ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Στο web stream δεν πετυχα κανένα σπάσιμο

Βλέπω τον αγώνα απο το ITV και η εικόνα δεν έχει κανένα σπάσιμο.

Για παράδειγμα στο 19:38 και 19:40 του αγώνα η ΕΡΤ έκανε σπάσιμο το ITV όχι..

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Σημερα επηδιεται ολη η ερτ. :rifle:
Αλλα το περιεργο ειναινπως και το zdf εχει σπασιματα επισης. Το γινεται :smash:

Αυτή την στιγμή η επίγεια ΕΡΤHD με λήψη από Υμηττό έχει φοβερά σπασίματα. Αντίθετα από το δορυφορικό του OTE παίζει μια χαρά. Μάλλον υπάρχει θέμα με τον πομπό λόγω της καταιγίδας

Αυτή την στιγμή η επίγεια ΕΡΤHD με λήψη από Υμηττό έχει φοβερά σπασίματα. Αντίθετα από το δορυφορικό του OTE παίζει μια χαρά. Μάλλον υπάρχει θέμα με τον πομπό λόγω της καταιγίδας

Αυτο ακριβως μολις ανεφερε ο σπικερ. Προβληματα λογω της κακοκαιριας! Τι καλα ειμασταν παλια με τα βραχεα...ψηφιακο σημα θελαμε! :flipout:

Στα Μελίσσια μαύρο...

συγνωμη,βρεχει στην αθηνα και η δυτικη θεσσαλονικη δεν εχει σημα ?????
εδω εχουμε ηλιο

συγνωμη,βρεχει στην αθηνα και η δυτικη θεσσαλονικη δεν εχει σημα ?????
εδω εχουμε ηλιο

η τροφοδοσια ομως γινετε απο την Αθηνα οποτε εαν εδω εχει προβλημα τοτε θα εχει παντου

Και εγω εχθες ειχα πολλα σπασιματα ΕΡΤ HD ληψη απο Υμηττο...

Εγώ πάντως απολαμβάνω από εδώ http://fifaworldcup2018.ert.gr/

Φοβερό το site (το χρησιμοποιώ για τους δυο πρώτους αγώνες της ημέρας που ειμαι ακομα στην δουλεια). HD μετάδοση, αγγλικά για να μην εκνευρίζεσαι, και πολλά interactive εργαλεία, όπως το να αλλάζεις κάμερες και να βλέπεις προηγούμενες φάσεις με εύκολη πρόσβαση. Παρα πολύ καλή δουλεια έχουν κάνει οι Ρωσσοι, και μακάρι αυτό το συστηματακι να επεκταθεί και σε αλλες μελλοντικές διοργανώσεις. Πλέον η τεχνολογία υπάρχει και ειναι ευκολα αξιοποιησιμη.

Άντε να δούμε τι θα δούμε...Λες να ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση;

Έχω δει αρκετούς αγώνες συγκρίνοντας την εικόνα μεταξύ ΕΡΤ HD και ZDF HD ή ARD HD. Σε γενικές γραμμές υστερεί στο bitrate η ΕΡΤ και φαίνεται στη γρήγορη κίνηση της κάμερας, χωρίς να είναι κακή η εικόνα. Μόνο η αμετροέπεια των Ελλήνων τηλεσχολιαστών δεν παίζεται. Αλλά το σημερινό χάλι της εικόνας στην ΕΡΤ στο Σουηδία-Αγγλία δεν το περίμενα.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Έχω δει αρκετούς αγώνες συγκρίνοντας την εικόνα μεταξύ ΕΡΤ HD και ZDF HD ή ARD HD. Σε γενικές γραμμές υστερεί στο bitrate η ΕΡΤ και φαίνεται στη γρήγορη κίνηση της κάμερας, χωρίς να είναι κακή η εικόνα. Μόνο η αμετροέπεια των Ελλήνων τηλεσχολιαστών δεν παίζεται. Αλλά το σημερινό χάλι της εικόνας στην ΕΡΤ στο Σουηδία-Αγγλία δεν το περίμενα.
Επειδή το είδα μέσω COSMOTE go μπορώ να πω ότι ήταν άψογη η εικόνα. Δεν παρατήρησα κάτι ίσως ήταν θέμα της digea.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί η ΕΡΤ HD δεν δείχνει το ματς του Άρη στο Χαριλάου σήμερα;

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Γιατί η ΕΡΤ HD δεν δείχνει το ματς του Άρη στο Χαριλάου σήμερα;

Έδειχνε τον αγώνα της f1 (σε μαγνητοσκόπηση:twoguns:) εκείνη την ώρα

Εκτός από αθλητικά γεγονότα, τη Eurovision και τη πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιέννης, έχει μεταδοθεί (πρόσφατα) κάποιο άλλο πρόγραμμα σε HD;

Μια φορά η αθλητική Κυριακή (που δείχνει ότι έχει native στούντιο).

Μεταδοση του αγωνα και Αρη-Ολυμπιακος και μεσω Youtube. Εκπλησσομαι με την ΕΡΤ :p

Status
Not open for further replies.