Και τι έγινε με τα πρόστιμα??Τι εννοείς δεν είναι δικό μας θέμα??? Δικό μας είναι. Πόσες φορές δεν ακούσαμε την ΕΕ και φάγαμε πρόστιμο???![]()
Τώρα, για το θέμα της μετάβασης: Η μετάβαση προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι το 2012 ή το 2015. Το 2012 έχει τεθεί ως μίνιμουμ όριο. Εμείς επιθυμούμε να πάμε πολύ γρήγορα στην ψηφιακή τηλεόραση. Και νομίζω ότι αυτό αποδεικνύεται από μια σειρά ενεργειών που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση. Ενέργειες που κατατείνουν σήμερα στο υλικό που σας παρουσιάστηκε, ένα υλικό που δουλεύτηκε σε βάθος χρόνου. Απομένει το επόμενο τελικό βήμα: Ο απόλυτα ψηφιακός χάρτης, αυτό δηλαδή που θα πρέπει να ισχύει στη χώρα για το 2015 και μετά. Ο κ. Καψάλης δεν είπε «χρονοδιάγραμμα». Δεν θα πω και εγώ, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ σύντομα έτοιμοι, απαντώντας στο ερώτημα «πότε θα ετοιμαστούμε και γι` αυτό το θέμα». Πάντως, το ότι φτάσαμε σήμερα να έχουμε το χάρτη της μετάβασης, θεωρώ ότι για τη χώρα μας είναι πάρα πολύ σημαντικό επίτευγμα, όταν πριν από ένα-ενάμιση χρόνο δεν είχαμε ούτε καν κατοχυρωμένες συχνότητες. Πιστεύω, λοιπόν, ότι με ταχύτατες διαδικασίες προχωράμε για να πάμε στο επόμενο βήμα που είναι η απόλυτα ψηφιακή εποχή.
Να μην ρωτησω εμεις στη Ροδο ποτε θα δουμε ψηφιακα...:rifle:
Άϊντε να τα ανεβάσουν σε δορυφόρο με BISS...να δούμε φώς όλοι μαζί!
Καλά , αν αυτό το καλό είναι μετά από 5-6 χρόνια θα έχουμε αλλάξει και TVΠολύ σωστά Σωτήρη.
Το Hardware των σημερινών δεκτών (είτε με τη μορφή αυτοτελών συσκευών είτε σωματωμένων σε TV) δεν μπορεί να κάνει λήψη και αποκωδικοποίηση εκπομπών σε MPEG-4.
Οταν με το καλό έχουμε τέτοιες εκπομπές θα χρειαστούμε νέους δέκτες..
Ναι βρε Νίκο, πάλι εξτρα θα πληρώσεις..Νομίζω το έχω αναφέρει και παλιότερα ...
Υπάρχουν τηλεοράσεις ( sony επιβεβαιωμένο ) που έχουν υποδοχές σαν τις pcmcia του laptop ... Εκεί θα παίρνουν μελλοντικά μία κάρτα με δυνατότητα αποκωδικοποίησης mpeg4 ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.