εχει καταντησει η ΕΡΤ μαγαζακι της εκαστοτε διεφθαρμενης κυβερνησης.

Κατευθείαν κλείσιμο - ούτε αποζημιώσεις δεν θα χρειαστεί να δώσει γιατί τις έχουν ήδη πάρει απο την προηγούμενη φορά. και στην θέση της, διατηρώντας την περιουσία της, να ξεκινήσει ένας νέος φορέας στα πρότυπα των ευρωπαικών δυτικών χωρών. Νισάφι πιά.

Εσυ πως το βλεπεις ?
Θα αφεθει η ΕΡΤ να λειτουργησει στα προτυπα ευρωπαικων δυτικων χωρων ?
Ο μονος δρομος που βλεπω να ακολουθει η ΕΡΤ ... ειναι ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερης
κρατικης εποπτειας.

ολα τα δημοσια καναλια και των αλλων μεγαλων χωρων (bbc,rai κλπ) παντα ειναι με το κρατος

Aλλο το να είναι υπο κρατική εποπτεία και να συμβαδίζει με τις θέσεις του κράτους κι άλλο υπο κομματική εποπτεία και να συμβαδίζει με το κυβερνών κόμμα. Κι επι δεξιάς την χρησιμοποιούσαν με κάθε τρόπο οι κυβερνώντες, αλλά αυτό το χάλι του απροκάλυπτου "θα λέτε αυτά που θέλουμε γιατι σας επαναφέραμε στα πόστα σας" είναι εξωφρενικό...
Οσο για την ποιότητα προγράμματος, ποιά ήταν η δημιουργική προσφορά της ΕΡΤ τα τελευταία 3,5 χρόνια ?

Η πιο προκλητική εκπομπή,πραγματικά εμετική είναι η 'Δεύτερη ματιά',4-6 απόγευμα.
Δεν υπάρχει χειρότερη εκπομπή απ αυτήν, ο ΣΚΑΙ είναι ένα τίποτα μπροστά σ αυτήν την Κορεατικού Τύπου προπαγανδιστική 'προσπάθεια ανάλυσης' της επικαιρότητας.
Μπηχτές,κατηγορίες,συνεχή προστατευτική πολιτική σε κάθε τι που είναι αντίθετο με την κοσμοθεωρία του ΣΥΡΙΖΑ.
Έχουν δίκιο όλοι όσοι την κατηγορούν,ακόμα και η σατυρική εκπομπή του Μητσικώστα στην ΕΡΤ πριν 5-6 μήνες,είχε κεντρικό σατυρικό στόχο την εκπομπή αυτή...
Πριν τρεις μέρες και απορώ πως ξέφυγε απ τα άλλα media,το πόση ειρωνεία και χλευασμό έριξαν στον χορό της Μέι ,υπό τους ήχους των ABBA,είναι απίστευτο..το έδειχναν ξανά και ξανά,κατηγορώντας τους πάντες στην Ευρώπη που διαφοροποιούνται σε διάφορα θέματα ..φασίστες,εθνικιστές,οπισθοδρομικούς,ακροδεξιούς...
Πραγματικά απορώ τι κάνει το ΕΡΣ, γι αυτήν την προκλητική κομματική κομπανία,που την πληρώνουμε και από πάνω.
Εγώ προτρέπω να την δείτε ,μάλιστα η ανάλυση που κάνει για τις 'επιθέσεις' στο Χρηματιστήριο....έπρεπε να προβληματίσει ..όσους μιλούν για ελευθεροτυπία.

Δεν μου λετε το περιοδικο που τυπωνει και διανεμει ΔΩΡΕΑΝ η ΕΡΤ εχει μεσα το προγραμμα των αλλων καναλιων ή μονον της ΕΡΤ ?

Δεν υπαρχουν λεμε ....

Δηλαδη πληρωνουΜΕ για να βγει ενα περιοδικο που αφορα μονο το τηλεοπτικο κοινο της ΕΡΤ ? :flipout:

Δεν υπαρχουν λεμε ....

Δηλαδη πληρωνουΜΕ για να βγει ενα περιοδικο που αφορα μονο το τηλεοπτικο κοινο της ΕΡΤ ? :flipout:

To οποίο κοινό δεν περιλαμβάνει ούτε τον πρόεδρο της ΕΡΤ! :flipout:

Δεν υπαρχουν λεμε ....

To περιοδικό αυτό, 16 σελίδων, βγαίνει με δωρεά η οποία καλύπτει πλήρως τα έξοδά του.

Η πιο προκλητική εκπομπή,πραγματικά εμετική είναι η 'Δεύτερη ματιά', 4-6 απόγευμα.
Δεν υπάρχει χειρότερη εκπομπή απ αυτήν, ο ΣΚΑΙ είναι ένα τίποτα μπροστά σ αυτήν την Κορεατικού Τύπου προπαγανδιστική 'προσπάθεια ανάλυσης'
της επικαιρότητας. Μπηχτές,κατηγορίες,συνεχή προστατευτική πολιτική σε κάθε τι που είναι αντίθετο με την κοσμοθεωρία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΝΤΩΣ ... εμετικα φιλοκυβερνητικη ... ΔΕΝ τηρουν κανενα προσχημα.
Και ειναι και εντελως ξυλινοι ως δημοσιογραφοι .... και οι τρεις !
Σαν καρδιναλιοι σε παπικο καναλι. Απο αλλη εποχη .... εντελως.