ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Δε νομίζω η ΕΤ1 να ήταν σπάταλη! Τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ είναι κερδοφόρα!
Για πες μου πως θα κοπούν οι σπατάλες, αφού όλοι οι πομποί της ΕΤ1 πάνε στην ΕΤ3; Αφού οι υπάληλοι της ΕΡΤ θα παραμείνουν ίδιοι; Αφού το πρόγραμμα της ΕΤ1 θα μετακυλήσει σε ΝΕΤ και ΕΤ3;

Η ΕΤ1 είναι η ΕΡΤ!!!
Η ΝΕΤ ξεκίνησε σαν ΥΕΝΕΔ!!!
Δεν θυμάσαι καθόλου;

Για πες μου πως θα κοπούν οι σπατάλες, αφού όλοι οι πομποί της ΕΤ1 πάνε στην ΕΤ3; Αφού οι υπάληλοι της ΕΡΤ θα παραμείνουν ίδιοι; Αφού το πρόγραμμα της ΕΤ1 θα μετακυλήσει σε ΝΕΤ και ΕΤ3;

Η ΕΤ1 είναι η ΕΡΤ!!!
Δεν θυμάσαι καθόλου;

Θα μου κακοφανεί πολύ ! Όχι ότι έβλεπα φανατικά ΕΤ-1,αλλά τα τελευταία χρόνια είχε πολύ ενδιαφέρουσες εκπομπές που ξέφευγαν απο το πρότυπο "Πολυκατοικία-Μυστικά της Εδέμ" και όπως και να το κάνουμε αυτό είναι το πρώτο κρατικό κανάλι!
Μεταξύ μας η ΕΤ-3 ίσως έπρεπε να κλείσει,αλλά θεωρείται περιφερειακό και θα μετατραπεί μάλλον σε αθλητικό-πολιτιστικό !

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Αν πολιτιστικό είναι το "Κυριακή στο χωριό" με τη γκόμενα να τρώει σπανακόπιτα από την κυρά Σουλτάνα και το Balkan Express με τη γκόμενα που κάποιος ... έβαλε εκεί, καήκαμε για τον πολιτισμό μας!
Να συμφωνήσω ότι η ΕΤ1 είχε καλύτερο και πολύ ποιοτικότερο πολιτιστικά πρόγραμμα και ότι η ΕΤ3 δεν κλείνει απλά για να μή γκρινιάξουν οι βουλευτές
της Θεσσ/νίκης λες και θα μας πάρουν την εθνική ταυτότητα άμα κλείσει
το κανάλι των βυσμάτων ...

Η ΕΤ1 είναι η ΕΡΤ!!!
Δεν θυμάσαι καθόλου;

To 1982 η ΕΡΤ συγχωνεύτηκε με την ΥΕΝΕΔ.

Όσο για τα άλλα μη το δένεις κόμπο ότι όλοι οι υπάλληλοι θα μεταφερθούν. Και δεν γίνεται να μετακυλήσει ολόκληρο ένα 24ωρο πρόγραμμα σε δυο κανάλια που ήδη εκπέμπουν 24ωρο πρόγραμμα.

To 1982 η ΕΡΤ συγχωνεύτηκε με την ΥΕΝΕΔ.

Όσο για τα άλλα μη το δένεις κόμπο ότι όλοι οι υπάλληλοι θα μεταφερθούν. Και δεν γίνεται να μετακυλήσει ολόκληρο ένα 24ωρο πρόγραμμα σε δυο κανάλια που ήδη εκπέμπουν 24ωρο πρόγραμμα.

To 24ωρο πρόγραμμα για τα περισσότερα ελληνικά κανάλια ειναι στην πραγματικότητα 18ωρο, πανω-κάτω. Τα περισσότερα παίζουν επαναλήψεις απο τα μεσάνυχτα περίπου ως τις 6-7 το πρωί. Δεν θα με χάλαγε να έβλεπα μια απο τις καλές ταινιες της ΕΤ1 στις 3 ξημερώματα (τι να κάνω, έχω αϋπνίες :p) αντί για επανάληψη του "Κυριακή στο Χωριό" ή "Στα Άκρα"

H ET1 εννοείται πως είναι το 1ο δημόσιο κανάλι, κανάλι που δεν έπρεπε/πρέπει να κλείσει ποτέ!
Αν κλείσει είναι σαν να βάζουμε λουκέτο στην Εθνική μας τηλεόραση.

Τα λεφτά δεν φταίει η ΕΤ1 που χάνονται (και φυσικά και το πιστεύω αυτό),
αλλά φταίνε αυτοί που παίρνουν μηνιαίους μισθούς οι οποίοι θα έπρεπε να είναι χρήματα έτους!

Αυτοί να πάνε στα τσακίδια, όχι η ΕΤ1, ούτε τα PLUS, ούτε η ΒΟΥΛΗ!
Οι Τούρκοι δηλαδή γιατί έχουν τόσα TRT και όλα ελεύθερα!... δορυφορικά!

