ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Η αλήθεια ειναι οτι ειναι επιβεβλημένο πλέον τα περισσότερα κανάλια ανα σταθμό να ειναι πλέον HD μιας και ειναι το μέλλον. Το θέμα ειναι η κρατική τηλεόραση εχει τον εξοπλισμό να το υποστήριξη αυτό έτσι ώστε να αναβαθμίσει την ποιότητα εικόνας στα αλλά κανάλια της?

Να πληρωνει ενα ματσο κηφηνες βρισκει απλως δεν τους νοιαζει το θεμα γιατι δεν αγαπανε αυτο που κανουν η ΕΡΤ υπαρχει για αλλους σκοπους......

Επιτέλους όμως το πήραν απόφαση και ξεκινά η εκπαιδευτική τηλεόραση για τους μαθητές του δημοτικού από αύριο.

Δεν ειπα να καταργηθει η ΕRΤ Sports,απλως εφοσον το HD το δινουν προς το παρον μονο σε ενα καναλι,θα ηταν πιο χρησιμο στην ΕΡΤ 1 που δειχνει ζωντανες εκπομπες,ξενες σειρες και ταινιες παρα σε ενα καναλι που δειχνει ολη μερα μπαγιατικους περσινους αγωνες(μεχρι και το περσινο eurobasket ξεθαψαν,σε λιγο οταν ξεμεινουν απο υλικο θα αρχισουν να ξεθαβουν και αγωνες του 2018)και δεν προβλεπεται να δειξει τιποτα καινουριο για τους επομενους τουλαχιστον 4 μηνες αφου ακυρωθηκαν μεχρι και οι ολυμπιακοι.Οταν επανερθουν τα αθλτικα στην κανονικη τους ροη θα μπορουσαν πολυ απλα να ξανακανουν τραμπα ή ακομα καλυτερα να δωσουν HD και στα 2 καναλια.Η ΕΡΤ 2 και η ΕΡΤ 3 δεν νομιζω να ενδιαφερει και κανεναν αν θα εκπεμψουν σε HD ή οχι.

Τι σας ελεγα???Τωρα δειχνει σε επαναληψη το προπερσινο μουντιαλ

Αυτο τον καιρο ειναι τυπικα αχρηστο το ERT Sports αφου λογο κορονοϊου δεν πραγματοποιειται κανενα αθλητικο γεγονος και δειχνει ολη μερα επαναληψεις.Εφοσον οπως ολα δειχνουν και οι επομενοι μηνες θα ειναι νεκρη περιοδος για τα αθλητικα,ισως θα ηταν καλυτερα να δινοταν η HD ροη στην ΕΡΤ 1 ετσι ωστε να μπορει να προβαλει ενημερωτικες εκπομπες,σειρες και ταινιες σε HD και να γυρισει προσορινα σε SD η ΕΡΤ Sports και απο Σεπτεμβριο που θα αρχισει και παλι να υπαρχει αθλητικη δραστηριοτητα να ξαναδωθει HD στο αθλητικο καναλι ετσι ωστε να εχουμε 2 καναλια σε HD.

