ΕΡΤ Sports

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ Sports

Τελικώς η τεχνολογία φταίει για όλα για την ΕΡΤσπορτς. Σε σχετικό μου μέιλ για τα ελάχιστα προβαλλόμενα και πετσοκομμένα (αρέσκονται να μεταδιδουν αποσπασματα κι ´οχι όλοκληρο το αγωνισμα ακομα και σε αγωνες κολύμβησης των 2 λεπτών) αγωνισματα έλαβα την εξής, στο ίδιο μήκος κύματος με τα Μουντιάλ, απόκριση:

Όλες οι επιλογές για τις επαναλήψεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν να κάνουν με σοβαρά τεχνικά θέματα και μόνον. Η προσπάθεια του Πύρρου Δήμα δεν έπαιξε ούτε το 1992. Ό,τι άλλο δεν παίζει δεν υπάρχει δυνατότητα να παίξει για πολύπλοκους τεχνικούς λόγους και όχι λόγω επιλογής.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι δεν προβλήθηκε ο αγωνας του Πύρρου Δήμα στην Βαρκελώνη το 1992;

Δεν ειμαι απολυτως σιγουρος γιατι εχουν περασει και πολλα χρονια ,αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ηταν τοτε στο προγραμμα να δειξει ζωντανα τον τελικο της αρσης βαρων ( η ΕΡΤ ηταν με τρια καναλια εκεινη την εποχη ,οποτε εκτος απο κολυμβηση και στιβο ηταν δυσκολο να δειξει πολλα περισσοτερα αθληματα ,ποσο μαλλον την αρση βαρων που τοτε δεν απασχολουσε και κανεναν), και οταν πηρε το χρυσο εδειξε τις προσπαθειες του πανω στο ρεπορταζ των πανηγυρισμων

Απάντηση: Re: ΕΡΤ Sports

Δείχνουν πάλι το μουντιάλ 2018 αλλά το σκορ δεν έχουν ψηθεί να το βάζουν να ξέρουμε τι βλέπουμε.

Τέλεια. Θα δείξει η ερτ στα ελεύθερα τον τελικό europa & champions league. Αλλά όχι στο sports hd αλλά στο 1 sd 😜😝🤣😀

Τέλεια. Θα δείξει η ερτ στα ελεύθερα τον τελικό europa & champions league. Αλλά όχι στο sports hd αλλά στο 1 sd 😜😝🤣😀

Το είδα και εγώ αυτό μήπως έχουν κάνει κανά λάθος γιατί αλλιώς είναι μεγάλη πατάτα.

Εγω πιστεύω ότι το δείχνει εκεί λόγω 1) της μη δυνατότητας κάποιων περιοχών να κάνουν λήψη του sports hd 2)να είναι στη συμφωνία με τα συνδρομητικά που έχουν τα δικαιώματα να μην μπουν στο hd για να μη χτυπήσει τη δική τους μετάδοση. Άλλο λόγο δε βρίσκω. Αν και αν ισχύει το πρώτο μόνο θα μπορούσε σε τόσο μεγάλο γεγονός να τι δείχνει παράλληλα και στα δύο

Δεν ειμαι απολυτως σιγουρος γιατι εχουν περασει και πολλα χρονια ,αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ηταν τοτε στο προγραμμα να δειξει ζωντανα τον τελικο της αρσης βαρων ( η ΕΡΤ ηταν με τρια καναλια εκεινη την εποχη ,οποτε εκτος απο κολυμβηση και στιβο ηταν δυσκολο να δειξει πολλα περισσοτερα αθληματα ,ποσο μαλλον την αρση βαρων που τοτε δεν απασχολουσε και κανεναν), και οταν πηρε το χρυσο εδειξε τις προσπαθειες του πανω στο ρεπορταζ των πανηγυρισμων

Ευχαριστώ. Όπως και να έχει η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπία της ΕΡΤ έχει κυριαρχήσει και σε αυτό το αφιέρωμα. Μπορει εσενα να μην σε απασχολούσε ποτε η αρση βαρών αλλά εκει ανεδειχθη ο μεγαλυτερος Έλληνας αθλητης όλων των εποχών σε ολυμπιακο κι όχι μόνο επίπεδο. Αυτό έπρεπε να το σεβεται η ΕΡΤ.