Εγώ πάλι λέω ότι απλά κλείνει για να κάνουμε τη χάρη στα @#$ιδιωτικά @#%4κάναλα να τους βγάλουμε από τη μέση έναν αντίπαλο...

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Εγώ πάλι λέω ότι απλά κλείνει για να κάνουμε τη χάρη στα @#$ιδιωτικά @#%4κάναλα να τους βγάλουμε από τη μέση έναν αντίπαλο...
Ποιον αντίπαλο ρε, λες κι έχει καθόλου τηλεθέαση η ετ1... :rofl::rofl::rofl:

Δεν μιλάει για αντίπαλο της ΕΤ1 αλλά της ΕΡΤ!
Για αντίπαλο των ιδιωτικών καναλιών μιλάει.

Ναι μιλάει για αντίπαλο των ιδιωτικών καναλιών την ΕΡΤ και όχι την ΕΤ1 απλά.

Θέλουν να κλεισουν την ΕΤ 1 οκ ας το κανουν αφου πρωτα τελειωσουν την ψηφιακη μεταβαση σε ολη την επικρατεια, η ert hd αποκτησει κανονικο προγραμμα (εστω και αν προβαλλει ντοκυμαντερ - μουσικη και ταινιες ) και δημιουργησουν και 1-2 θεματικα ψηφιακα καναλια πχ ενα με μουσικη και νεανικες εκπομπες, ταινιες και σπορ. Η ερτ εχει τα δικαιωματα των περισσοτερων αθλητικων γεγονοτων που γινονται στον κοσμο.

Θα μπορουσαμε νομιζω να στειλουμε ολοι emails στον υπουργο επικρατειας και να κινητοποιηθουμε ολοι για την ΕΡΤ στην οποια ειμαστε ολοι συνδρομητες!!!

Μας έχουν γραμμένους φίλε μου.
Η ΕΡΤ θέλουν να μας πείσουν τα τελευταία χρόνια πως είναι "δημόσια" και όχι "κρατική", αλλά μόνο αυτό δεν φαίνεται.
Ο κάθε Υπουργός κάνει ότι "γουστάρει" με πράγματα τα οποία δεν του ανήκουν.
Αν θέλουν να κόψουν κάτι... ας κόψουν το μακρύ τους χέρι!

Ναι μιλάει για αντίπαλο των ιδιωτικών καναλιών την ΕΡΤ και όχι την ΕΤ1 απλά.
Όλα τα κανάλια της ερτ να βάλει δεν πιάνουν 5% τηλεθέαση.

Όλα τα κανάλια της ερτ να βάλει δεν πιάνουν 5% τηλεθέαση.

Η ΕΡΤ είναι χαμηλά σε τηλεθέαση αλλά όπως το θέτεις (3κανάλια), είναι παραπάνω από 5% σίγουρα.

[Humor on]
Μα χάθηκε και αυτή η ΕΡΤ να βάλει ένα μεσημεριανό?
Ενα reality?
Ενα βαθυστόχαστο Τούρκικο - Μεξικάνικο?

Και οι ειδήσεις είναι ξενέρωτες. Χάθηκε να βάλει 5-6 παράθυρα και να στήσει και κανα τηλεοπτικό καυγά?

Και έχει και ένα σκασμό διαφημήσεις!!!

[/Humor off]

Της λείπει καλό πρόγραμμα (Ξένες σειρές, ταινίες) σε prime time

Μέχρι πέρυσι είχε καλές σειρές σε ώρα prime time. Όπως πχ φαντάσματα, νοικοκυρές σε απόγνωση κτλ. Όπως όμως είπε και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ για μήνες δεν υπήρχε πρόεδρος και ηγεσία στην ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν ούτε πρόγραμμα να φτιάξουν. Τώρα είναι φανερό οτι έχει σταματήσει να προβάλλεται οτιδήποτε αξιόλογο στην ΕΤ1 (εκτός από κάτι πολύ αξιόλογες αλλά και πολύ παλιές σειρές της ΕΡΤ) ώστε να μας φαίνεται άχρηστη η ΕΤ1 και να θεωρούμε λογικό το κλείσιμο της. Σαμποτάζ εκ των έσω.

Last edited:

Η συχνότητα της ΕΤ1 παραμένει στην κυριότητα του δημοσίου, ενώ υπάρχει η σκέψη να «μετακομίσει» σε αυτή και να εκπέμπει και αναλογικά το ψηφιακό κανάλι Prisma+, που πιθανόν να εμπλουτιστεί και με εκπομπές από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

το κλου ειναι αυτο..
μηπως εν μεσω ολων περασουν και το δηθεν 2ευρω για την ερτ προς τους ιδιωτικους τωρα?

Τη προηγούμενη εβδομάδα η ΕΤ1 (μόνη της) είχε 4,4% θεαματικότητα!
Είχε ξεκινήσει το eurobasket μήπως;