ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

27/10 όχι 27/11 :smile:

Εσύ βιάζεσαι πολύ Νίκο ....

έχετε απόλυτο δίκιο :smash:, είμαι σαν τον Τσακ Νόρις φαίνεται...είμαι τόσο μπροστά που κοιτάω πίσω μου και βλέπω το μέλλον.
Τουλάχιστον πέτυχα την μέρα, την ημερό(της ημερομηνίας), τις ομάδες και το γήπεδο.

Απολογούμαι

Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ είχε λάβει απόφαση όλες οι μεταδόσεις σε HD να προβάλλονται από την ΕΡΤ HD

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, η Euroleague δεν επιβάλλει από τα κανάλια να κάνουν HD παραγωγές των αγώνων, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο Champions League. Αν ισχύει αυτό, επιτρέψτε μου να θεωρήσω ότι έμμεσα το σημερινό αποτελεί την πρώτη HD παραγωγή της ΕΡΤ. Άλλο να σε υποχρεώνει η UEFA και άλλο να το κάνεις επειδή θες να το προσφέρεις. Μπράβο τους...

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, η Euroleague δεν επιβάλλει από τα κανάλια να κάνουν HD παραγωγές των αγώνων, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο Champions League. Αν ισχύει αυτό, επιτρέψτε μου να θεωρήσω ότι έμμεσα το σημερινό αποτελεί την πρώτη HD παραγωγή της ΕΡΤ. Άλλο να σε υποχρεώνει η UEFA και άλλο να το κάνεις επειδή θες να το προσφέρεις. Μπράβο τους...

Μπορεί ο nvianitakis να έχει περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό.
Αν θέλει (και κυρίως μπορεί) είμαστε όλο αυτιά....

Μπορεί ο nvianitakis να έχει περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό.
Αν θέλει (και κυρίως μπορεί) είμαστε όλο αυτιά....

Στην παρούσα φάση, απλά να σας ευχηθώ καλή τηλεθέαση -bye-

Μπορείς απλά να μας πεις αν είναι υποχρεωτική η μετάδοση σε HD από την Euroleague; Ήξερα ότι δεν είναι, αλλά δεν ξέρω αν άλλαξε φέτος.

Μπορείς απλά να μας πεις αν είναι υποχρεωτική η μετάδοση σε HD από την Euroleague; Ήξερα ότι δεν είναι, αλλά δεν ξέρω αν άλλαξε φέτος.

Είναι υποχρεωτικό το HD μόνο για το "match of the week"

Κρίμα... το Ολυμπιακός-Φενερ είναι το Match of the Week. Ας ελπίσουμε η ΕΡΤ να κάνει το καλό και να επεκτείνει τις HD μεταδόσεις και στις Soupes of the Week.

Μηπως γνωριζουμε αν υπαρχει περιπτωση να δουμε α1 σε hd?

EUROLEAGUE ΣΤΗ ΝΕΤ. Ο Ολυμπιακός σε HD!
Τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρ Μπαχτσέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague στο Μπάσκετ, θα μεταδώσει αύριο Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 στις 21.45 η ΝΕΤ, σε απευθείας σύνδεση με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί παράλληλα με τη ΝΕΤ και μέσω της EΡΤ HD, σε σήμα υψηλής ευκρίνειας.
Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου.

ΠΗΓΗ: NET

Χλωμό το κόβω, δεδομένης της κατάστασης της Α1

Εννουσα τουλαχιστον τα ντερμπυ...οκ ευχαριστω

EUROLEAGUE ΣΤΗ ΝΕΤ. Ο Ολυμπιακός σε HD!
Τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρ Μπαχτσέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague στο Μπάσκετ, θα μεταδώσει αύριο Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 στις 21.45 η ΝΕΤ, σε απευθείας σύνδεση με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί παράλληλα με τη ΝΕΤ και μέσω της EΡΤ HD, σε σήμα υψηλής ευκρίνειας.
Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου.

ΠΗΓΗ: NET

YES, Περιμένουμε!:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Συμφωνώ.Πιστεύω έχει πολύ καλή εικόνα.Το βλέπω επίγεια.

Ωραία εικόνα!
Καλύτερη από την προηγούμενη Τετάρτη 19/10

Πολύ καλή εικόνα.
Βέβαια, ο δεύτερος σχολιαστής (που δεν κατάλαβα ποιός είναι), άν ακούς χαμηλά, δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Σα να σου ψυθιρίζει στ' αυτί και χαμηλά. Εγώ τουλάχιστον δεν άκουγα τι έλεγε.
Ίσως πρέπει η ΕΡΤ να το δεί αυτό.

Status
Not open for further replies.