ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

"ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΜΠΟ ΤΗΣ ΕΡΤ"
Όχι, δεν προσπάθησε κάποιος να σκοτώσει τον ψηφιακό πομπό :)
Προφανώς έγινε κάποια προσπάθεια δολιοφθοράς στον πομπό της ΕΡΤ στην Αίγινα, όπως αναφέρθηκε στις ειδήσεις των 9.00μμ (μετά το μπάσκετ).
Όμως, η εικόνα μιλάει περί δολοφονίας...
Λίγη προσοχή κύριοι της ΕΡΤ!
 

Attachments

  • vlcsnap-2011-05-06-23h20m57s40.jpg
    vlcsnap-2011-05-06-23h20m57s40.jpg
    79.4 KB · Views: 87
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Οτι και να κάνουν ''κάποιοι το ποτάμι πίσω δεν κυλά.Και ο κόσμος εχει ξυπνήσει και δεν τρώει κουτόχορτο.Αφήστε λοιπόν τις δολιοφθορές και κοιτάξτε να φτάσετε αυτό που τώρα το έχετε κρεμαστάρια.
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Ακομα δεν υπαρχει η εκπομπη της ΕΡΤ σε DVB? Γιατι ψαχνω ψαχνω να εγκαταστησω τον αποκωδικοποιητη και δε πιανω τιποτα.... :(
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

H ΕΡΤ πρόκειται να παρέχει υπηρεσίες μετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω του διαδικτύου (Streaming WEB TV) στο νέο δικτυακό τόπο που δημιουργείται με δυνατότητα μετάδοσης σε πραγματικό χρόνο γεγονότων όπως Eurovision, Champions League και Video on demand δηλαδή παρακολούθηση του προγράμματος της προηγούμενης ημέρας με ένα κλικ. Για το λόγο αυτό προκηρύσει διαγωνισμό προμήθειας εξοπλισμού

Πληροφορίες: http://www.ert.gr/images/stories/diagonismoi/systima_katagrafis.pdf
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Παιδιά γράφω απο Θεσ/νίκη. Από χθες έχουν χαθεί όλα τα ΕΡΤ+ κανάλια και δεν τα ξαναβρίσκω ούτε με καινούρια σάρωση ! Τί παίζει ?
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

απο εχθες δεν λειτουργει η 56 (βουλη-σινε-ρικ-πρισμα)
σημα 0% απο νεαπολη
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

απο εχθες δεν λειτουργει η 56 (βουλη-σινε-ρικ-πρισμα)
σημα 0% απο νεαπολη
+1 και εγω Νεαπολη αλλα ειναι γενικο το προβλημα πιστευω.Ελπιζουμε να διορθωθει συντομα.
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Διώξεις για κακοδιαχείριση στην ΕΡΤ

Βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ευρεία κακοδιαχείριση στην ΕΡΤ την περίοδο 2005-2008, επί προεδρίας Χρήστου Παναγόπουλου, άσκησε σήμερα οι Εισαγγελείς δικονομικού εγκλήματος της Αθήνας. Η δίωξη αφορά σε 15 πρόσωπα που είναι υπόλογοι για σειρά κακουργημάτων και πλημμελημάτων κατά περίπτωση, μεταξύ των οποίων οκτώ ανώτερα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης, τέσσερις τεχνικοί σύμβουλοι και τέσσερις εκπρόσωποι εταιρειών.

Τα κακουργήματα αφορούν 14 πρόσωπα και είναι: απιστία στην υπηρεσία από δράστη που χρησιμοποίησε ιδιαίτερα τεχνάσματα με ζημία σε βάρος του δημοσίου άνω των 150.000 ευρώ, άμεση συνέργια στην απιστία και ψευδή βεβαίωση κατά συναυτουργία. Το πρώτο σκέλος της υπόθεσης αφορά σε τέσσερις συμβάσεις που υπογράφθηκαν στις 24 Ιανουαρίου 2005, με τέσσερα φυσικά πρόσωπα τα οποία προσελήφθησαν στην ΕΡΤ ως τεχνικοί σύμβουλοι με αντικείμενο την κατάρτιση μελέτης για την αδειοδότηση θέσεων από την Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων.

Η σύμβαση κόστισε 218.300 ευρώ, δεν παραδόθηκε ποτέ, αλλά η αμοιβή εκταμιεύθηκε με προσκόμιση απλών αποδείξεων παροχής υπηρεσιών. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην ΕΡΤ λειτουργούσε ήδη ομάδα για το συγκεκριμένο αντικείμενο, η οποία αγνοούσε την ύπαρξη τεχνικών συμβούλων. Το δεύτερο σκέλος αφορά σε δύο συμβάσεις με την εταιρεία Backstage για το Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης και για την Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής το 2006. Το συμβατικό τι´μημα ήταν 232.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, αλλά τελικά εκδόθηκε ένταλμα πληρωμής για 331.000 ευρώ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι πριν υπογραφεί η σύμβαση, υπήρξε θερμή εισήγηση για την εμπειρία της εταιρείας παρόλο που αυτή συστάθηκε ενάμιση μήνα μετά από την εισήγηση.

