ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Εμένα μου έκανε σπασίματα η εικόνα .
Έκανα αναζήτηση μήπως υπάρχει και σε άλλη συχνότητα (από ότι είδα ύστερα δεν υπάρχει) και μετά την αναζήτηση δεν είχα καθόλου εικόνα .
Δεν ξέρω αν μπερδεύτηκε σε κάτι ο δέκτης ή έπεσε το σήμα .

Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Και σε μένα έκανε σπασίματα και έχοντας σήμα στο 100% και διαβάζοντας και το ποστ σου μου έφυγε κάθε αμφιβολία για την εγκατάσταση μου. Ή μετάδοση ήταν άθλια από κάθε άποψη

Τα σπασίματα υπήρχαν και σ´εμένα που παρακολουθούσα μέσω του δορυφόρου Eutelsat 3.

Σπασίματα-παγώματα-πιξελιασματα-μαυρο είδα πολλα και στο ματς της Τουρκίας τωρα, όμως στο ΗD μόνο, αντίθετα παρακολουθώντας από περιέργεια γι αυτό το θέμα στην ΕΡΤ1 για κανένα δεκάλεπτο δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Μήπως έχει θέμα το HD? ή έπεσα σε καλή ώρα στην ΕΡΤ1?

Όπως τα περιγράφει ο midas. Στο δεκάλεπτο το γύρισα στο Das Erste HD, το οποίο είχε αψεγάδιαστη εικόνα.

Το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα "συγχρονισμού" του εισερχομενου σήματος. Έχει καταντήσει κουραστικό. Αν δεν μπορούν να διαχειριστουν ένα εισερχόμενο HD signal, να το κλείσουν το μαγαζάκι. Μόνο ντροπή έχει καταντήσει το θέμα.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Όπως τα περιγράφει ο midas. Στο δεκάλεπτο το γύρισα στο Das Erste HD, το οποίο είχε αψεγάδιαστη εικόνα.

μια απο τα ιδια.
αυτο το συνεχες πιξελιασμα σου σπαει τα νευρα.

στα γερμανικά das erste / zdf αλλά και στα τουρκικά trt spor / trt 1 hd τέτοιο χάλι δεν υπάρχει.

οντως γιατι συμβαινει αυτο?
επισης το σημα της η ερτ δεν μπορει να το κανει πιο αχνο, τοσο δυσκολο τους ειναι?

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

στα γερμανικά das erste / zdf αλλά και στα τουρκικά trt spor / trt 1 hd τέτοιο χάλι δεν υπάρχει.

Ούτε στο TF1 HD (9E).

Ναι σωστά.
Εχετε δίκιο για χθες και νωρίτερα σήμερα.
Πάντως ο αγώνας που ξεκίνησε τώρα στις 22:00 δείχνει ΟΚ.

Ο αγώνας Γερμανία-Ουκρανία πήγε μια χαρά ως το τέλος. Να δουμε και τη συνέχεια.

Μιλάτε για επιγεια ΕΡΤ μόνο; Δυστυχως δεν ειχα χρονο να δω πολύ, αλλα μεσω νοβα δεν παρατηρησα τα σπασιματα που αναφερετε.

Το Σάββατο παρακολούθησα το πρώτο ημίχρονο Αγγλία-Ρωσία από τη μετάδοση της ΕΡΤ HD μέσω OTE TV χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στην εικόνα. Το δεύτερο ημίχρονο το είδα από την επίγεια μετάδοση της ΕΡΤ HD και είχε αρκετά προβλήματα στην εικόνα όπως αυτά που αναφέρονται στα προηγούμενα posts.

Σάββατο και Κυριακή είδα τα μεσημεριανά ματς από το επίγειο hd (λήψη από Ακαρνανικά) και ήταν ατελείωτα τα σπασίματα. Τον αγώνα Αγγλίας - Ρωσίας τον είδα σε καφενείο μέσω nova και δεν είχε θέματα η εικόνα.

Εγώ μέσω OTE TV και το δεύτερο ημίχρονο της Γερμανίας είδα από το επίγειο hd δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Από τις 3Ε προχτές είχα σήμα με σπασίματα , μετά που ξαναδοκίμασα δεν έχω καθόλου σήμα .
Δοκίμασα από άλλον δέκτη (από το ίδιο lnb ) πάλι δεν έχω σήμα .
Υπάρχει πτώση του σήματος και εγώ δεν είμαι καλά κεντραρισμένος και για αυτό δεν έχω καθόλου εικόνα να υποθέσω .

Το σήμα στη συχνότητα ΕΡΤ στις 3°E είναι στα συνήθη επίπεδα.

Μολις διαβασα τα σχολια και μου εκανε εντυπωση, γιατι ημουν ετοιμος να γραψω πολυ καλα λόγια. Στα συνολικα, μαλλον 60 λεπτα που εχω δει, η εικονα (τουλαχιστον απο νοβα) ηταν παρα πολυ καλή. Θα τολμήσω να πω καλύτερη απο εκεινη του SVT HD και ΤV4 HD, τα οποια συνηθως εχουν εξαιρετικη εικονα.

Τελικά αυτό που συμπεραίνω εγώ απο αυτά που διαβάζω ειναι οτι όπου βγαίνει επείγεια το ERT HD εχει προβλήματα μετάδοσης, όπου βγαίνει δορυφορικά απο OTE και Nova παίζει μια χαρά.

Status
Not open for further replies.