Πρόσεξα και εγώ ότι στην διαφήμιση για τους τελικούς CL και EL λέει για την ερτ1 μόνο, αλλά πραγματικά θεωρώ απίθανο να μην τους δείξει σε HD. Άλλωστε κάθε χρόνο τους δείχνει σε HD. Το πιθανότερο είναι να το έχει και στην ερτ1 και στο ερτsports παράλληλα.

Πρόσεξα και εγώ ότι στην διαφήμιση για τους τελικούς CL και EL λέει για την ερτ1 μόνο, αλλά πραγματικά θεωρώ απίθανο να μην τους δείξει σε HD. Άλλωστε κάθε χρόνο τους δείχνει σε HD. Το πιθανότερο είναι να το έχει και στην ερτ1 και στο ερτsports παράλληλα.

Στο πρόγραμμα της ερτ έχουν τους τελικούς μόνο στην ΕΡΤ-1. Α-Σ-Τ-Ε-Ι-Ο-Ι αν ισχύει.

Οι άνθρωποι είναι ότι να ναι. Στο τρέιλερ συνεχίζει το ερτ1 μόνο και μέχρι χθες στο πρόγραμμα ενώ το ειχε δίπλα ήταν ένα μεγαλόπρεπες Ε(επανάληψη) σήμερα έγινε Ζ

Το θεωρώ απαράδεκτο εν έτη 2020 και όταν δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίζει την μετάδοση σε HD να βγαίνει η εκπομπή της ερτ για το champions league σε SD κακής ποιότητας. Πόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιηθούν 2 κάμερες HD και γραφικά HD.

Είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται, και σημαίνει πολλά που τα ιδιωτικά κανάλια προτίμησαν πρώτα να αποκτήσουν native hd ροη και σταδιακά να αρχίσουν να βγάζουν ζωντανές hd εκπομπές.
Η ΕΡΤ έχει native hd ροή σε ένα κανάλι μόνο, ακόμα και να μην υπήρχε αυτή η διαδικασία διαγωνισμών κλπ, δεν θα έμπαινε στον κόπο να αναβαθμίσει τα στούντιο ώστε να βγαίνει σε hd μόνο από ένα κανάλι.
Επίσης αν θυμάμαι καλα έχουν hd studio, αλλά δεν ξέρω σε ποιες εκπομπές χρησιμοποιείται πλέον.

Το έκαναν πάντως πάλι το θαύμα τους και η μετάδοση δεν έχει τις ψεύτικες φωνές των οπαδών. Δεν ξέρω αν η ΟΥΕΦΑ πουλούσε πιο ακριβά το πακέτο με τις φωνές, αλλά οποία και αν είναι η αιτία, είναι τραγικό. Η ΕΡΤ που όλοι αγαπήσαμε!!!

Το έκαναν πάντως πάλι το θαύμα τους και η μετάδοση δεν έχει τις ψεύτικες φωνές των οπαδών. Δεν ξέρω αν η ΟΥΕΦΑ πουλούσε πιο ακριβά το πακέτο με τις φωνές, αλλά οποία και αν είναι η αιτία, είναι τραγικό. Η ΕΡΤ που όλοι αγαπήσαμε!!!
Ακριβώς το ίδιο σκεπτόμουν και βρήκα ένα stream ξένο και ένιωσα ότι ΔΕΝ βλέπω φιλικό..

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Επειδή έχω μερικές μεταδόσεις του Barcelona-Bayern
BT Sport (Αγγλία) ψεύτικος ήχος κόσμου αν και απ' ότι διαβάζω είναι προαιρετικό με ένα κουμπί, πιθανώς η εγγραφή που έχω να το είχε πατημένο
Sky Sports (Γερμανία) φυσικός ήχος άδειου γηπέδου
Movistar+ (Ισπανία) φυσικός ήχος άδειου γηπέδου

και χαίρομαι που η ΕΡΤ επέλεξε και αυτή φυσικό ήχο άδειου γηπέδου, προσωπικά δεν θέλω να ακούω ψεύτικο ήχο, αν είναι δυνατόν, κεκλεισμένων είναι το ματς κεκλεισμένων θέλω να ακούω όχι υποκατάστατο

Έχει τώρα Προμηθέας - ΑΕΚ στο ertsports για το super cup στο μπάσκετ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα για άλλη μία φορά σε παραγωγή της ερτ.

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ Sports

Όντως η εικόνα δεν ήταν καν 1280χ720, μάλλον 720χ576 θυμίζει. Έίχε κανείς θέματα με στιγμιαία (1 δευτερολέπτου δηλ) σποραδικά μικροσπασίματα της εικόνας;