ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

χαχαχαχαχαχαχαχχχ πλακα κανουμε αλλα εκει μας πανε
κοψτε την συνδρομη τοτε αν ειναι να μας πατε πισω στο 60.

Re: Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Εχεις δίκιο. Και δεν πληρώνουμε και λίγα.....

Είναι στα σχέδια της ΕΡΤ να καταργηθεί η εισφορά σε 1-2 χρόνια. Μη φοβάστε θα γλιτώσετε το φοβερό ποσό των... 4,18 το μήνα.

Re: Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Είναι στα σχέδια της ΕΡΤ να καταργηθεί η εισφορά σε 1-2 χρόνια. Μη φοβάστε θα γλιτώσετε το φοβερό ποσό των... 4,18 το μήνα.

Οχι, τα σχέδια της ΕΡΤ ήταν η μείωση του τέλους σε 1- 2 χρόνια που θα δώσει πλεόνασμα, και όχι η κατάργηση....
Βασικά και τώρα έχει πλεόνασμα, αλλά αποπληρώνει προηγούμενα δάνεια...

4 ευρώ...να αυξηθεί!Να αυξηθούν τα κανάλια...το περιεχόμενο.Να κάνουν ένα διεθνές κανάλι ειδήσεων,τι θα στερηθούμε δηλαδή εάν δώσουμε αντί 4 ευρώ...5 ή 6;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Απλά δε γουστάρω με το ζόρι.

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Πολλά είναι αυτά που πληρώνουμε με το ζόρι, δε μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο κόλλημα με το τέλος της ΕΡΤ;

Το ξέρω, με πολλά έχω κόλλημα, αλλά εδώ μιλάμε για την ΕΡΤ

Πολλά πράγματα πληρώνουμε με το ζόρι, και σίγουρα είναι ενοχλητικό. Τουλάχιστον στην ΕΡΤ όμως υπάρχει και ένα ανταποδοτικό όφελος που δεν υπάρχει σε άλλες αναγκαστικές πληρωμές. Οι παραγωγές της ΕΡΤ συνήθως είναι ποιοτικές, παρά την χαμηλή τηλεθέαση. Καλύπτουν αθλητικά γεγονότα, έχει HD κανάλι, και ακόμα και τα plus κανάλια που έχουν παθητικό έχουν πολύ καλές παραγωγές. Έχω πετύχει εξαιρετικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ, και ταινίες που δεν υπάρχει περίπτωση να δω σε ιδιωτικό κανάλι. Εμένα πάντως τα plus κανάλια, που κατά πάσα πιθανότητα θα κοπούν, θα μου λείψουν.

4 ευρώ...να αυξηθεί!Να αυξηθούν τα κανάλια...το περιεχόμενο.Να κάνουν ένα διεθνές κανάλι ειδήσεων,τι θα στερηθούμε δηλαδή εάν δώσουμε αντί 4 ευρώ...5 ή 6;

Δεν θα με πείραζε καθόλου να δώσω 1-2 ευρώ παραπάνω αν είναι να συνεχίσω να παρακολουθώ στην ΕΡΤ αυτά που οι ιδιωτικοί ούτε καν σκέφτονται να δείξουν.

Θα μπορουσαν να κάνουν την ΕΤ1 ένα μιγμα Πρισμα+/Σινε+: Ντοκυμαντέρ, μουσική και σειρές μεταξύ 8πμ-10μμ και κλασσικές/παλιότερες/ανεξάρτητες ταινίες το υπόλοιπο 24ωρο. Αν μάλιστα προβάλουν διαφημίσεις μόνο μεταξύ των προγραμμάτων, θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι :smile:

Αύριο η μεθαύριο θα έχουμε το ψηφιακό πακέτο της ΕΡΤ από ξυλόκαστρο? έχει δει κανείς στο σάιτ της ΕΡΤ καμία επίσημη ανακοίνωση γι'αυτό?