Το τρίτο σκέλος αφορά στα bonus των στελεχών (δημοσιογράφων, συμβούλων, διευθυντών) τα οποία δίδονταν αφειδώς με τη γενικόλογη και πανομοιότυπη αιτιολογία «για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας». Μάλιστα, ενώ ο κανονισμός προβλέπει γνωστοποίηση των bonuses σε όλο το προσωπικό, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, κάποια από τα στελέχη εισέπραξαν bonus δύο και τρεις φορές ενώ κάποιοι άλλοι έπαιρναν το ανώτατο ποσό που προβλέπει ο γενικός κανονισμός ως πριμοδότηση.

Τα πλημμελήματα

Η δικογραφία συμπεριλαμβάνει δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για «εκμετάλλευση εμπιστευμένων πραγμάτων κατ εξακολούθηση», σε βάρος στελέχους του τομέα οικονομικής διαχείρισης της ΕΡΤ, που αφορούν στις πάγιες προκαταβολές της ψηφιακής τηλεόρασης. Το πρόσωπο αυτό φέρεται να εισέπραττε και να διαχειριζόταν ποσά 80.000 ευρώ, τα οποία επέστρεφε μεν στο ταμείο, αλλά με καθυστέρηση πολλών μηνών, με αποτέλεσμα να εισπράττει τόκους.

Επίσης, ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος, ασκήθηκε σε βάρος κορυφαίου στελέχους της κρατικής τηλεόρασης, σχετικά με την υπογραφή τεσσάρων συμβάσεων με την αγγλική εταιρεία Red Bee, που ανέλαβε τον ανασχεδιασμό των λογοτύπων και του σήματος των καναλιών της κρατικής τηλεόρασης.

Το συνολικό τίμημα ήταν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, και κρίνεται πολύ υψηλό, ενώ για να αποφευχθεί ο έλεγχος νομιμότητας από το ελεγκτικό συνέδριο, υπογράφθηκαν τέσσερις διαφορετικές συμβάσεις. Η υπόθεση ανατέθηκε σε ειδικό ανακριτή.

capital.gr
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Ειδικά αυτό είναι απίστευτο! 1,5 εκατομύριο για τα logo???????

...ανέλαβε τον ανασχεδιασμό των λογοτύπων και του σήματος των καναλιών της κρατικής τηλεόρασης.

Το συνολικό τίμημα ήταν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ
http://capital.gr.msn.com/Article.aspx?id=1193061
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Η έμπνευση μετράει.
Δείτε τα και θα καταλάβετε:furious3:
 

Attachments

  • ert-new-logos copy.jpg
    ert-new-logos copy.jpg
    71.5 KB · Views: 58
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Ναι καταλάβαμε.Τι να πείς;Εύχομαι κάποιο στιγμή να σταματήσουν αυτά
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Νομίζω ότι ο διαγωνισμός δεν αφορά μόνο τα σήματα των καναλιών, αλλά και όλα τα σποτάκια καθώς και πλαίσια/γραμματοσειρές που έχουν σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, έτσι ώστε όλα να ακολουθούν μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Αυτό βέβαια και πάλι δεν εξηγεί το 1.5εκ.
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

λεφτά υπάρχουν......μην αγχώνεστε
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Παιδια τα ΕΡΤ-ΝΕΤ-ΕΤ3 εχουν(?) γυρισει (απο καιρο) σε ΜPEG4 (?).
Και μηπως εχθες ειχαν ανεβασει την ενταση του σηματος?
Γιατι στη συχνοτητα 52 που εκπεμπουν, στη περιοχη μου εκπεμπει και ενα τοπικο καναλι και δεν τα πιανω. Αλλα εχθες το βραδυ, χωρις να χαλασει το τοπικο καναλι, τα επιανα (με ποιοητα 80%-ο δεκτης μου,edision mini 2in1, τα δειχνει απο 73% και πανω) και οταν δοκιμασα να κανω εγγραφη απο PS που το ειχα ρυθμισει με γυρισε σε PS (οπως κανει και με τα καναλια digea).
Σημερα το πρωι το σημα (ποιοτητα) ηταν στο 70%.
 
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Από 26/4 το δεύτερο μπουκέτο της ΕΡΤ με τα ET1, NET, ET3 έχει γυρίσει σε κωδικοποίηση MPEG-4. Επιπλέον το κανάλι της Βουλής μετακόμισε στο πρώτο μπουκέτο της ΕΡΤ και στη θέση του άρχισε να εκπέμπει το ΕΡΤ HD.