HD είναι και το 720p720p είναι όχι 1080
HD είναι και το 720p720p είναι όχι 1080
Περίπου θα μπορούσαν και καλύτερα έστω στο ertflixHD είναι και το 720p![]()
Η πλάκα είναι ότι μάλλον αυτό εννοούν hd. Αμφιβάλλω ότι θα δούμε σύντομα, if ever, 1080p. Μακάρι να διαψευσθώ.720p είναι όχι 1080
Η τηλεόραση πάλι ζήτησε επανασυντονισμό αλλά δεν βρέθηκε κάτι. Δεν ξέρω αν προστέθηκε τίποτα άσχετο όπως του στυλ ΚΑΡΑ TV και άλλες τέτοιες μπούρδες. Όσο για την επικοινωνία η ΕΡΤ είναι και η μοναδική που με ε΄χει απαντήσει παλαιότερα. Τα ιδιωτικά κανάλια ποτέ. Στα e-mail που στέλνω κατά καιρούς ως απάντηση παίρνω ότι το γραμματοκιβώτιο είναι γεμάτο.Εγώ Όχι ότι με ενδιαφέρει απόλυτα,αλλά τους έστειλα email και στο Facebook μήνυμα. Με τσαντίζει η αδιαφορία για την ενημέρωση και η μη τηρήσει του χρονοδιαγράμματος. Τέλος πάντων σε κάνα κέντρο εκπομπής έχει προστεθεί;Κάποιος φίλος είπε πως κάτι πήγε να γίνει αλλά χάθηκε κατά τον συντονισμό
Κάτι πήγε να γίνει το εμφάνισε σε κάποια φάση το hdΠρος το παρόν άλλαξε μπουκέτο το ΕΡΤ News SD και από το 2ο πήγε στο 1ο...
Παίζουν με τους πολυπλεκτες λογικά μέχρι το πρωί θα έχει ανέβει υποθέτωΣτη Θεσσαλονίκη πάντως μπήκε σε κάποια φάση upscaled SD εκεί που έπαιζε η ERT1 HD (τραγικά κουλό) και ναι πήγε στο 1ο mux to ERT News
Γενικά αυτό το "ενημερωτικό" κανάλι είναι τραγέλαφος εξ αρχής. Το βγάλαν στον αέρα πετώντας το κατά πολύ πιο αξιόπιστο DW για να κάνουν παράλληλη ροή με την ΕΡΤ1. Σε κάποια φάση κόψαν την διαρκή ροή από την ΕΡΤ1 εν μέσω των γεγονότων στην Ουκρανία γιατί τους χάλασε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και μετέφεραν το σύνολο της ροής στο ert news ενώ ο κόσμος δεν ήξερε καν αν το έχει στο 30 ή στο 40 στη λίστα καναλιών τουΕγώ τους παραδέχομαι μια δουλειά είχαν να κάνουν και ούτε αυτή δεν έκαναν. Τήρησαν το χρονοδιάγραμμα και προπάντων το έκαναν κιόλας
Στην επίγεια σε 576 κατεβαίνει ούτε καν 720Καλά τώρα, ειδησεογραφικό κανάλι είναι, το 720p φτάνει. Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ήταν καλύτερά να μείνει ως ελληνικό Euronews και να εκπέμπει πανευρωπαϊκά.
Το ελληνικό euronews είναι άλλο κανάλι και εξακολουθεί να εκπέμπει πανευρωπαϊκά μέσω cosmote και nova. To ert news απλά έκανε συμφωνία με το euronews για να προβάλλει περιεχόμενο του. Βέβαια πολλοί δημόσιοι ευρωπαϊκοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί έχουν ένα μικρό μέρος των μετοχών του euronews εξ αυτών κι η ΕΡΤ οπότε δεν πρέπει να ήταν και πολύ δύσκολο.Καλά τώρα, ειδησεογραφικό κανάλι είναι, το 720p φτάνει. Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ήταν καλύτερά να μείνει ως ελληνικό Euronews και να εκπέμπει πανευρωπαϊκά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.