ΕΡΤ εναντίον NETMED

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ εναντίον NETMED

Έκανε πίσω για να μην τα "χαλάσει" με την ΕΡΤ όπως λέει το άρθρο ή φοβήθηκαν τη σύγκριση;

Δεν νομίζω να φοβήθηκαν την σύγκριση ....
Ούτως η άλλως αυτοί που ξέρουν και έχουν Nova είναι ήδη συνειδητοποιημένοι σχετικά με την ποιότητα ... οι υπόλοιποι που δεν ξέρουν πιθανότατα και δεν θα τους ενδιαφέρει να μάθουν.

Αλλά αν ισχύουν όλα αυτά τα έξοδα-δικαιώματα-τηλεπαρουσιαστές ... κάτι χοντρό πρέπει να παίχτηκε για να κάνουν πίσω ...

Ποια είναι η πηγή σου;
Για να μην ελπίζουμε τζάμπα δηλαδή...

Επειδή η συζήτηση έγινε ανεπίσημα, πηγή δεν θα αποκαλύψω. Αλλά η συζήτηση έλαβε χώρα στην ΕΡΤ όπου και εργάζομαι.

Last edited:
Μακάρι να έχεις δίκιο Photis αλλά 28 μέρες πριν την έναρξη έκαναν ανεπίσημη συζήτηση όπου αποφάσισαν ότι θα δείξουν το Euro σε HD? Εύχομαι για το καλύτερο.....

Επειδή η συζήτηση έγινε ανεπίσημα, πηγή δεν θα αποκαλύψω. Αλλά η συζήτηση έλαβε χώρα στην ΕΡΤ όπου και εργάζομαι.

Μακάρι να βγεις αληθινός!!!

Αναφέρθηκε μήπως κωδικοποίηση και θέμα καρτών στην "ανεπίσημη" συζήτηση?

Δεν μπορώ να δώσω λεπτομέριες μιας και η συζήτηση έγινε ανεπίσημα και περισσότερο σε φιλολογικό επίπεδο. Εγω δεν εμπλέκομαι οπότε ότι και να πω δεν έχει αξία. Αυτό που εμένα με προβληματίζει είναι ο χρόνος διάθεσης των αποκωδικοποιητών/καρτών για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όντως είναι πολυ λίγος. Προσωπική εκτίμηση: Μάλλον τους Ολυμπιακούς θα δούμε μόνο και αν...

Αν η συζήτηση ήταν φιλολογικού επιπέδου δε νομίζω να προλάβουμε το γιούρο.
Στους Ολυμπιακούς θα είμαστε στις παραλίες, οπότε εκεί δεν έχουμε πιάτα και πλάσματα.
Ας δούμε κάνα τσου-λού σε υψηλή ευκρίνεια από φθινόπωρο και πάλι ευχαριστημένοι νάμαστε....