ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Απάντηση: ΕΡΤ-1 ΕΡΤ-2 ΕΡΤ-3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Είδα στην ΕΡΤ3 αυτό:http://program.ert.gr/details.asp?pid=3567933&chid=10
Προφανώς είναι HD παραγωγή(Καναδάς 2015).
Είχε, στην ΕΡΤ3 καταπληκτική εικόνα!Πόνεσαν τα μάτια μου από την υπέροχη εικόνα, και τη ζωντάνια των χρωμάτων!!Καμιά διαφορά με το HD.Θα έλεγα ότι είναι HD αν δεν ήξερα ότι η ΕΡΤ3 μεταδίδει σε SD...

Re: ΕΡΤ-1 ΕΡΤ-2 ΕΡΤ-3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Γνωριζει κανεις εάν η ΕΡΤ θα δείξει το Final4 της ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ;

Οχι δεν θα το δειξει, ως το 2020 εχει παρει ολα τα δικαιωματα η Nova

ακριβώς, μόνο του τσάμπιονς λιγκ που συμμετέχει η αεκ θα δείξει, πάλι καλά δηλαδή

Εδώ και περίπου ένα μήνα δεν μπορώ στον δέκτη μου (zoro 7600) να πιάσω καθόλου τα κρατικά.
Εμφανίζει κάτι παράξενα ονόματα στη θέση τους χωρίς εικόνα. Έχει αλλάξει τίποτα τελευταία σε ότι έχει να κάνει με τα πρότυπα εκπομπής αυτών?

Μέντα ιδιωτικά απολύτως κανένα πρόβλημα.

Απάντηση: Re: ΕΡΤ-1 ΕΡΤ-2 ΕΡΤ-3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Γνωριζει κανεις εάν η ΕΡΤ θα δείξει το Final4 της ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ;

''Σπουδαίο νέο! ΕΡΤ και Novasports θα καλύψουν το Final Four του Basketball Champions League''

http://www.sport24.gr/Basket/champi...-toy-basketball-champions-league.5151412.html

''Πού θα δούμε το Final 4 του Basketball Champions League''

http://www.sport24.gr/media/pou-tha-doume-to-final-4-toy-basketball-champions-league.5157834.html

Εδώ και περίπου ένα μήνα δεν μπορώ στον δέκτη μου (zoro 7600) να πιάσω καθόλου τα κρατικά.
Εμφανίζει κάτι παράξενα ονόματα στη θέση τους χωρίς εικόνα. Έχει αλλάξει τίποτα τελευταία σε ότι έχει να κάνει με τα πρότυπα εκπομπής αυτών?

Σου κρατάει μούτρα που γράφεις λάθος το όνομά του :p
Ήταν πολύ ωραίος δέκτης ο Xoro! Χαίρομαι που τον απολαμβάνει ακόμα ο κόσμος.

Νομίζω πως είναι ίδιο το σήμα των καναλιών. Μήπως έχει πέσει πολύ η λήψη του σήματος των συγκεκριμένων καναλιών; Ρίξε του μια ματιά καλού-κακού.
Για περισσότερα, στο θέμα του Xoro 7600 ή στο στίκι θέμα για προβλήματα στην λήψη σήματος. :smile:

Πάρε την ΕΡΤ στο 210 7761141
Εγώ όταν είχε πέσει το gap filler στο εξοχικό, κάλεσα και το έφτιαξαν σε 2 μέρες.Είναι το τεχνικό τμήμα.

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ-1 ΕΡΤ-2 ΕΡΤ-3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Σου κρατάει μούτρα που γράφεις λάθος το όνομά του :p
Ήταν πολύ ωραίος δέκτης ο Xoro! Χαίρομαι που τον απολαμβάνει ακόμα ο κόσμος.

Νομίζω πως είναι ίδιο το σήμα των καναλιών. Μήπως έχει πέσει πολύ η λήψη του σήματος των συγκεκριμένων καναλιών; Ρίξε του μια ματιά καλού-κακού.
Για περισσότερα, στο θέμα του Xoro 7600 ή στο στίκι θέμα για προβλήματα στην λήψη σήματος. :smile:

Ειδες τι κάνει το auto correction στο κινητό? :p

Δεν νομιζω να φταίει ο δέκτης. Θα προσπαθησω να ποστάρω μια φωτογραφία το βράδυ.

Σε ποιότητα εικόνας πάντως, ειλικρινά ειναι εξαιρετικος. Οτι αλλο και να εχω δοκιμάσει, εχει εμφανέστατα κατώτερη εικόνα. Απολαυση ειναι ο ατιμος και τον εχω ακομα με το αρχικο fw.

Πάρε την ΕΡΤ στο 210 7761141
Εγώ όταν είχε πέσει το gap filler στο εξοχικό, κάλεσα και το έφτιαξαν σε 2 μέρες.Είναι το τεχνικό τμήμα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τι ειναι το gap filter? Να τους πάρω τηλεφωνο, αλλα τι ακριβώς θα τους πω?

Το gap filler είναι τοπικός πομπός της ερτ στην πόλη μου,επειδή δεν πιάνει κανένα βασικό κέντρο εκεί...είναι λευκή περιοχή εκτός κάλυψης.
Θα τους πεις αυτό που σου κάνει η τιβι και αυτοί θα ξερουν..

