Και εγώ αυτής της άποψης είμαι και ήμουν.Με αφορμή την μετατροπή του ΕΡΤ SPORTS σε SD αναφέρθηκα κυρίως στο σε αυτό. Υποβάθμιση προγράμματος αφορούσε την απόσυρση από τις αθλητικές διοργανώσεις που την μία μετά την άλλη η ΕΡΤ αποσύρεται. Υποβάθμιση ποιότητας είναι η μετατροπή από HD σε SD, ενώ σε όλον τον κόσμο τα αθλητικά γεγονότα μεταδίδονται σε HD. Προσπάθεια υποβάθμισης γενικά της ΕΡΤ είναι ότι αντί για να γίνουν όλα τα κανάλια της ΕΡΤ HD αντίθετα ένα HD κανάλι μετατρέπεται σε SD. Την στιγμή που HD είναι ακόμα και ο φτωχός συγγενής Μακεδονία TV. Το κόλπο υποβάθμισης και απαξίωσης που ανέφερα είναι παλιό, εφαρμόστηκε στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, στην ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής, στο κλείσιμο νοσοκομείων που έχουν γίνει όλο αυτόν τον καιρό της κρίσης, εφαρμόζεται τώρα στην προσεχή ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, στην προσπάθεια εισόδου των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην θέση των δημοσίων, και τώρα αρχίζει να εφαρμόζεται και στην συρρίκνωση της ΕΡΤ...
Αυτό είναι ακόμη ένα πρόβλημα που ανέφερα. Αν δεν υπάρχει επίσημα γραμμή από το κράτος για το πως και αν θα αλλάξει ο τρόπος που εκπέμουν τα κανάλια στο μέλλον,...αλλα βλεποντας στην πορεια οτι ερχεται το DVB-T2 σε ενα δυο χρονια, θεωρουν οτι τοτε με μία mux θα καλυπτονται οι αναγκες και σε ΗD, αρα γιατί τωρα να μπουν σε εξοδα.
Βάζουμε cosmote και τελειώνει το πανηγύρι αφού όλα τα ιδιωτικά είναι σε HD εκεί πέρα
Στην ημερομηνια τρεχουν μπροστα αλλα σε ολα τα αλλα πανε δεκαετιες πισω........
Στην ημερομηνια τρεχουν μπροστα αλλα σε ολα τα αλλα πανε δεκαετιες πισω........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.