ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

https://www.protothema.gr/greece/article/840452/akrivopoulou/

Aυτα συμβαινουν οταν αντι για δημοσιογραφους προσλαμβανεις φερεφωνα που θες να σου κανουν την δουλεια....

Καθολου δημοσιογραφους, καθολου ειδησεις, καθολου ενημερωση ειναι η λυση.

θα ελαφρυνει και το καναλι απο εναν σκασμο δημοσιογραφους που συνηθως ξυνονται στην κυριολεξια (καμια σχεση η δουλεια που ριχνουν στα ιδιωτικα )

"Συνεχίζοντας η κ.Ακριβοπούλου είπε ότι όταν αναφέρθηκε στους δύο Μητροπολίτες, είχε στο μυαλό της έναν τρίτο: Τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο που υπήρξε ταγματάρχης της χωροφυλακής επί χούντας»."

To τι υπήρξε πριν μισό αιώνα κάποιος δεν είναι λόγος να τον χαρακτηρίζει σήμερα.

Αν θέλει να τον χαρακτηρίσει, να αναφερθεί στην τωρινή του στάση.

Φάουλ.

Ε όχι και δεν τον χαρακτηρίζει τον συγκεκριμενο. Υπόδειγμα χουντοδεξιάς ιδεολογίας είναι ακόμα και σήμερα...

Δηλαδή όποιος ήταν "κάτι" επι χούντας, τι σημαίνει ρε παιδιά ? Θα τρελαθούμε τώρα ? Μα είναι λογικό κάποιος να είναι ταγματάρχης στην χωροφυλακή, κάποιος άλλος λοχαγός στον στρατό, κάποιος σμηναγός στην αεροπορία και κάποιος άλλος ανθυποπυραγός στην πυροσβεστική... Κάποιος άλλος ήταν καθηγητής σε γυμνάσιο και κάποιος άλλος γιατρός ή διευθυντής νοσοκομείου... Οι περισσότεροι αν όχι όλοι ήταν ήδη εκεί οταν ήρθε η χούντα... Αμαν πια με τον κάθε κολλημένο αριστερούτσο - πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ'αυτην την ενοχοποίηση των πάντων οτι ήταν "κάτι" επι χούντας... Δεν σταμάτησε η ζωή 21η Απριλίου ούτε ξανάρχισε το 74...

Δεν ήταν, είναι, εξακολουθεί να είναι ό,τι συντηρητικότερο, αντιδραστικό, ακροδεξιό, χουντοδεξιό στοιχείο μπορεί να βρει κανείς σήμερα στον κλήρο, ακόμα και έξω από αυτόν... Είναι σπέσιαλ περίπτωση....

"Συνεχίζοντας η κ.Ακριβοπούλου είπε ότι όταν αναφέρθηκε στους δύο Μητροπολίτες, είχε στο μυαλό της έναν τρίτο: Τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο που υπήρξε ταγματάρχης της χωροφυλακής επί χούντας."

Με τι τι υπήρξε ασχολείται η "δημοσιογράφος" - όχι το τι είναι τώρα...

Ενας θείος μου ήταν έφεδρος λοχίας επι χούντας... να του το βγάλω απο την μύτη ?

Re: Απάντηση: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

"Συνεχίζοντας η κ.Ακριβοπούλου είπε ότι όταν αναφέρθηκε στους δύο Μητροπολίτες, είχε στο μυαλό της έναν τρίτο

Αυτό εδώ δηλαδή το τετραπλό τόλουπ το προσπερνάμε έτσι απλά και το πρόβλημα μας είναι το τι υπήρξε ή τι είναι τώρα ο... τρίτος; :flipout: :flipout: :flipout:

Α ρε τελικά είναι μεγάλη μαγκιά να'σαι Συριζαίος, μιλάμε για πλήρη ασυλία σε οποιονδήποτε βαθμό ξεφτίλας!!!

Υπήρξε χουντικός, εξακολουθεί να είναι. Δεν αναφέρθηκε σε όλους όσους ήταν αξιωματικοί, αστυνομικοί, κλπ, την περίοδο της χούντας. Αλλά στον συγκεκριμένο που καθόλου δεν άλλαξε, αντιθέτως με την ισχύ του ως μητροπολίτης είναι ακόμα χειρότερος τώρα...

Υπήρξε χουντικός, εξακολουθεί να είναι. Δεν αναφέρθηκε σε όλους όσους ήταν αξιωματικοί, αστυνομικοί, κλπ, την περίοδο της χούντας. Αλλά στον συγκεκριμένο που καθόλου δεν άλλαξε, αντιθέτως με την ισχύ του ως μητροπολίτης είναι ακόμα χειρότερος τώρα...

Η δημοσιογράφος δεν είπε αυτό όμως... Είπε οτι "υπήρξε ταγματάρχης της χωροφυλακής επί χούντας"... Ας έλεγε οτι ήταν χουντικός αν ήθελε...

sotos65 δεν εχει σημασια αν ειναι ή οχι φιλοχουντικος ή φιλοαριστερος.

Αυτο που κανει το σουργελο αυτο δεν ειναι για δημοσιογραφο της δημοσιας τηλεορασης. Για κομματικο καναλακι μπορει.

Ειναι ντροπη ομως να γινεται η ΕΡΤ πολος προσληψης και εξαργυρωσης κομματικων φρονηματων.

Νισαφι πια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

...Α ρε τελικά είναι μεγάλη μαγκιά να'σαι Συριζαίος, μιλάμε για πλήρη ασυλία σε οποιονδήποτε βαθμό ξεφτίλας!!!

Ασε, ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι του κόσμου. Δεν υποφέρονται και δεν παίζονται με τίποτα... Πρέπει να τους αντιμετωπίζει κανείς σαν να έχουν ειδικές ανάγκες...

Έχω μία μικρή περιέργεια βρε παιδιά. Εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση (παρά μόνο στιγμιαία, αν πετύχω κάποια συσκευή ανοιχτή μπροστά μου) εδώ και πάνω από τρία χρόνια, και έτσι όλα αυτά (αναφορές τι είπε και τι έδειξε ο τάδε δημοσιογράφος, η δείνα εκπομπή) τα μαθαίνω σχεδόν πάντα αποσπασματικά από τις αναφορές στο διαδίκτυο (εδώ, facebook, κλπ). Εσείς, παρακολουθείτε συστηματικά τηλεόραση, ενημερωτικές εκπομπές, ΕΡΤ, άλλα κανάλια; Ή έχετε άποψη που σχηματίζεται με παρόμοιο τρόπο όπως εγώ;

Απάντηση: Re: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

sotos65 δεν εχει σημασια αν ειναι ή οχι φιλοχουντικος ή φιλοαριστερος.

Αυτο που κανει το σουργελο αυτο δεν ειναι για δημοσιογραφο της δημοσιας τηλεορασης. Για κομματικο καναλακι μπορει.

Ειναι ντροπη ομως να γινεται η ΕΡΤ πολος προσληψης και εξαργυρωσης κομματικων φρονηματων.

Νισαφι πια.

Μιλάει για τους ακροδεξιούς όπως μιλούσαν ερτ και υενεδ επι χούντας για τους κομμουνιστές... Κι ενώ καταδικάσαμε την "κρατική" δημοσιογραφία εκείνης της εποχής, έρχεται μετά απο 50 χρόνια ο σύριζα με την Ακριβοπούλου για να μας μεταφέρουν σ'εκείνη την εποχή...

Χα, καλό αυτό... δώστε φωνή στους φασίστες και ακροδεξιούς που θέλουν να (απο)κλείσουν τη δικιά σας... Λόγω δημοκρατίας βέβαια...

Έχω μία μικρή περιέργεια βρε παιδιά. Εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση (παρά μόνο στιγμιαία, αν πετύχω κάποια συσκευή ανοιχτή μπροστά μου) εδώ και πάνω από τρία χρόνια, και έτσι όλα αυτά (αναφορές τι είπε και τι έδειξε ο τάδε δημοσιογράφος, η δείνα εκπομπή) τα μαθαίνω σχεδόν πάντα αποσπασματικά από τις αναφορές στο διαδίκτυο (εδώ, facebook, κλπ). Εσείς, παρακολουθείτε συστηματικά τηλεόραση, ενημερωτικές εκπομπές, ΕΡΤ, άλλα κανάλια; Ή έχετε άποψη που σχηματίζεται με παρόμοιο τρόπο όπως εγώ;

Εγώ έχω μια τηλεόραση στο διπλανό δωμάτιο να μουρμουρίζει όταν είμαι στο PC και δεν βλέπω καμμιά σειρά ή ταινία ή δεν έχω όρεξη για μουσική...

Οπότε δεν βλέπεις... ό,τι ακούς και διαβάζεις κι εσύ κατά κύριο λόγο, από το διαδίκτυο...

Χα, καλό αυτό... δώστε φωνή στους φασίστες και ακροδεξιούς που θέλουν να (απο)κλείσουν τη δικιά σας... Λόγω δημοκρατίας βέβαια...

Τώρα με μπερδεύεις και δεν είναι ώρα να ανοίγουμε τέτοια συζήτηση, αλλά... οι κομμουνιστές δεν είναι αυτοί που θέλουν να καταργήσουν τα άλλα κόμματα ? Δηλαδή να κόψουν τις άλλες φωνές ? Τι μου διαφεύγει ?

Οι κουμμουνιστές, κι αυτοί μπορεί να θέλουν το ίδιο... Εδώ στην Ελλάδα ζήσαμε την δεξιά απόχρωση όμως, όχι την κομμουνιστική...

Αυτήν την έζησαν άλλοι, κοντά μας... Και μας ζηλεύουν που δεν την ζήσαμε...