ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Απάντηση: ΕΡΤ-1 ΕΡΤ-2 ΕΡΤ-3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Που είναι το περίεργο;

Re: ΕΡΤ-1 ΕΡΤ-2 ΕΡΤ-3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Τα σποτ είναι το τελευταίο πρόβλημα εκεί μέσα. Τα studio είναι αρχαιολογίες, έχουν εξοπλισμό δεκαετίας+, τα κτίρια έχουν μείνει στα 70s, τι να συζητάμε. Αλλά τα 64εκ ''πλεόνασμα'' για το 2018, φυσικά, εφόσον όλα είναι πρίμα, θα πάνε και στη γενική κυβέρνηση ως κέρδος.

Απάντηση: Re: ΕΡΤ-1 ΕΡΤ-2 ΕΡΤ-3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Τα σποτ είναι το τελευταίο πρόβλημα εκεί μέσα. Τα studio είναι αρχαιολογίες, έχουν εξοπλισμό δεκαετίας+, τα κτίρια έχουν μείνει στα 70s, τι να συζητάμε. Αλλά τα 64εκ ''πλεόνασμα'' για το 2018, φυσικά, εφόσον όλα είναι πρίμα, θα πάνε και στη γενική κυβέρνηση ως κέρδος.

@anderm όσο υπάρχουν κάποιοι που θέλουν νέο μαύρο η αναβάμιση είναι όνειρο...σου θυμίζω τις αντιδράσεις της ΝΔ όταν αναβαθμίστηκε πέρσι το στούντιο ειδήσεων...μόνο πύραυλο δεν έριξαν...άστο λοιπόν...

Δεν το έβαλα για τα σποτ αλλά για τον εξοπλισμό ....Όλες οι χώρες σε HD ακομα και η ρουμανια και η Πολωνία ... οι μοναδικοί που εχουνε μείνει πισω είμαστε εμείς

Φίλε μου το ανταποδοτικό τέλος στην Πολωνία ανέρχεται στα 53 ευρώ το χρόνο και μιλάμε για πληθυσμό χώρας περίπου 40εκατομμύρια.
Στην Ρουμανία επίσης εκτός από το τέλος υπάρχει και κρατική επιχορήγηση.
Εμείς εδώ καιγόμαστε για τα 3.5 το μήνα ( δηλαδή οσο το κόστος ενός καφέ) και ενα μέρος αυτών των χρημάτων πηγαίνουν στο κράτος.
Αν ψάξεις τι δίνει ο ευρωπαίος για την τηλεόραση αλλά και για το Ραδιόφωνο ( εδώ ούτε κουβέντα για αυτό) θα εντυπωσιαστεις.
Και τέλος στην χώρα μας έχουμε και την δυσκοιλιότητα του να προσέχουμε να μην ενοχληθούν τα ιδιωτικά κανάλια.
Την μια δεν θέλουν να δίνονται διαφημίσεις στην ΕΡΤ, την άλλη είναι αθέμιτος ανταγωνισμός η ΕΡΤ HD , και πόσα αλλά που σίγουρα συμβαίνουν και δεν αφήνουν την Δημόσια τηλεόραση να αναπνεύσει

Last edited:

Πολύ σωστά τα λες Ανδρέα..αυτό είπα και εγώ λίγο πάνω.Δες τα νούμερα, που έβαλα σχετικά με την ΑRD, να σου φύγει το κρανίο...

Πάντως η ΕΡΤ1 πέρασε πρώτο κανάλι!
http://www.tvnea.com/2018/06/1562018.html

ΚΑΝΑΛΙ 18-54 / ΣΥΝΟΛΟ

ΣΚΑΪ 15,5 15,7
ALPHA 9,6 10
STAR 11,4 10,2
ANTENNA 9,6 10
MEGA 9,6 7,4
MAKTV 0,9 1,1
EPSILON TV 4,8 6,2
EPT 1 15,9 16
EPT 2 0,6 1,3

Ναι Χορτιάτη.
Μάλιστα πριν από λίγο που ήμουν στο σπίτι της μητέρας μου (απέναντι από τον σταθμό) επίσης δεν είχα πρόβλημα.
Συνεπώς έχω δύο σημεία που τσεκαρισμενα δεν υπάρχει πρόβλημα

νεαπολη δεν παιζουν εδω και 2 ωρες και δεν ειναι η 1η φορα σχεδον καθε μερα η ερτ εχει θεμα οπου ολως τυχαιως ??? την ιδια στιγμη που βγαζει η ερτ προβλημα εχει και η συχνοτητα της digea με τα hd αλφα και ε.
αυτη την στιγμη ανοιξε η συχνοτητα της digea με αλφα και ε και εκλεισε η 2η συχνοτητα τους με τα hd σταρ,σκαι,αντ1 .
edit
μολις ηρθε η ερτ.

Ήρθε και εδώ η ΕΡΤ!

η ερτ λειτουργει και γινεται ανοιγοκλεισιμο στις 2 συχνοτητες της digea με τα hd,αν παρατηρησετε αν 3-4 λεπτα ανοιγει η μια και κλεινει η αλλη,τωρα ειναι κλειστη αυτη με σταρ-σκαι-αντ1
περασε το 3-λεπτο εκλεισε αλφα-ε χαχχαχαχαχ