ΕΡΤ Sports

Όντως το να παραλείπουν και εντελώς τη φάση των ομίλων δεν είναι μεγάλη απώλεια, ας δείχνουν σίγουρα προημιτελικά και πέρα, 7 παιχνίδια δηλαδή, και μετά αν θέλουν κανένα άλλο

Re: Απάντηση: ΕΡΤ Sports

Η ΕΡΤ για δευτερη φορά δεν έδειξε ημιτελικό (τώρα του 1998, είχε προηγηθει του 2006) μεταξυ Γαλλίας και Κροατίας, ενώ ήταν κανονικά στο πρόγραμμα.

Τους ειχα στείλει τις προηγουμενες μέρες αυτό:

Καλησπέρα!

Τα παιχνιδια των Μουντιαλ 1998,2002 και 2006 είναι ελάχιστα με αποτελεσμα πολλα καλα παιχνιδια να μην προβαλλωνται. Αντιθετως στα Μουντιαλ 2014 και 2018 δειξατε πολλά παιχνιδια χωρις ενδιαφερον. Γιατι αυτη η διαφοροποιηση;

Ενδεικτικώς δεν έχουν προβληθει:

α) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Μουντιαλ 2006)

β) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΜΕΞΙΚΟ(ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ 16 Μουντιαλ 2006)

γ) ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ 16 Μουντιαλ 2006)

δ) ΓΑΛΛΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ(ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Μουντιαλ 2006)

ε) ΙΣΠΑΝΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑ (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Μουντιαλ 2002)

στ) ΓΑΛΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Μουντιαλ 2002)

η) Γερμανια-Κροατία(ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Μουντιαλ 1998)

θ)Ιταλία-Γαλλία(ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Μουντιαλ 1998)

ι) Γαλλία-Παραγουαη (Γυρος 16-Μουντιαλ 1998)

Θα προβληθούν κι αυτα;

Έλαβα την εξής απάντηση:

Οι αγώνες από τα προηγούμενα Μουντιάλ που προβάλλονται από την ΕΡΤ δεν προβάλλονται ανάλογα με τη δημοφιλία ή τη σημαντικότητά τους, γιατί ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι αγώνες των παλιών Μουντιάλ είναι το ίδιο δημοφιλείς και σημαντικοί. Προβάλλονται ανάλογα με την τεχνική διαθεσιμότητά τους γιατί βρίσκονται σε παλιά τεχνολογική μορφή και δεν είναι όλοι οι αγώνες μετατρέψιμοι σε ψηφιακή μορφή για να προβληθούν. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν θα προβληθούν όλα τα παιχνίδια - ανάμεσά τους και αυτά που αναφέρονται στο email

Εμένα, αν και άσχετος μ το αντικείμενο, γιατί μου φαίνεται γελοία η απάντηση τους;

Μάλλον για κάποιο λόγο δεν τους εχουν πλέον τους αγώνες?

Μήπως κάθε φορά επέλεγαν διαφορετικό μέσο να κάνουν την εγγραφή και πλέον σε κάποια από αυτά η ψηφιοποίηση να είναι δύσκολη?

Όπως και να χει ειναι μια επίσημη απάντηση, τώρα αν δεν σε καλύπτει η εγείρει αλλά ερωτήματα, είναι άλλο θέμα.

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Περίεργο μου φαίνεται στο ίδιο Μουντιάλ να έγραφαν με άλλο μέσο και εκτός αυτού, τι μέσο μπορεί να είναι που να μην γίνεται ψηφιακό

Το Γαλλία-Κροατία από το 1998 ήταν όντως στο πρόγραμμα για προβολή και τελευταία στιγμή το άλλαξαν και έβαλαν Βραζιλία-Χιλή. Επίσης, το αρχείο από παλιά μουντιάλ δεν το έχουν ψηφιοποιήσει και το κάνουν επί τόπου τώρα για την προβολή και τα αρχεία από κάποιους αγώνες για τους χ ψ λόγους δεν μπορούν πλέον να παιχτούν; Θεωρητικά, η ψηφιοποίηση δεν θα έπρεπε να έχει γίνει τόσα χρόνια;

Το να μην έχει γίνει η ψηφιοποίηση όλου του υλικού δεν μου φαίνεται παράλογο, το να μην είναι δυνατή ενώ υπάρχει όμως μου φαίνεται περίεργο

Αυτή την εβδομάδα έχει στο πρόγραμμα Μουντιάλ 1994 και Ολυμπιακούς Αγώνες 1984-1988. Άρα με βάση αυτή τη λογική αυτά μπορούν να μετατραπούν σε ψηφιακή μορφή και να προβληθούν, ενώ αγώνες από το Μουντιάλ 2006 για παράδειγμα, όχι. Το ακόμα πιο περίεργο βέβαια είναι ότι μπορεί να παίζει ο ένας ημιτελικός μιας διοργάνωσης κανονικά και με τον άλλον που είχε διεξαχθεί την προηγούμενη ή την επόμενη ημέρα να υπάρχει τεχνικό θέμα/να τον έχουν σε άλλη μορφή.

