ΕΡΤ Sports

Αυτοί εκεί στην ΕΡΤ δεν έχουν ακούσει για plasma και oled (πλέον) ?

Ειναι δυνατόν να έχουν αριστερά το σήμα με το σκορ που ευτυχώς αναβοσβήνει που και που (και μάλλον είναι της αναμεταδοσης) και να μου έχουν και δεξιά 1 τετραγωνικό μέτρο με το τετραπλό μπλε πορτοκαλί άσπρο ( Ert sports HD live) ?

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@tolias
Είχα και εγώ το πρόβλημα εδώ και λίγες μέρες, ξαφνικά καθόλου σήμα το μπουκέτο της ΕΡΤ (Δυτική Μακεδονία, δεν έχει το 2ο με τα ξενόγλωσσα), κάρτα τηλεόρασης και τηλεόραση τίποτα, σκανάρισμα από την αρχή κτλ. Πριν από 2 μέρες έφτιαξε μόνο του.
Για τον προγραμματισμό εγγραφής, μέσω κάρτας τηλεόρασης τουλάχιστον, δεν τον κάνω ποτέ από το EPG γιατί δεν ξέρεις ποτέ, πάντα από το πρόγραμμα στο site και περιθώριο μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά από αυτό που λέει το πρόγραμμα και κόψιμο διαφημίσεων και περιθωρίου μετά με το VideoReDo TVSuite (δεν κάνει μετατροπή, μόνο κόβει/ράβει)

Αυτοί εκεί στην ΕΡΤ δεν έχουν ακούσει για plasma και oled (πλέον) ?

Ειναι δυνατόν να έχουν αριστερά το σήμα με το σκορ που ευτυχώς αναβοσβήνει που και που (και μάλλον είναι της αναμεταδοσης) και να μου έχουν και δεξιά 1 τετραγωνικό μέτρο με το τετραπλό μπλε πορτοκαλί άσπρο ( Ert sports HD live) ?
Το σήμα είναι πραγματικά τραγικό, και όλα της ΕΡΤ δηλαδή. Άσπρο-διαφανές-μικρό, τόσο απλό, όχι αυτό το καρναβάλι των 3 μέτρων

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ Sports

Θα είναι όμως HD;
Μακάρι
Επίσης και οι ολυμπιακοί της Αθήνας υπήρχαν σε HD από το NBC που θα μπορούσαν να προβάλουν τώρα που υπάρχει το HD sports.
Δεν έχω δει κάπου κάτι σε πραγματικό HD εκτός από ένα demo της JVC από το γκολ του Χαριστέα (κάπου το έχω αλλά δεν θυμάμαι που)

Θα μάντευα ότι κατά 99% θα είναι upscale

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ Sports

Δεν παιζει να ειναι HD.Που να την βρει την HD κοπια η ΕΡΤ?Το πιο πιθανο ειναι να μην γραφτηκε καν ο αγωνας σε HD αφου το 2004 ολοκληρη η Ευρωπη ,με εξαιρεση ισως κανα 2 χωρες που μπορει να εκαναν καμια δοκιμη σε hd,εβλεπε αποκλειστικα σε sd.Εμεις δε,δεν ειχαμε καν ψηφιακο σημα τοτε,και ακομα κι αν καποιο ξενο δικτυο εγραψε τον αγωνα σε HD αποκλειεται η ΕΡΤ να εβλεπε τοσο μπροστα και να εξασφαλισε και μια hd κοπια για μελλοντικη χρηση.

Απάντηση: Re: ΕΡΤ Sports

Υπάρχει υλικό HD, πχ στο βίντεο της UEFA του 2016

https://www.youtube.com/watch?v=OG5u1uurPik

σημεία όπως το 0:34, 0:52 είναι κανονικό HD
Αυτό θυμόμουν και εγώ αλλά ως τώρα δεν έχω βρει κάπου την συγκεκριμένη μετάδοση.
Στο γήπεδο όπως φαίνεται υπήρχαν κάποιες HD κάμερες αλλά δεν γνωρίζω αν το έχει δείξει ποτέ καποιο καναλι.

Το μόνο HD κανάλι που υπήρχε το 2004 στην Ευρώπη ήταν το Euro1080 HD.

Το κανάλι μέλος του ομίλου Group AlfaCam είχε αναλάβει την HD μετάδοση των αγώνων όχι όμως απο τη συχνότητά του αλλά σε επιλεγμένους κινηματογράφους στην Ευρώπη.

Στις ΗΠΑ HD μεταδόσεις έκανε το Pay Per View κανάλι INHD αλλά μαγνητοσκοπημένες.

Υπήρχαν και feed των αγώνων όπως στις

NSS 7 22W EURO 1080-TS is transmitting Spain vs Russia in HDTV

10968H, 19222, 7/8; 1920x1088, 25hz; 256kbps, 48khz mp2

The v_bitrate is 27,46mbps

Κάποιοι είχαν γράψει τους αγώνες και τους είχαν ανεβάσει σε private trackers

https://www.avsforum.com/forum/34-h...3-euro-2004-soccer-hdtv-yes-delayed-inhd.html
https://www.avforums.com/threads/euro1080-and-euro-2004.136719/

Οχι αλλο γυναικειο ποδοσφαιρο!Ας μας λυπηθουν επιτελους.Γιατι το δειχνουν?Υπαρχει κανεις που να βλεπει αυτο το πραγμα?Ειναι το ιδιο περιεργο και παραταιρο με το να βλεπουμε αντρες να κανουν ρυθμικη ή να χορευουν μπαλετο

Re: Απάντηση: ΕΡΤ Sports

Οχι αλλο γυναικειο ποδοσφαιρο!Ας μας λυπηθουν επιτελους.Γιατι το δειχνουν?Υπαρχει κανεις που να βλεπει αυτο το πραγμα?Ειναι το ιδιο περιεργο και παραταιρο με το να βλεπουμε αντρες να κανουν ρυθμικη ή να χορευουν μπαλετο

Κάτσε τώρα! Δεν υπάρχει μπαλέτο με γυναικείους ρόλους μόνο! Να τα λέμε σωστά!

Από το να δείχνει επαναλήψεις μια χαρά είναι (όπως και γενικά live) και όσους έχουν δει λένε είναι ενδιαφέρον, εξάλλου τι γυναίκες τι άνδρες

Η αθλητική Τετάρτη είχε HD εικόνα από το στούντιο. Τα γραφικά όμως ήταν SD όπως και τα στιγμιότυπα, τα οποία είχαν και πρόβλημα στο upscale με το interlace.

διαβασα σε γειτονικο οτι το ερτ σπορ θα γινει sd και η ερτ 1 hd

Ωραία. Δηλαδή θα βλέπουμε ενημερωτικές εκπομπές και ειδήσεις σε upscaled HD και αθλητικά γεγονότα σε downscaled SD. Βεβαίως το ενδεχόμενο αν εκπέμψουν και τα δύο κανάλια σε HD είναι κάτι το οποίο φαντάζει διαστημικό εκεί στην ΕΡΤ.

Κλείστε το ρε παιδιά, αφού δεν μπορείτε.