ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Αν είχε λίγο περιεχόμενο της προκοπής να τα σκαγα και τα 4 και τα 14 το μήνα για την ΕΡΤ και να είχαμε και κρατική τιβι. αλλά να σκάω λεφτά (που είναι και παραπάνω από 4) για να βλέπω τον νεοκλή και τα λιονταράκια του (που παίζει να είναι η τελευταία σοβαρή παραγωγή της ΕΡΤ) ε όχι. Καλύτερα μόνο ΝΕΤ και ένα HD για να βλέπουμε κάνα μπούτι στη eurovision και να χαιρόμαστε

Τη Παρασκευή 26/08/11 είναι ο αγώνας για το Uefa Super Cup, ανάμεσα σε Μπαρτσα και Πόρτο στις 21.45 και θα μεταδοθεί απ' ευθείας απο ΝΕΤ. Λέτε να έχουμε τη τύχη να το δούμε και απο ERT HD ?

Τη Παρασκευή 26/08/11 είναι ο αγώνας για το Uefa Super Cup, ανάμεσα σε Μπαρτσα και Πόρτο στις 21.45 και θα μεταδοθεί απ' ευθείας απο ΝΕΤ. Λέτε να έχουμε τη τύχη να το δούμε και απο ERT HD ?

Λες να το άφηναν χωρίς ανακοίνωση; Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω, λυπάμαι φίλοι μου αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες για φέτος.

ουτε κι εγω εχω ελπιδες για φετος κριμα για το καναλι κριμα για εμας.
κατορθωμα για τους υπευθυνους.

Σύμφωνα με το κείμενο Μόσιαλου θα υπάρχει "Διατήρηση συχνοτήτων ΕΡΤ high definition (HD)." (σελ. 11)

Οχι ρε παιδια ,ακομα δεν εχω δει ουτε εναν αγωνα σε HD..(στην ερτ) ..
Μην ειστε χασαπιδες εκει στην ερτ...ΘΕΛΩ HD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να το δείξει...θα είναι και ωραίο ματσάκι!

τίποτα για την Τετάρτη ξέρουμε παιδιά για τον αγώνα Αρσεναλ-Ουντινέζε αν το δείξει σε HD?

Εδώ δε λέει τίποτα άρα μάλλον δε θα το δείξει σε HD!

και εγώ πιστεύω ότι η σελίδα αυτή πρέπει να είναι το επίσημο μέσο ενημέρωσης για τις προσεχείς μεταδόσεις (αν υπάρξουν). εκτός και εαν δεν ενημερώνουν πλέον ούτε τις σελίδες τους.

Αυτό θα το σιγουρεύσουμε στην επόμενη HD μετάδοση, αν θα το αναγράφει εκεί ή όχι!

Στη χώρα της λαμογιάς αναμενόμενο ήταν να πολεμηθεί η μόνη σοβαρή κίνηση της ερτ και τελικά να θαφτεί.
Ξυπνήστε ιδιωτικά κανάλια και νοβα με τα τσιράκια τους τους πουλημένους της βουλής τη σκοτώνουνε την κρατική τηλεόραση για να τρώνε μόνοι τους από διαφημίσεις και επιχορηγήσεις.

Δε νομίζω ότι η κρατική τους έτρωγε και πολύ από την πίτα...το vernilac νομίζω ότι δεν έδινε και τόσα πολλά λεφτά :)

Εδώ η ΕΡΤ HD δεν δείχνει καθόλου διαφημίσεις και όμως με τη δημιουργία της όλοι οι ιδιωτικοί σταθμοί πέσαν να τη φάνε!

Εδώ η ΕΡΤ HD δεν δείχνει καθόλου διαφημίσεις και όμως με τη δημιουργία της όλοι οι ιδιωτικοί σταθμοί πέσαν να τη φάνε!
Μια χαρά διαφημίσεις έδειχνε κατά τη διάρκεια των ζωντανών μεταδόσεων τους.

Ναι; Δεν το ήξερα επειδή δεν είμαι fun των αθλητικών! Πάντως με 2 κανάλια λιγότερο (ΕΤ1 και σινεσπόρ+) μειώνονται οι αθλητικές μεταδόσεις από την ΕΡΤ και μετακυλούν στα ιδιωτικά κανάλια.

37ο Ευρωμπάσκετ 2011 χωρίς ERT HD

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας θα μεταδοθεί μόνο από την ΕΤ1 και το σινεσπορ+

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου :

Από τις 31 Αυγούστου έως και τις 18 Σεπτεμβρίου η δημόσια τηλεόραση θα μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους τον παλμό του 37ου Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Η ΕΡΤ θα καλύψει και αυτή την κορυφαία πανευρωπαϊκή διοργάνωση μέσα από τις συχνότητες της ΕΤ1 και του σινεσπορ+ με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις αγώνων. Τα παιχνίδια της Εθνικής μας Ομάδας θα περιγράψουν οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ τους υπόλοιπους αγώνες από τα στούντιο της ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Μελάγιες, ο Γιάννης Νάτου, ο Κώστας Σκουλάς και ο Δημήτρης Κοντός.

Κάθε βράδυ στις 23.00, μέσα από την εκπομπή της ΕΤ1 «Ευρωμπάσκετ 2011 Λιθουανία», ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου θα μεταφέρει όλα τα νέα της ελληνικής αποστολής αλλά και των υπολοίπων ομάδων, με συνεντεύξεις, απευθείας συνδέσεις και πολλούς καλεσμένους στο στούντιο. Η αρχισυνταξία της εκπομπής είναι της Μαρίας Παπαδοπούλου και η σκηνοθεσία του Βάνια Βλαχοδημητρόπουλου

Πηγή: www.tvcontrol.gr

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Πάλι Χατζηγεωργίου; Πάλι χωρίς ήχο θα βλέπω...

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Πάλι Χατζηγεωργίου; Πάλι χωρίς ήχο θα βλέπω...

Ολα τελικα γινονται για την Νοβα...
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ενω παραλληλα λεγανε οτι θα καλυτερεψουν τις υπηρεσιες τους..

Τελικά θα μεταδωθεί το σημερινό παιχνίδι απο την ERT HD...
Απόψε κρίνονται οι πέντε τελευταίες θέσεις για τους ομίλους του Tσάμπιονς Λιγκ. Η ΕΡΤ HD στις 21:45 θα μεταδώσει απευθείας το σημαντικότερο παιχνίδι, που γίνεται στο Φρίουλι μεταξύ της Ουντινέζε και της Αρσεναλ, η οποία έχει νικήσει 1-0 στο Εμιρέιτς. Η μετάδοση θα γίνει με σήμα υψηλής ευκρίνειας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από το web tv του ert.gr. Αμέσως μετά θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση, η αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Τβέντε και όλα τα γκολ από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς.
Στο μπάσκετ , και στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Ακρόπολις» , η ΕΤ1 , απόψε, στις εννέα και τέταρτο θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα Ελλάδα- Βουλγαρία.
http://www.ert.gr/index.php/athliti...ampions-league/17690-2011-08-24-12-13-18.html

Status
Not open for further replies.