Ενστάσεις και δυσκολίες και πάλι για τον διαγωνισμό πομπών της ΕΡΤ

Θυμίζει πια ανέκδοτο η προσπάθεια της κρατικής ραδιοτηλεόρασης να αποκτήσει δίκτυο ψηφιακών πομπών. Ο έκτος κατά σειρά διαγωνισμός για την προμήθεια των ψηφιακών πομπών σκοντάφτει και πάλι, αν και ουσιαστικά υπάρχει νικητής στο διαγωνισμό στον οποίο κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους 4 συνολικά εταιρείες. Η επιτροπή αξιολόγησης επέλεξε την εταιρεία PTS αν και στο δεύτερο στάδιο είχε επιλεχθεί και η εταιρεία «Netscope Solutions AE» ενώ απορρίφθηκαν οι αιτήσεις των ADAPTIT και Onex.
Το ΔΣ της εταιρείας στις 4 Απριλίου, αποδέχθηκε «εν μέρει» το πρακτικό της Επιτροπής αξιολόγησης και έδωσε εντολή να προβεί στην αξιολόγηση και βαθμολόγηση και της τεχνικής προσφοράς της εταιρίας Solutions! Το άνοιγμα και των τεχνικών προσφορών δεν άλλαξε το αποτελέσμα καθώς η ΕΡΤ όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στην εταιρεία PTS για την προμήθεια των 135 ψηφιακών πομπών με προδιαγραφές DVB T2 ύψους 2.093.750 ευρώ. Η ανάδειξη αναδόχου δεν σημαίνει βέβαια και τέλος της περιπέτειας να αποκτησει η ΕΡΤ νέο ψηφιακό δίκτυο. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα κατατεθεί ένσταση ενώ το περιεχόμενο της σύμβασης θα πρέπει να ελεγχθεί και να εγκριθεί από το Ελεγκτικό συνέδριο. Δεν ξεχνάμε ότι ο 5ος διαγωνισμός κατέπεσε από το Ελεγκτικό συνέδριο.
Το γιατί είναι κρίσιμο να τελειώσει επιτέλους αυτή η προμήθεια είναι καταφανές. Όσο η ΕΡΤ δεν αποκτά πλήρες ψηφιακή δίκτυο, συνεχίζει να εξαρτάται από το δίκτυο της Digea. Ο ιδιώτης πάροχος δικτύου ωφελείται από αυτή τη συνεργασία αφού κάθε χρόνο έχει έσοδα ενοικίου πάνω από 2 εκατ. ευρώ!

https://digitaltvinfo.gr/news/media...es-kai-pali-gia-ton-diagonismo-pompon-tis-ert

Η νέα ΕΡΤ ΝΕΤ αναλαμβάνει το δίκτυο λειτουργίας της ΕΡΤ

Σε αναμονή μιας σημαντικής αλλαγής στη λειτουργία του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα βρίσκεται η ΕΡΤ. Η αυτονόμηση του δικτύου και η μεταφορά του στη νέα-«θυγατρική»- εταιρεία ΕΡΤ ΝΕΤ δημιουργεί νέα δεδομένα. Ήδη η ΕΡΤ ΝΕΤ που ιδρύθηκε στα χαρτιά με το 4339 το 2015 έχει περάσει αποκλειστικά στην ιδιοκτησία του υπουργείου Οικονομικών. Η έξοδος του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής έγινε προκειμένου να μην υπάρχει το ασυμβίβαστο στη λειτουργία της αφού ο «μέτοχος» Νίκος Παππάς εποπτεύει το σύνολο της αγοράς της ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια που έχουν επανέλθει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, προβλέπεται η ΕΡΤ ΝΕΤ να αποκτησει το δικό της διοικητικό συμβούλιο και προσωπικό από εσωτερικές «μετατάξεις» από την ΕΡΤ. Στη εν λόγω εταιρεία υπάρχει στοχος να μεταφερθεί ολόκληρο το δίκτυο λειτουργίας της κρατικής ραδιοτηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Κατά πληροφορίες μας πριν καν προχωρήσει η στελέχωση της νέας εταιρείας, έγιναν οι πρώτες συζητήσεις για την πιθανή συνεργασία με τη Digea, συζητήσεις ωστόσο που πάγωσαν κατόπιν άνωθεν παρέμβασης.
Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει σενάριο για συνεργασία μεταξύ των δυο παρόχων δικτύου, του ιδιωτικού και κρατικού, της Digea και της ΕΡΤ ΝΕΤ πλέον.

https://digitaltvinfo.gr/news/media...net-analamvanei-to-diktyo-leitourgias-tis-ert

Ελπίζω κάποτε οι «άνωθεν» να προχωρήσουν τη συνεργασία ΕΡΤ ΝΕΤ – Digea, γιατί πέρα από την ολοκλήρωση του τηλεοπτικού δικτύου, πρέπει να πάρει σειρά και η δημιουργία ολοκληρωμένου δικτύου DAB+…

Η ΕΡΤ δεν έδειχνε το κύπελλο Ισπανίας;;; Δηλαδή πήρε τα δικαιώματα εκτός από τον τελικό;

A Μπράβο...λέω και γω τον τελικό δεν τον δείχνει?