Jotheo
Senior Member
- 2 January 2009
- 563
Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ,αλλά ίσως δεν είναι αντιπροσωπευτική σύγκριση SD με HD η παραπάνω.Έχει γραφτεί σε άλλο αντίστοιχο θέμα του φόρουμ ,ότι όταν εκπέμπει πρόγραμμα η ERT HD υποβαθμίζεται ελαφρώς η εικόνα των άλλων τριών καναλιών (ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3) για να δοθεί περισσότερο εύρος στην πρώτη.Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα αυτό...
Πάντως η διαφορά με τη ΝΕΤ είναι τραγική, θα έλεγα καταστροφική για τη δική μου ψυχολογία κι εξηγούμαι: Εγώ στο σπίτι που μένω (ενοίκιο) όπως καταλαβαίνετε παίρνουμε 3 διαμερίσματα από ενισχυτή-splitter απ το οποίο πάντα είχα προβλήματα, ποτέ δεν είχα καλή εικόνα στα αναλογικά, είδωλα και χιόνια σχεδόν σ όλα τα κανάλια και γι αυτό δεν έβαζα ποτέ να δω κάτι στον προτζέκτορα γιατί φαινόταν ακόμα χειρότερα. Απ όταν έμαθα για τα ψηφιακά και πήρα ψηφιακό δέκτη βρήκα την υγειά μου γιατί απαλλάχτηκα απ τα κουσούρια της αναλογικής μετάδοσης, τώρα όμως που βλέπω το EPTHD και γυρίζω στο καπάκι τη ΝΕΤ, φτου κι απ την αρχή, πραγματικά τώρα καταλαβαίνω τι σκουπίδια παίρνουμε απ την Ελληνική Τηλεόραση, πλέον δεν θα βάζω τηλεόραση στο προτζέκτορα παρά μόνο ό,τι είναι σε HD.:ernaehrung004:
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ,αλλά ίσως δεν είναι αντιπροσωπευτική σύγκριση SD με HD η παραπάνω.Έχει γραφτεί σε άλλο αντίστοιχο θέμα του φόρουμ ,ότι όταν εκπέμπει πρόγραμμα η ERT HD υποβαθμίζεται ελαφρώς η εικόνα των άλλων τριών καναλιών (ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3) για να δοθεί περισσότερο εύρος στην πρώτη.Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα αυτό...