Re: Απάντηση: ΕΡΤ Sports

Βουλγαρία-Ελλάδα Μουντιάλ 1994, τώρα 2020-07-21

Βραζιλία-Γαλλία Τελικός 1998 2020-07-19

Το μπλε σκορ πάνω δεξιά δεν φαίνεται σε όλη τη μετάδοση, μόνο για λίγο στα γκολ, φαίνεται μόνο το πάνω αριστερά που έβαλε η ΕΡΤ σε όλες τις μεταδόσεις που κάνει αυτή την περίοδο.
Σημείωση, στον τελικό του Μουντιάλ 2006 που έβαλαν πρωί 8 η ώρα στις 2020-07-11 ξέχασαν να βάλουν το πράσινο σκορ

για μένα καλύτερα αν και ο θεατής δεν ξέρει τι βλέπει :P

Το Γαλλία-Κροατία από το 1998 ήταν όντως στο πρόγραμμα για προβολή και τελευταία στιγμή το άλλαξαν και έβαλαν Βραζιλία-Χιλή. Επίσης, το αρχείο από παλιά μουντιάλ δεν το έχουν ψηφιοποιήσει και το κάνουν επί τόπου τώρα για την προβολή και τα αρχεία από κάποιους αγώνες για τους χ ψ λόγους δεν μπορούν πλέον να παιχτούν; Θεωρητικά, η ψηφιοποίηση δεν θα έπρεπε να έχει γίνει τόσα χρόνια;

Και το Γαλλία-Πορτογαλια του 2006 ήταν δυο φορές προγραμματισμένο. Ψυχανεμίζομαι ότι έγινε επιλογή λίγων αγώνων από τα Μουντιαλ 2006 (των σημαντικότερων κατα αυτούς, Κατα τ`άλλα ΟΛΟΙ οι αγωνες ειναι σημαντικοί μου είπαν) και παλαιότερα διότι δεν έχει γίνει ψηφιοποιηση ποτέ και προφανώς απαιτεί χρόνο και υπαλλήλους. Κατα την διαδικασία της ψηφιοποίησης προφανώς κάτι παίχθηκε με τους εν λόγω αγωνες τεχνικής φύσεως οπότε το παράτησαν και έδειξαν κάτι άλλο.

Βέβαια αν τα μέιλ ήταν καμμια 20αριά αμφιβάλλω αν θα είχαν την ίδια συμπεριφορά. Απ`οτι βλέπω το θεμα δεν ενδιαφέρει μόνο εμένα. Και πάντα αυτοι που δεν γράφουν είναι πολλαπλάσιοι, σαν τα κρουσματα του covid ένα πράμα.

Μου φάνηκε ενδιαφέρον το εγχείρημα με τους Ολυμπιακους Αγώνες αλλά πρέπει να δούμε και την συνέχεια. Την Ολυμπιαδα του 84 την ξεπέταξαν στα γρήγορα με στίβο μόνο. Ίσως και να μην ειχαν δειξει τότε κάτι άλλο. Αν υπάρχει κάποιος παλιός, ας μας ενημερώσει, αν θυμαται. Το βασικό θέμα είναι αν θα προβληθούν ολοκληροι αγωνες ομαδικών αθλημάτων, κυρίως μπάσκετ.

Από το Μουντιάλ του 1994, το 1ο ματς της Εθνικής με την Αργεντινή το έδειξαν και το έχασα ή έδειξαν μόνο τα άλλα 2;

Τα πάντα είχαν δείξει στους Ολυμπιακούς του 84. Οχι μόνο στίβο

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Το είχα υποψιασθεί, απλώς να πούμε ότι καλύπτουμε και την Ολυμπιαδα του 84

Από το Μουντιάλ του 1994, το 1ο ματς της Εθνικής με την Αργεντινή το έδειξαν και το έχασα ή έδειξαν μόνο τα άλλα 2;

Αν δεν κάνω λαθος, το έδειξαν. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος

Στο πλαίσιο του αφιερωματος για τους Ο.Αγώνες η ΕΡΤ επέλεξε να δείξει 3 τελικούς σε βολλευ, μπάσκετ και ποδοσφαιρο (τί ενδιαφέρον έχει το ποδοσφαιρο σε μια Ολυμπιάδα;) για τους αγώνες της Σεούλ σε αποσπάσματα, περιπου το 1/3-1/4 κάθε παιχνιδιού. Πώς σας φαίνεται αυτη η επιλογή;

Απάντηση: Re: ΕΡΤ Sports

Αυτό που μου κάνει περιέργεια εμένα είναι γιατί δεν έχουν δείξει τίποτα από τα Euro και δείχνουν μόνο από τα Μουντιάλ. Θεωρώ αδύνατο να μην έχουν αρχείο από τα Euro έστω από το 2008 και μετά.

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ Sports

Αυτό που μου κάνει περιέργεια εμένα είναι γιατί δεν έχουν δείξει τίποτα από τα Euro και δείχνουν μόνο από τα Μουντιάλ. Θεωρώ αδύνατο να μην έχουν αρχείο από τα Euro έστω από το 2008 και μετά.

Φυσικά και έχουν αρχείο, τεράστιο. Απλώς θεώρησαν ότι είναι πιο δημοφιλες το Μουντιάλ, προφανώς και λόγω Βραζιλιας-Αργεντινής. Από το 2006 και πριν βεβαια μεταδοθηκαν ελάχιστα παιχνίδια, πού να καθονται οι τεχνικοι της ΕΡΤ καλοκαιριάτικα να κανουν μετατροπές! Εδώ στις Ολυμπιάδες αυτές τις μέρες δείχνουν μόνο 3-4 ώρες από κάθε Ολυμπιάδα και πολλά εξ αυτών σε αποσπασματα (μέχρι και αγώνες κολυμβησης 2 λεπτών τους εκοβαν σε αποσπασματα).