ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Φυσικα και παιζει απο Αιγινα το ERT HD!Ειπαμε,παιζει σε ολες τις περιοχες που λαμβανουν το 2ο μπουκετο της ΕΡΤ(ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3 και ραδιοφωνα)...

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

καλησπερα στην παρεα και απο μενα.ορεινη κορινθια πανω απο κιατο, απευθειας ληψη EΡΤ HD (με αλλαγη κεραιας )απο καναλι 52 (υμηττος).ισχυς σηματος 50 %, ποιοτητα απο 70 - 100%!

καλησπερα στην παρεα και απο μενα.ορεινη κορινθια πανω απο κιατο, απευθειας ληψη EΡΤ HD (με αλλαγη κεραιας )απο καναλι 52 (υμηττος).ισχυς σηματος 50 %, ποιοτητα απο 70 - 100%!

Που ακριβώς είσαι φίλε?γιατί εμείς εδώ πάνω στο Καίσαρι δεν τα βγάζουμε πουθενά....

Που ακριβώς είσαι φίλε?γιατί εμείς εδώ πάνω στο Καίσαρι δεν τα βγάζουμε πουθενά....

κοντοχωριανε καλησπερα.απο τιτανη πιανω καμπανα και ας ας εχω το βουνο της στιμαγκας μπροστα.τι κεραια εχεις?παιζει ρολο η κεραια αδερφε.λογικα απο καισαρι πρεπει να πιανεις εισαι ποιο ψηλα απο μενα και ισως με καλυτερη θεση!εκτος και αν παιζει ρολο η κεραια που εχεις.γιατι εγω ειχα μια απλη κεραια και επιανε οριακα το σημα με σπασιματα.(παντα για το ert HD).πηγα βαλιμητη (expert κορινθος), και πηρα κεραια μεγαλη (με 3 διακλαδωσεις).την σηκωσα στην στεγη με ιστο, την κεντραρα και πιανει καμπανα με 70 - 100 % σταθμη και ισχυ 60 - 65 %.για μενα ειναι θεμα κεραιας.και κεντραρισε την προς κορινθο και δεξια.ψαξτο ετσι!

Πάντως η ώρα της απόλυτης σύγκρισης στο HD μεταξύ NOVA & ERT πλησιάζει, μιας και θα δείξουν και οι δυο τους το final four της Βαρκελωνης σε HD. Οπότε...

το φαιναλ φορ δεν το έχει πάρει όλο η nova???? τι θα δείξει η ert????
άκυρο τώρα το είδα όντως.

ΒΟΗΘΡΙΑ !!!!! Θελω να δω το ματς στο ερτ HD και διαθετω projector HD αλλα δεν εχω αποκοδικοποιητη.Εχω ομως tv με ενσωματομενο.Και σκεφτηκα να συνδεσω την tv με τον projector.Οι HDMI θυρες στην tv ειναι και εξοδοι? υπαρχει αλλος τροπος?

ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ HD! NAIIIIIIIIIII

Οι HDMI θυρες στην tv ειναι και εξοδοι? υπαρχει αλλος τροπος?

Ειναι μονο εισοδοι... Μονο με εξωτερικο δεκτη θα κανεις δουλεια...

ΒΟΗΘΡΙΑ !!!!! Θελω να δω το ματς στο ερτ HD και διαθετω projector HD αλλα δεν εχω αποκοδικοποιητη.Εχω ομως tv με ενσωματομενο.Και σκεφτηκα να συνδεσω την tv με τον projector.Οι HDMI θυρες στην tv ειναι και εξοδοι? υπαρχει αλλος τροπος?
...Οι θυρες της τβ hd ειναι μονο εισοδοι

Ρε παιδες αυτο που δειχνει τωρα ειναι upscale του SD σηματος της ψηφιακης ΝΕΤ?

Εχω την εντυπωση οτι ο αγωνας της προηγουμενης τεταρτης ειχε κρυσταλλινη εικονα σε σχεση με αποψε....το παρατηρει κανεις αλλος αυτο;

Kαι εγώ για τον ίδιο λόγο προβληματίστηκα και "μπήκα" για να δω απόψεις...

Όποιος έχει την δυνατότητα να ανεβάσει μερικά στοιχεία από το μπουκέτο... bitrate κτλ...

Η εικόνα πάντως είναι πάλι όαση μπροστά σε ότι βλέπουμε μέχρι τώρα. Ο ήχος πάλι στην ίδια άσχημη ποιότητα, αλλά δεν πειράζει. Λίγη υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός αγοράς εξοπλισμού...

Δε γνωρίζω τι κάνανε αλλά από Γαλάτσι στον προηγούμενο αγώνα με σφάλμα 7 και ισχύς σήματος 55 δε μπορούσα να δω με τίποτα τον αγώνα αλλά τώρα με τις ίδιες τιμές όλα μια χαρά.

Χμ αντιθέτως, πιστεύω πως ο ήχος παρουσιάζει βελτίωση από την προηγούμενη βδομάδα...

Status
Not open for further replies.