Αν υπάρχει κερδοφορία, να μειωθεί το τέλος και όχι να φτιάχνουν και άλλα κανάλια. Είναι υπερβολή τα 4 δημόσια κανάλιαΕλα ντε...κάποιοι δεν το βλέπουν αυτό...αφου υπάρχει κερδοφορία γιατί να μην γίνει ότι και στην Ε.Ε. με περισσότερα κανάλια;;Ἀσε που τα αθλητικά φέρνουν διαφημίσεις και μπορεί να έχουν παραπάνω έσοδα!
Έχει περισσότερα οφέλη με τα ίδια χρήματα. Θα ήταν και αναβάθμιση της κρατικής τηλεόρασης, καθώς και ανταγωνιστικό των συνδρομητικών καναλιών.Ποια είναι η διαφορά στο κόστος για τον τηλεθεατή το να έχει 2, 3, ή 4 ή 14 κανάλια η ΕΡΤ, όσο το τέλος παραμένει στο ίδιο ύψος;
Και γιατί να μην δείχνει το ίδιο περιεχόμενο με μικρότερο κόστος;Αυτό εννοώ και εγώ, αλλά σβήστηκε ένα μέρος από το προηγούμενο μήνυμα που αναφερόταν στον Έλληνα που πληρώνει ΕΡΤ, σα να αυξανόταν το κόστος με την έλευση ενός καναλιού. Αν αυξανόταν το τηλεοπτικό τέλος με κάθε νέο κανάλι, τότε θα δεχόμουν τη διαμαρτυρία. Τώρα θα δίνει περισσότερο περιεχόμενο, με ίδιο κόστος...
Εγώ είμαι κατά του να πληρώνω υποχρεωτικά για κάτι που δεν το βλέπω. Ας γίνει συνδρομητική για αυτούς που θέλουν να πληρώνουν. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως η δημόσια τηλεόραση. Και μην πει κανένας για ανεξάρτητη ενημέρωση, γιατί θα σκάσω στα γέλιαΠόσο μικρότερο κόστος θέλεις; Ξέρεις πόσο είναι τώρα;
Εγώ είμαι κατά του να πληρώνω υποχρεωτικά για κάτι που δεν το βλέπω. Ας γίνει συνδρομητική για αυτούς που θέλουν να πληρώνουν. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως η δημόσια τηλεόραση. Και μην πει κανένας για ανεξάρτητη ενημέρωση, γιατί θα σκάσω στα γέλια
Το πόσους ενδιαφέρουν αυτά τα προγράμματα φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει. Δεν νομίζω ότι πρέπει να πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι για να βλέπουν ελάχιστοι τα ντοκιμαντέρ της δημόσιας τηλεόρασης. Χίλιες φορές αυτά τα χρήματα να τα δίνω για κατασκευή δρόμων, υγεία κλπ ώστε να πιάνουν και τόπο.προσφερει ποιοτικες ταινιες και ντοκυμαντερ απο τη σαβουρα που βλεπουμε στα ιδιωτικα... και δεν μιλαω για τη συνδρομητικη
Άστοχο το επιχείρημα σου. Δρόμοι, υγεία και παιδεία είναι πολύ πιο σημαντικά αγαθά από την τηλεόραση και τα ντοκιμαντέρ. Τους δρόμους του χρησιμοποιείς και για να περπατήσεις αλλά και να μεταφέρεσαι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Για τους αυτοκινητόδρομους που τους χρησιμοποιείς μόνο για να οδηγείς, τους πληρώνεις μέσω των διοδίων, οπότε τους πληρώνει αυτός που οδηγεί.Με την ίδια λογική κάποιοι άλλοι που δεν έχουν αυτοκίνητο για να χρησιμοποιούν δρόμους (αρα τους είναι περιττοί) ,δεν εχουν παιδιά για να τα στέλνουν σχολεία ( και δεν θέλουν.να πληρώνουν παιδεία) , πηγαίνουν μόνο σε ιδιωτικές κλινικές και εξωτερικούς γιατρούς ,δεν θέλουν να πληρώνουν για όλα αυτά.
Δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι ένας κράτος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.