Αργότερα προεκυψαν και οι πυρκαγιές (στην πιο ενδιαφέρουσα φαση των αγωνων) και ολοκληρωθηκε η "τραγική" κάλυψη των αγώνων (καθως η ερτ1 πλεον έδειχνε επί 24ωρο την καταστροφή της Χώρας), νομιζω η χειρότερη από το 1996 που θυμαμαι. Τα ανωτέρω τα έστειλα στους εξής παραλήπτες:
Σίγουρα διαβάσθηκε (για παραδειγμα την επομένη κιόλας αγωνιστική έδειξαν σε επαναληψη στις 22.00 (!!) Ελλάς-Ν.Αφρική στο πολο, το πιο αδιαφορο παιχνίδι του ομίλου βεβαια)αλλά δεν ξέρω σε ποιες διευθυνσεις. Μόνο για το [email protected], είμαι σίγουρος καθως εχω λάβει συστηματικώς κατα διαστηματα απαντήσεις. Το [email protected] από καποιό σημειο και μετά σταμάτησε να ανταποκρίνεται (πάντα έστελναν απαντητικό μειλ μεχρι πριν το καλοκαίρι).
[email protected] | |
| κοιν.: | [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] |
Σίγουρα διαβάσθηκε (για παραδειγμα την επομένη κιόλας αγωνιστική έδειξαν σε επαναληψη στις 22.00 (!!) Ελλάς-Ν.Αφρική στο πολο, το πιο αδιαφορο παιχνίδι του ομίλου βεβαια)αλλά δεν ξέρω σε ποιες διευθυνσεις. Μόνο για το [email protected], είμαι σίγουρος καθως εχω λάβει συστηματικώς κατα διαστηματα απαντήσεις. Το [email protected] από καποιό σημειο και μετά σταμάτησε να ανταποκρίνεται (πάντα έστελναν απαντητικό μειλ μεχρι πριν το καλοκαίρι).
Last edited: