ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Πάντως δύο φορές που έγραψα τις καταδύσεις στις 7μιση η ώρα, η εικόνα ήταν πολύ καλύτερη στο ΕΡΤHD από την ΕΡΤ2, αλλά δεν ξέρω πόσο HD ήταν. Το bitrate ήταν πολύ μικρό. Παλιά το 16GB στικ μου γέμιζε στην μιάμιση με δύο ώρες περίπου. Στην παλιά ΕΡΤ, που ήταν και το μόνο HD κανάλι ακόμα. Τώρα έχω γράψει τρεις ώρες ήδη, και έχει και άλλο, καμιά ώρα ακόμα.

Μια που λέμε για καταδύσεις, ξέρετε ότι ο Τζέισον Στέιθαμ ήταν παλιά αθλητής των καταδύσεων; :hmmmm2:
http://www.sport24.gr/Paraxena/voytwntas-sto-xoligoynt.2939838.html

Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Είδα τώρα στο ΕΡΤ HD ότι στην pregame εκπομπή και στις διαφημίσεις πίσω από το λογότυπο φαινόταν λίγο κόκκινο από ΕΡΤ1.Μόλις έκανε σύνδεση με το στάδιο, εξαφανίστηκε το κόκκινο.Άρα θα είναι native HD!

Βλέπω ότι μόνο στις συχνότητες της ΕΡΤ ΗD, έχω σπασίματα στην εικόνα .Σήμα ποιότητα -ένταση 65-78.
Στις άλλες συχνότητες δεν έχω πρόβλημα .
Έχω σαν δέκτη Vantage 8000TS.;Eχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα ;

Εγώ δεν έχω..Πιάνω από Υμηττό.

Εγώ Βόρεια Ελλάδα βρίσκομαι , πιάνω από Χορτιάτη.
Και χτες πάλι μου έκανε κολλήματα ,μόνο σε αυτή τη συχνότητα .

Βλέπω τώρα ότι μεταδίδει την ξένη σειρά 6 αδερφές, χωρίς να φαίνεται από πίσω το σήμα της ΕΡΤ1.Λέτε να είναι native?

Αν θες δες το αύριο.Παίζει 28:50 με 20:55.Βέβαια δεν ξέρω αν θα είναι έτσι αύριο..

Έγινε το εξής τρελό:Η ΕΡΤ1 ολοκλήρωσε τις ειδήσεις και έβαλε διάλλειμα.Το ΕΡΤHD ,όπου τις μεταδίδει στην νοηματική, έβαλε τη διαφήμιση του 14844 η οποία είχε κολλήσει όσο η ΕΡΤ1 είχε διαφημίσεις.Μόλις άρχισαν οι αθλητικές , η ΕΡΤHD συνδέθηκε και τις μετέδοσε με τη νοηματική μετάφραση....άρα η ροή είναι διαφορετική;Δεν είναι ότι απλώς κολλάνε πάνω τον διερμηνέα...

Για κάποιο περίεργο λόγο, η ΕΡΤHD μετέδιδε από την ΕΡΤ2 το πατινάζ σε άψογη εικόνα native HD, και μόλις τελείωσε αυτό γύρισε στην ΕΡΤ1 σε ξένη σειρά, ενώ στην ΕΡΤ2 παίζει Ισπανικό Κύπελο...Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις 20:55 θα μεταδόσει σε νοηματική το κεντρικό δελτίο...δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..

Για κάποιο περίεργο λόγο, η ΕΡΤHD μετέδιδε από την ΕΡΤ2 το πατινάζ σε άψογη εικόνα native HD, και μόλις τελείωσε αυτό γύρισε στην ΕΡΤ1 σε ξένη σειρά, ενώ στην ΕΡΤ2 παίζει Ισπανικό Κύπελο...Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις 20:55 θα μεταδόσει σε νοηματική το κεντρικό δελτίο...δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..

Ναι, το ίδιο έγινε και στους προηγούμενους αγώνες ισπανικού κυπέλλου και παρόλο που στο πρόγραμμά τους στο web έλεγε ότι θα δείξουν ποδόσφαιρο.

Ποσο δύσκολο (και κοστοβορο) ειναι να έδειχνε η ΕΡΤ τον τελικό τώρα σε HD; Δεν ξέρω εάν ειμαι αφελής, αλλα εν έτη 2018 ακόμα και εξωτερικό συνεργείο από χωριο της Κρήτης να νοικιαζε, η στάνταρ παροχή δεν θα ήταν το HD; Πως γίνεται να κάνουν SD παραγωγη;

τι χαλι ειναι αυτο ρε στο τελικο;ντροπη.ουτε τους παιχτες δε μπορεις να ξεχωρισεις.

Απαράδεκτο.
Εγώ στο τοπικό να έκανα μετάδοση με το κινητό HD θα ήταν πόσο μάλλον σε ένα τελικό κυπέλλου.
Κρίμα.

τελικος κυπελου Ελλαδας στο μπασκετ,με απαραδεκτη εικονα,που δεν ειναι ουτε σωστο sd...!!
ουτε για φτυσιμο δεν ειναι εκει στην ερτ.τσαμπα θα παει το σαλιο..

Αγόρασαν τα παλιά μηχανήματα του αντ1

ο ¨ΓΙΓΑΝΤΑΣ" ΕΡΤ...... ουτε μια HD μεταδοση δεν μπορουν να κανουν!

Status
Not open for further replies.