Haagenti
AVClub Fanatic
Εμείς μόνοι μας είμαστε μειοψηφία Chris.
Μην ξεχνάς όμως και το 50+ του πληθυσμού (τις κυρίες)!![]()
Η δικιά μου βλέπει φανατικά ποδόσφαιρο..Εγω έχω να δω από 2004. (Είχα μια καραμουζα σε σπρέι και ήθελα να την τελειωσω.

Εμείς μόνοι μας είμαστε μειοψηφία Chris.
Μην ξεχνάς όμως και το 50+ του πληθυσμού (τις κυρίες)!![]()
Αυτή τη στιγμή το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα στην αγορά είναι η 6η άδεια που ζητά ο Μαρινάκης και οι παραγωγές της COSMOTE..
Λίγο αν κινηθεί η τραπεζική και η καταναλωτική αγορά, θα αυξηθεί σημαντικά η διαφήμιση στην τηλεόραση, έστω 70-100 εκ. Αυτό αν συνδυαστεί με την βελτίωση της θέσης των καναλιών σε σχέση με τις διαφημιστικές εταιρείες, τότε μπορούμε να πούμε ότι όλο αυτό το επιπλέον ποσό θα πάει στην αγορά, δηλαδή τα κανάλια. Έτσι ή θα ξεπληρώσουν χρέη ή θα ανοίξουν νέο πρόγραμμα.
Τι ελπιδοφορο μηνυμα ειναι η 6η αδεια του Μαρινακη ? Αν ξεπερασουμε το θεμα του τι περσονα ειναι και γιατι κατηγορειται στο υπολοιπο βιο του τον ΔΟΛ που πηρε τον εκανε να μην πω σαν τι.....καθηλωσε τους εργαζομενους σε πενιχρες αμοιβες και τα μεσα που πηρε στην ανυποληψια μιας και τα χρησιμοποιει για την προσωπικη του ατζεντα.
Η προσωπική ατζέντα υπήρχε παντα στο ΔΟΛ. Απλά έγινε κραυγαλέο επί Ψυχάρη, γι αυτό απαξιώθηκαν και τα έντυπα και ήταν ήδη σε ανυποληψία πριν τα πάρει ο Μαρινάκης.
Για τις παραγωγες του Cosmote θα συμφωνησω απολυτα αλλα οι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι μετα το πολυ μεγαλο ανοιγμα που εκανε πλεον υπο το βαρος της μικρης αποδοσης που ειχαν στο βασικο σακουλι του ομιλου μαζευεται και τα μπατζετ πεφτουν. Αυτο θα εχει αμεσο αντικτυπο στην ποιοτητα της παραγωγης σε βαθος χρονου....
Βλαση απο παλιοτερα ακομα που ηταν ανοιχτα τα Αλτερ και Μεγκα ολη η αγορα βοουσε οτι ενα καναλι λογικα θα εκλεινε....η αγορα αντεχει το πολυ 4-5 καναλια πανελλαδικης εμβελειας ετσι ωστε η διαφημιστικη πιττα που θα μοιραζεται σε αυτα να τα καθιστα λειτουργικα.
Αλλιως μιλαμε για αλλες φασεις , σταθμους που θα μενουν ανοιχτοι για αλλους σκοπους και πολλες αλλες ομορφιες που δεν θελω καν να σκεφτομαι.
Η δικιά μου βλέπει φανατικά ποδόσφαιρο..Εγω έχω να δω από 2004. (Είχα μια καραμουζα σε σπρέι και ήθελα να την τελειωσω.)...
Μα...αυτή ήταν και η άποψη του Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ! Τότε γιατί χλευάζουν κάποιοι τη μελέτη του πανεπιστημίου της Φλωρεντίας; Αφού τα ίδια λέτε!
Τι ελπιδοφορο μηνυμα ειναι η 6η αδεια του Μαρινακη ? Αν ξεπερασουμε το θεμα του τι περσονα ειναι και γιατι κατηγορειται στο υπολοιπο βιο του τον ΔΟΛ που πηρε τον εκανε να μην πω σαν τι.....καθηλωσε τους εργαζομενους σε πενιχρες αμοιβες και τα μεσα που πηρε στην ανυποληψια μιας και τα χρησιμοποιει για την προσωπικη του ατζεντα.
Για τις παραγωγες του Cosmote θα συμφωνησω απολυτα αλλα οι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι μετα το πολυ μεγαλο ανοιγμα που εκανε πλεον υπο το βαρος της μικρης αποδοσης που ειχαν στο βασικο σακουλι του ομιλου μαζευεται και τα μπατζετ πεφτουν. Αυτο θα εχει αμεσο αντικτυπο στην ποιοτητα της παραγωγης σε βαθος χρονου....
Βλαση απο παλιοτερα ακομα που ηταν ανοιχτα τα Αλτερ και Μεγκα ολη η αγορα βοουσε οτι ενα καναλι λογικα θα εκλεινε....η αγορα αντεχει το πολυ 4-5 καναλια πανελλαδικης εμβελειας ετσι ωστε η διαφημιστικη πιττα που θα μοιραζεται σε αυτα να τα καθιστα λειτουργικα.
Αλλιως μιλαμε για αλλες φασεις , σταθμους που θα μενουν ανοιχτοι για αλλους σκοπους και πολλες αλλες ομορφιες που δεν θελω καν να σκεφτομαι.
Η δικιά μου βλέπει φανατικά ποδόσφαιρο..Εγω έχω να δω από 2004. (Είχα μια καραμουζα σε σπρέι και ήθελα να την τελειωσω.)...
Βέβαια, μιλάμε για το κανονικό ποδόσφαιρο με το θέαμα (Αγγλία - Ισπανία), όχι το δικό μας το κρατικοδίαιτο.
αυτη την προταση ακουω συχνα απο αυτους που δεν ασχολουνται με το ποδοσφαιρο
Κλάψτε σήμερα:
Δεν πειράζει, η αλήθεια πονά.
Ενώ αυτοί που "ασχολούνται" θεωρούν ότι το θέαμα στην Ελλάδα είναι συγκρίσιμο με αγγλικό & ισπανικό πρωτάθλημα ε; Μάλλον ανακουφίζομαι για την άγνοιά μου. :BDGBGDB55:
Κλάψτε σήμερα:
μην ανακουφιζεσαι με την αγνοια σου
γιατι αυτα που λες δεν στεκουν ...
Βρε παιδιά γιατί "στο κλάψτε" κάποιοι αισθάνεστε πως πρέπει να απαντήσετε λες και αναφέρεται προσωπικά σε εσας;
Το ότι κάποιες σελίδες ,μπλοκς ακόμα και εφημερίδες δεν βλέπουν με καλό μάτι την αύξηση τηλεθέασης της δημόσιας τηλεόρασης δεν φαντάζομαι πως σας είναι άγνωστο.
Άλλωστε γράφονται αρκετές κακίες που αν μη τι άλλο είναι προκλητικές.
Προφανώς το κλάψτε πάει σε αυτούς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.