Τι σας ελεγα???Τωρα δειχνει σε επαναληψη το προπερσινο μουντιαλ

Αναγκαστικά το EρτSports θα δείχνει επαναλήψεις αυτόν τον καιρό, όπως κάνουν τα αντίστοιχα αθλητικά κανάλια των συνδρομητικών nova και cosmote tv. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Σχετικά με το HD, ήταν σωστό το να κάνουν HD το αθλητικό κανάλι. Χειρότερό ήταν παλιότερα που η ερτHD έδειχνε το πρόγραμμα της ΕΡΤ-1 σε upscale, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήταν παραγωγές HD, εκτός των ξένων ταινιών και σειρών, της eurovision και κάποιες χριστουγεννιάτικες συναυλίες της ορχήστρας της Βιέννης, τα οποία παίρνουν από το εξωτερικό. Πάντως το παλιό ΕρτHD ακόμα και τις ξένες σειρές/ταινίες δεν τις έδειχνε ποτέ σε κανονικό HD. Από τη στιγμή που η ερτ δείχνει αρκετό αθλητικό υλικό δεν γινόταν εν έτει 2020 να τα βλέπουμε σε SD όλα αυτά. Που και ακόμα σε δικές τους παραγωγές (ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο κ.α.) δεν κάνουν παραγωγές HD. Για να μην πω για αγώνες που βάζουν σε ερτ2, ερτ3 που δεν βλέπονται από την χάλια εικόνα. Προσωπικά καθώς παρακολουθώ πολύ αθλητικά μ' αρέσει που δείχνουν παλιότερους αγώνες και θα ήθελα να βάλουν και ακόμα παλιότερους, αν έχουν αρχείο. Βέβαια σέβομαι τις προτιμήσεις του καθενός και δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι.
Από την άλλη βέβαια συμφωνώ ότι πρέπει έστω και η ΕΡΤ-1 να γίνει δεύτερο HD (ιδανικά να γίνουν όλα HD, καθώς και να εκπέμψουν και τα υπόλοιπα ιδιωτικά σε HD στην επαρχία). Κυρίως για τις ξένες σειρές. Αλλά να έχει και παραγωγές HD σε δικές της εκπομπές, δελτία ειδήσεων κ.α. και όχι να τα δείχνει σε upscale HD όπως το παλιό ΕρτHD γιατί τότε δεν θα είχε νοήμα.

Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω η hybrid της ΕΡΤ δεν λειτουργεί πλέον σε παλαιότερα μοντέλα της Samsung ? Λειτουργεί μόνο του Σκάι και του Open

Σε παλαιότερη Panasonic μου λειτουργεί θαυμάσια. Κόλπα μου κάνει το open στα βίντεο αν και τις θείες λειτουργίες τις παίζει κανονικά.

Απάντηση: Re: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω η hybrid της ΕΡΤ δεν λειτουργεί πλέον σε παλαιότερα μοντέλα της Samsung ? Λειτουργεί μόνο του Σκάι και του Open

Εγω

εχω SAMSUNG του 2014 και μολις τσεκαρα οτι λειτουργει κανονικα, δες και εδω "Θέμα: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης" - https://avclub.gr/forum/showthread.php/170554-%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%A5%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Εγω

εχω SAMSUNG του 2014 και μολις τσεκαρα οτι λειτουργει κανονικα, δες και εδω "Θέμα: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης" - https://avclub.gr/forum/showthread.php/170554-%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%A5%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82

Δυστυχώς εμένα δεν λειτουργεί ότι και αν προσπάθησα. Πριν κάποιους μήνες λειτουργούσε κανονικά. Εγώ έχω την σειρά KS7000 της Samsung αλλά μόνο Open και Σκάι λειτουργεί

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Εγω

Ποιο μοντέλο έχεις; Εγώ έχω το h6400 και τον τελευταίο διάστημα δεν λειτουργεί το υβριδικό της ΕΡΤ ούτε σε μένα

Re: Απάντηση: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Πολύ καλό αλλά γιατί να το περιορίσεις μόνο σε εκείνους που έχουν smart TV;

αφου hybrid υπηρεσια ειναι.
δουλευει σε tv και δεκτες με δυνατοτητα hybrid.
πως αλλοιως να το δωσει δηλαδη..??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Ποιο μοντέλο έχεις; Εγώ έχω το h6400 και τον τελευταίο διάστημα δεν λειτουργεί το υβριδικό της ΕΡΤ ούτε σε μένα

Εχω την SAMSUNG UE40H6500SLXXH 2013/2014

Πριν μερικες ωρες που ειδα το νεο για την ανανεωση της υβριδικης της ΕΡΤ, τσεκαρα παλι και δουλευουν ολα μια χαρα!

Eχω την UE65KS7000. Μοντέλο 2015 αν θυμάμαι καλά.

