Κάνω λήψη από Υμηττό συχνότητα 21 έχω 100%/100%
Η άλλη συχνότητα 28 εχθές βράδυ έκανε συνέχεια σπασίματα....
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ [Σύνορα αγ.Βαρβαρα-Κορυδαλλος -Νίκαια]
Ο Υμηττος απο το σπιτι αποσταση περιπου 10,12χιλιομετρα.
Βρίσκομαι σε περιοχή, όπου η ομαδική κεραία είναι αναγκαστικά στραμμένη στο κέντρο εκπομπής Πάρνηθας. Απ'όσο θυμάμαι, όμως, γίνεται σύγχρονη εκπομπή και από Υμηττό και Αίγινα (ή μήπως όχι ; ), παρ' όλ'αυτά η λήψη του δεύτερου γκρουπ της ΕΡΤ (ΕΡΤ2 HD, ΕΡΤ3 HD, ξένα κανάλια κλπ) στη συχν 530 ΜΗΖ (καν 28) είναι χάλια! Με ισχύ σήματος ~100% η αντίστοιχη ποιότητα μεταβάλλεται σαν να πρόκειται γιά ηλεκτροκαρδιογράφημα από ~5% - 65% με απότέλεσμα τα συνεχή "σπασίματα" εικόνας. Τι στο καλό γίνεται; Γνωρίζει κανείς; Από.....ελικόπτερο εκπέμπουν; Εννοείται ότι τα "κανάλια" της Digea εκπέμπουν με τα μεγέθη αυτά σε 100/100 σταθερά! Το ίδιο και το πρώτο γκρούπ της ΕΡΤ (καν 21)....
...Το κέντρο εκπομπής Υμηττού δεν έχει οπτική επαφή με τη θέση της κεραίας μας. Τί λέτε να φταίει;
Περιοχή Άγιος Στέφανος, αυστηρά και μόνο λήψη από Πάρνηθα, ΕΡΤ2/3 HD - 100% σήμα, 0 bit σφάλμα. "Καμπάνα"... ακόμη και σήμερα που βρέχει συνέχεια.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως το πρόβλημα ήχου στο κανάλι 36 από Χορτιάτη που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων τα νέα HD ερτ 2 και ερτ 3 πλέον λειτουργούν σωστά.
Μπράβο στην ΕΡΤ και τους τεχνικούς της που μετά τις εκκλήσεις μου ασχολήθηκαν με το θέμα, αφού και τηλέφωνο με πήραν για να με ενημερώσουν και τελικά όπως αναφέρω και παραπάνω έλυσαν το πρόβλημα και πλέον έφυγε αυτό το ενοχλητικό γουργουρισμα στον ήχο.
Αντε να φτιάξουν και την εφαρμογή Ertflix για Android tv.
Είμαι αισιόδοξος πως σύντομα θα το φτιάξουν και αυτό.
Μάλλον τους μάτιασα λιγο.Τωρα στο τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ 1 φαίνεται σαν να "κολλάει" λίγο η εικόνα, δεν είναι ομαλη η κινηση
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.