ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Η εικόνα από το ΟΑΚΑ είναι πολύ "θερμή" ή εμένα μου φαίνεται έτσι;;;

Πολύ καλή η F1 από το Μπαχρέιν σήμερα. Λες και ήσουν εκεί. .. Το bi rate των υπολοίπων καναλιών έπεσε στο ναδίρ όπως πάντα, αλλά χαλάλι.

Nαι, συμφωνώ άψογη εικόνα -ήχος στο Μπαχρέιν. Να τα λέμε κι αυτά!

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Και ελαχιστα διαλλειματα

Ο αγωνας Ατλετικο με Μπαρτσελονα αυτην την ωρα μεταδιδεται σε αναλυση 1920χ1080i απο την ΕΡΤ HD.

Περιμένω πως και πως την f1

Πραγματικά χθες ήταν κρύσταλλο η μετάδοση κατάλαβα το λόγο που πήρα 50αρα τηλεόραση

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το τελειοποίησε το HD η ΕΡΤ, θα παιζει ρόλο και ο άτυπος ανταγωνισμός με τη Digea για το καλύτερο HD.

Θα πρεπει φυσικα να ξεκινησει να προβάλλει και άλλες εκπομπές , ταινίες και ντοκυμαντέρ σε HD. Όχι μόνο live....

Αθάνατη ΕΡΤ...

Αυτή την ώρα στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας κάπου στο βάθος....κάτι ακούγεται.....απο την τελετή και τα δρώμενα...
Ειδικά το HD πρέπει να κολλήσεις το αυτί στο ηχείο..
Αν αυτό ακριβώς είναι το feed που παίρνουν και οι ξένοι μια χαρά....

Όχι τίποτα άλλο αλλά, μας φτύνουν όλοι θα μας φτύνουν και οι χορηγοί τώρα...:flipout:

EDIT: Μετά απο κάνα μισάωρο??Το πήραν χαμπάρι επιτέλους..
:furious3:

Last edited by a moderator:

Καλά, ότι το τραγούδι μας ήταν άθλιο το ξέραμε. Αλλά η μετάδοση ήταν αίσχος, ειδικά στον τομέα του ήχου. Απαράδεκτη η ΕΡΤ.

Καλά, ότι το τραγούδι μας ήταν άθλιο το ξέραμε. Αλλά η μετάδοση ήταν αίσχος, ειδικά στον τομέα του ήχου. Απαράδεκτη η ΕΡΤ.

Κι εμένα δεν μου πολυάρεσε και όταν μου επέτρεψε το έτερον μου ήμισυ έψαξα λίγο τον δορυφορικά μου δέκτη να δώ μήπως κάποιος ξένος το μετέδιδε. Βρήκα να μεταδίδουν τον διαγωνισμό τα Einsfestival HD, SRF zwei HD και ORF eins HD. Επειδή ο μόνος ελεύθερος είναι ο γερμανός Einsfestival HD, είδαμε ένα τραγούδι από εκεί (Astra 19.2 11053H) με ήχο Dolby Digital. Ούτε εκεί με συγκίνησε εικόνα και ήχος. Τα παραπάνω κανάλια αναμεταδίδουν και τον επόμενο ημιτελικό. Αν κάποιος κάνει κέφι και έχει δυνατότητα, ας συγκρίνει να μας πει την άποψή του. IMHO, μην καρφώνουμε πιθανά άδικα την ΕΡΤ.

Το ειδα απο το SVT1 HD. H μεταδοση της ΕΡΤ ηταν παρα πολυ κακη.

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Αν δεν κάνω λάθος που δεν νομίζω, μέσω nova βλέπει ο Κωστής :smile:

Αν είναι έτσι, η εικόνα που βλέπει δεν είναι "εξ ολοκλήρου" της ΕΡΤ.

Από ένα ζαπινγ που έκανα σε κάποια δορυφορικά είχαν την ίδια εικόνα με αυτή της ΕΡΤ (ο ήχος σε αυτά ήταν 5.1..)
Η αυτούσια συμπίεση-πολυπλεξία της ΕΡΤ είναι δορυφορικά στις 3East ή στο επίγειο ψηφιακό.

ΥΓ. Δεν έχω nova, ούτε έχω άποψη για την εικόνα της.

Καλησπερα, ναι σωστα απο νοβα ειναι η ερτ που λαμβανω. Θα το συγκρινω αυριο στον τελικο της eurovision, αν με αφησει η συζυγος...

Status
Not open for further replies.