ERT FEED κανονικό πρόγραμμα

Η κατάρηψη θα γίνει από τους Κεραυνούς του Διαστήματος. Τα ανδρείκελα έχουν ήδη ειδοποιηθεί!
Οι παλιοί σίγουρα τους θυμούνται

:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ERT FEED κανονικό πρόγραμμα

Που τον θυμήθηκες αυτόν;

Όπως λένε και τα παιδιά, είχε πει ότι θα καταρρίψει τους δορυφόρους που θα τολμήσουν να περάσουν πάνω από τον εναέριο χώρο της Ελλάδας! Δήλωση δεκαετίας τουλάχιστον! :Banane0:

Μαρούδας μορφή !!! Ευτυχώς που καταργήθηκε ο μονόδρομος που είχε επιβάλλει στη Ριζάρειο !!! :flipout:

Στα του νήματος, ΤΩΡΑ απευθείας η συνέντευξη τύπου του προέδρου της EBU

Που εισαι Λεβεντη..

Αισχος- ντροπη, αρκουδέιδες μας ανοιγουν τα καναλια...

Αυτό το feed λειτουργεί γιατί ανήκει στην EBU και όχι σε άλλο πάροχο...

Τα ενεργά feed της ΕΡΤ αυτή τη στιγμή ποια είναι; Υπάρχει κάτι σε DVB-S για μας με τους παλιούς δέκτες;

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλα στο αν λόγο feed που το έβλεπα στην Αθήνα με τον 800αρη έχει και μια δεύτερη επιλογή ήχου που είναι το ραδιόφωνο των εργαζομένων..

Υπαρχει αναμεταδοση της ΝΕΤ-ΕΡΤ στις 21,6 μοιρες ανατολικα με τεχνικα χαρακτηριστικα fer 11484- πολωση καθετη.- sr1650 -DVB-S MPEG 2 -VPID 0308 -APID 0256

Last edited by a moderator:
21,5Ε ή 23,5Ε? Στις 21,5 σε αυτή περίπου τη συχνότητα έχω κάποιο αραβόφωνο κανάλι, στις 23,5 (όπου υπάρχει επίσης αναφορά στις ίδιες συχνότητες) δεν υπάρχει ούτε ίχνος σήματος εδώ, ούτε καν κορυφή στο spectrum.

Thanks! Προφανώς εκπέμπουν από τη Europe beam, κι όχι τη wide. Όπως έγραψα και πριν, δεν φαίνεται καν στο φάσμα (είμαι περίεργος σε ποιον απευθύνεται αυτή η εκπομπή)

235Ε.jpg

NET και δίκτυο ΕΡΑ στις 11484 V, SR: 1650, FEC: 3/4
ΕΤ3 και 102 FM στις 11489 V, SR: 1667, FEC: 3/4.

Η λήψη είναι πολύ εύκολη στην Αλεξανδρούπολη.

Last edited by a moderator: