ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Δεν πρέπει να είναι HD η μετάδοση του αγώνα. Upscale από τη ΝΕΤ. Πάντως συνεχίζει η ΕΡΤ να μη δείχνει το σκορ και το χρόνο του αγώνα ενώ όλα τα κανάλια που δείχνουν τα παιχνίδια σήμερα το εμφανίζουν κανονικά.

και εγώ έτσι νομίζω. σε μακρινά πλάνα μετά βίας διακρίνεις τα νούμερα των παικτών. άλλες φορές φαίνονται πεντακάθαρα.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η μετάδοση δεν είναι HD. Φάνηκε ξεκάθαρα στα γραφικά όταν έδειξε τις συνθέσεις των ομάδων. Περίεργο, ξέρουμε κάτι για αυτό;

Μια χαρα "καθαρόαιμο" HD μου φαίνεται.

Last edited by a moderator:

Ναι, μετά το γυρίσανε. Στα πρώτα 2-3 λεπτά ήταν SD η μετάδοση.

Επιτέλους η ΕΡΤ έβαλε σκορ και χρόνο σε παιχνίδι του Champions League

Απαράδεκτη η εικόνα για HD. Ο χλοοτάπητας ήταν θολός συνέχεια σαν να υπήρχε κάποιο noise reduction κι όχι στην κίνηση, μιλάω σε στατικές εικόνες. Δεν ξέρω, πάντως σαν την πρώτη χρονιά δεν έφτασε ποτέ η απόδοση του HD. Εχω γραμμένο αγώνα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα και μετράς ένα ένα τα φυλλαράκια απ το γρασίδι. Κάθε φέτος και χειρότερα ακόμα και σ αυτόν τον τομέα.

Πλέον η ΕΡΤ HD άρχισε να δείχνει και τρέιλερ από τις νέες σειρές που αποκτήθηκαν από το BBC και το DR. Διαφημίζουν ότι θα προβληθούν από τον Οκτώβριο στη ΝΕΤ, αλλά απ' ότι φαίνεται θα είναι και οι πρώτες σειρές που θα δούμε ελεύθερα σε HD στην Ελλάδα.

Πλέον η ΕΡΤ HD άρχισε να δείχνει και τρέιλερ από τις νέες σειρές που αποκτήθηκαν από το BBC και το DR. Διαφημίζουν ότι θα προβληθούν από τον Οκτώβριο στη ΝΕΤ, αλλά απ' ότι φαίνεται θα είναι και οι πρώτες σειρές που θα δούμε ελεύθερα σε HD στην Ελλάδα.

Αντε μπραβο, για να δουμε!

Αυτό δεν τρώει bandwidth από τα άλλα τρία κανάλια, το οποίο θα ήταν διαθέσιμο αν έδειχναν μόνον την κάρτα με το σήμα τής ΕΡΤ HD; Ή μήπως το bandwidth πηγαίνει χαμένο, έτσι κι αλλιώς, οπότε το αξιοποιούν;

Μακάρι να δούμε επιτέλους HD περιεχόμενο.Το πληρώνουμε κάθε μήνα αν μη τι άλλο.Οπότε το δικαιούμαστε

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

ελπίζω κάαποιος, κάααποια στιγμη στην ΕΡΤ να καταλάβει οτι το ρημάδι το overscan είναι απομεινάρι απο την εποχή των CRT και δεν χρειάζεται να το εφαρμόζουν στην ΕΡΤ HD!

εκτός αν είναι τόσοι πολλοί με HD CRT τηλεοράσεις! :p

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Το μπασκετ λογω φωτισμου στους Ολυμπιακους πχ δεν μου αρεσε σε HD.

Ο στιβος ομως και η κολυμβηση ελαμπαν .

Είναι σίγουρο ότι οι νέες σειρές θα είναι και στο ΕΡΤHD; Βλέπω ότι τα τρέιλερ των νέων σειρών της ΝΕΤ προβάλλονται σε όλα τα κανάλια της ΕΡΤ.

Απάντηση: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Ανακοινώθηκε χθες το πρωί στο ειδησιογραφικό της ΝΕΤ από το Δ/ντη προγράμματος....

Κάθε μέρα στις 22:00 και κάτι.

Πάντως είναι απελπισία το καλοκαίρι μόλις μετέδιδε το HD τα άλλα κανάλια της ΕΡΤ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ, ακόμα και η γυναίκα μου έλεγε μάλλον τώρα δουλεύει το HD!
Χάνεται η ευκρίνεια τελείως και πιξελιάζουν.

Απάντηση: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Αφού "τρώει¨ 10Mbps απο τα 17Mbps που έχει διαθέσιμα το MUX...

Status
Not open for further replies.