H ΕΡΤ εχειε διακηρύξει διαγωνισμο αναθεσης για την παραγωγή νεων λογοτυπων για ολα τα τηλεοπτικά brand της(ερτ 1,2,3,sports,world,web,hybrid,αρχειο) καθως και για σηματα,τρειλερς

https://company.ert.gr/diagonismoi/...on-epanaschediasmoy-ton-logotypon-tis-ert-ae/

Βεβαια παρατηρω διαβαζοντας οτι για τα σηματα τρειλερ ορίζει οτι θα Πρέπει να υπάρχει σαφης χρωματικος διαχωρισμός μεταξυ των σταθμων κατι που κατά πασα πιθανότητα θα αποτυπώνεται κ στα λογοτυπα,μαλιστα δινουν κ συγκεκριμενους τυπους προτεινόμενων χρωμάτων ,συνεπως παρολο που αναφερει και ασπρομαυρα δε νομίζω να παει προς τα εκει,μακαρι να υπάρχει διαφανεια τουλαχιστον.

Επισης βλεπω να απουσιαζουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοι που και εκει δεν υπαρχει σαφής ονοματοδοσια καθως άλλοτε αναφερονται σαν ΕΡΑ και αλλοτε σαν ΕΡΤ εν αντιθέσει με τα περιφερειακα σχεδον στην πλεοψηφια τους που αναφερονται σαν ΕΡΤ

Θα πρέπει και σε αυτα να υπάρξει ανανεωση με λανσαρισμα ως ΕΡΤ στα πλαισια του bbc η france tv που εχουν κοινη ονομασια στα Ραδιοτηλεοπτικά τους

Τελος ως προς την παρουσιαση της φυσιογνωμιας των σταθμων ,ενας αχταρμας ,καμια διαφοροποιηση.

η ερτ2 δεν γινεται να ειναι η αναμετάδοση του αρχειου οποτε μας βολευει,το αρχειο θα πρέπει αρχικα τουλαχιστον να παίζει σε 24/7 καναλι στο web και στην ερτ2 να ενισχύσουν περιεχομενο με μπλοκ σειρων και αλλων ντοκιμαντέρ συν τις εκπομπες πολιτισμού ,επισης λειπει εναν μαγκαζινο κ ψυχαγωγια.

Η ερτ 3 εχει καλο περιεχόμενο μηξη σειρων κ ντοκιμαντέρ θελει ενισχυση στο ερευνητικο κ ενημερωτικο τομεα με εμφαση στα βαλκανια κα ι μεγαλυτερο δελτιο περιφερειακων ειδησων σε συνεργασια με τους περιφερειακους σταθμους της ερτ,(τωρα ειναι στο 10λεπτο,μια παιζει μια οχι) .

Η ερτ 1 ας σταματήσει να μετατρέπεται σε σταθμο λιγο απο ολα,ενημερωση ,Διεθνής ειδησεις ερευνητικα ντοκιμαντέρ εκπομπες.

Ελάχιστα χρήματα για να ασχοληθούν οι μεγάλες εταιρίες του χώρου.

Εν τω μεταξύ, διακύρηξη σκαναρισμένες κόλλες, στραβά. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Απάντηση: Re: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

https://www.ert.gr/radiotileorasi/p...ini-seira-mystirioy-kanei-premiera-stin-ert2/

Πολύ καλή μίνι σειρά παραγωγής 2015 του BBC, ειδικά για τους λάτρεις των αστυνομικών σειρών/ταινιών και της Άγκαθα Κρίστι. Βασισμένη στο βιβλίο "And Then There Were None" που είναι η Αμερικανική έκδοση του βιβλίου "10 Μικροί Νέγροι". Είναι 3 επεισόδια της μίας ώρας αλλά θα το δείξουν σε 2 κομμάτια στην ΕΡΤ το Σαββατοκύριακο στις 21:00.

Προτείνεται! Δείτε τη!