ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Ναι τελειως..! Ειδα το απογευμα πως απο 3Ε εμφανιζονται 2 καναλια (τα οποια για ευλογους λογους δε μπορω να τσεκαρω τωρα..). Ο ηχος στη νοβα παραμενει απλο στερεο παντως, κριμα.

Γιατι παλι τοσο χαλια η μεταδοση της eurovision?
Στα σκοτεινα πλανα και οπου υπαρχει πολυ κινηση και πληροφορια,η εικονα στον προβολεα στις 110 ιντσες,ειναι για γελια...

Ο ήχος στον ότε ήταν σαφώς καλύτερος από την επίγεια ερτ.

Αντιθετως το γαλλικο κρατικο καναλι France 2 ηταν σουπερ στην μεταδοση του, ενω δεν υπηρχαν ουτε διαλειμματα για διαφημισεις.

Αντιθετως το γαλλικο κρατικο καναλι France 2 ηταν σουπερ στην μεταδοση του, ενω δεν υπηρχαν ουτε διαλειμματα για διαφημισεις.

οι διαφημισεις ηταν το λιγοτερο.το προβλημα ηταν το εντονο πιξιελασμα στα περισσοτερα πλανα,που θυμιζε Online streaming στα χειροτερα του.κριμα..

Χάλια η εικόνα από τη eurovision.
Αντιθέτως τώρα η εικόνα από το F4 είναι πάρα πολύ καλή.

Χθες εδωσε στο ERTHD και απαραδεκτη εικόνα από ευρωπαικούς καταδυσεων. Αποκλείεται να ήταν HD αν και σίγουρα έτσι το πήραν. Το final 4 όντως πολύ καλό HD.

Έλεος μ αυτόν τον Ιωάννου! Δε μπορώ να τον ακούω με τίποτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε streaming αυτη ειναι η καλυτερη ποιοτητα που μπορει να εχει καποιος ?

http://webtv.ert.gr/ert1/

Παταω εκει που λεει hd και γραφει kpbs .Αυτο ειναι για τον ηχο ετσι δεν ειναι ?

Εχω την εντυπωση ότι είναι στο συνολο βίντεο+ήχος αυτο που λεει HD (που hd δεν είναι, απλά το 1496kbps ειναι καλύτερο από το άλλο) H ευκρίνεια πραγματικά στο webtv ειναι πολύ πεσμένη σε σχέση με το ψηφιακό σήμα της τηλεόρασης.

1400kbps εικόνα (στόχος) + 96kbps ήχος

thanx

Υπαρχει τροπος να δω live το ιντερνικο προγραμμα της ερτ μεσω καποιου media player ? Mιλαω για player τυπου mpc

Καλησπέρα,
Τουλάχιστον ελεεινή η HD μετάδοση του Αλβανία-Ελβετία νωρίτερα. Συνεχώς νερά, σπασίματα και κολλήματα. Πόνεσαν τα μάτια μου :smash:

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Αυτό είναι hd???...χαχαχαχα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ή είναι πολύ κακή η μετάδοση από το erthd ή μετάνιωσα ήδη για την καινούρια μου τηλεόραση. Ελπίζω το πρώτο.

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Ή είναι πολύ κακή η μετάδοση από το erthd ή μετάνιωσα ήδη για την καινούρια μου τηλεόραση. Ελπίζω το πρώτο.

Χάλι μαύρο είναι η μετάδοση. Το χορτάρι σε μακρινά πλάνα πιξελιάζει και το λογότυπο με το σκορ πιο πολύ σε sd φέρνει παρά σε hd

ξεχάσατε τον ήχο, που είναι σαν να ακούς από το πηγάδι

Αυτό με τα σπασίματα και το "πιξελιασμα" δεν το καταλαβαίνω.
Δεκαπέντε λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι Αγγλία Ρωσία ( σημαίες ,εθνικοί ύμνοι ) ούτε ένα κιχ και με το που έγινε η σέντρα χαμός.

Πολύ κακή αδελφέ...παρα πολύ κακή...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επειδή κι εγώ παρατηρησα οτι η εικονα δεν ηταν επιπεδου hd το γυρισα στο zdf hd αλλά κι εκεί δεν μπορώ να πω οτι ειδα μεγαλη διαφορά

Status
Not open for further replies.