Κι εμένα δεν θα με πείραζε να δίνω στην ΕΡΤ κατι τις παραπάνω για ποιοτικό/μη εμπορικό πρόγραμμα και όχι μόνο τηλεοπτικό αλλά και ραδιοφωνικό (σχεδόν μόνο κρατικά ραδιόφωνα ακούω).
Ομως με πειράζει αφάνταστα που ζώντας σε περιοχή "'οχι υψηλής πυκνότητας πληθυσμού" πληρώνω συνέχεια και δεν έχω! Η σωστή δημόσια υπηρεσία θα έπρεπε να μου κάνει έκπτωση στην ΕΡΤ έστω 1 ευρώ, αφού δεν μπορει να με καλύψει, στην Σουηδία για μόλις 10 χιλιάδες "Σουηδούς των ορέων" μεταδίδουν τα κρατικά τους και δορυφορικά! Για να εκτιμάς μία κρατική υπηρεσία πρεπει κι αυτή να σου φέρεται καλά και να σε αντιμετωπίζει ισότιμα, καλές και οι χαντέ μεταδόσεις αλλά τι να τις κάνω αν δεν τις βλέπω ή πως μπορούν να δικαιολογηθούν που έκαναν 30 χρόνια για να βάλουν πομπό ΕΡΑ3 στα μέρη μου, που δεν στοίχιζε παραπάνω απο τον ετήσιο μισθό ενός υπαλλήλου τους;
Τελικά απ ότι φαίνεται τα ψηφιακά θα τα κλείσουν ....πριν καν να έχουν φτάσει στην περιοχή μου! Οι κρατικές υπηρεσίες που αξίζουν να υπάρχουν δίνουν δωρεάν σε όλους τους πολίτες της χώρας τους με δορυφορική μετάδοση τα κανάλια και τα ραδιόφωνα τους, αφού ειτε με αναλογική επίγεια μετάδοση, είτε με ψηφιακή το μέγιστο ποσοστό καλυψης μία χώρας με βουνά δεν μπορει να ξεπεράσει το 95% (πληθυσμιακά)

Αύριο η μεθαύριο θα έχουμε το ψηφιακό πακέτο της ΕΡΤ από ξυλόκαστρο? έχει δει κανείς στο σάιτ της ΕΡΤ καμία επίσημη ανακοίνωση γι'αυτό?

Από έγκυρη πηγή αυτό το ΠΣΚ ξεκινάει και η ΕΡΤ ψηφιακά από Ξυλόκαστρο!

σε ποια συχνότητα παιδιά???θα εκπέμψουν μόνο το μπουκέτο με τα 4,ΝΕΤ κλπ ή και τα plus + ???

Από έγκυρη πηγή αυτό το ΠΣΚ ξεκινάει και η ΕΡΤ ψηφιακά από Ξυλόκαστρο!

για να δουμε.σημερα παντως τπτ.

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

σε ποια συχνότητα παιδιά???θα εκπέμψουν μόνο το μπουκέτο με τα 4,ΝΕΤ κλπ ή και τα plus + ???

Και τα 2 μπουκέτα και σύμφωνα με τη ΚΥΑ στους διαύλους 55, 61.

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Και τα 2 μπουκέτα και σύμφωνα με τη ΚΥΑ στους διαύλους 55, 61.
Στην 55 συχνοτητα ειναι η αναλογικη ΝΕΤ.. Δεν θα επρεπε να ειχαν βγαλει μια ανακοινωση?..

Λογικά αρκετές μέρες πριν το κλείσιμο των αναλογικών θα πρέπει να περνάει κυλιόμενο μήνυμα σε όσες συχνότητες θα κλείσουν.

δεν γίνεται να ξεκινήσουν τα ψηφιακά χωρίς κυλιόμενο μήνυμα! εκτος αμα υπάρχει και σε άλλη συχνότητα η ΝΕΤ