ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Μόλις ¨πέσουν¨ οι σωστές mizes θα στρώσει το όλο θέμα, αμέσως μετά θα πάρει το δρόμο του...

Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Πάντως τόση γραφειοκρατική καθυστέρηση για το στήσιμο ενός λινκ που θα στείλει το σήμα του Multiplex του πρώτου ψηφιακού μπουκέτου της ERT Digital (Cine+,Spor+,Prisma+,Rik), στον HellasSat 39 East. Που με την σειρά του θα ανοίξει τον δρόμο για την εξάπλωση του πρώτου ψηφιακού μπουκέτου της ERT Digital σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα την έναρξη του δεύτερου ψηφιακού μπουκέτου της ERT Digital(ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3,ΒΟΥΛΗ)…δεν εξηγείται!!!

Εξηγείται: Ζεις στην Ελλάδα! :tdown: :em04special_8:

Τουλάχιστον υπάρχει κάποια πληροφορία για το αν θα δείξει το Σπορ+ το Euro σε 16:9 Live; :(

Σε πραγματικό 16/9 δεν πιστεύω να δείξει. Σε 4/3 θα είναι και το πολύ να έχει 16/9 μερικούς αγώνες μέσα από 4/3, με μπάρες δηλαδή όπως δείχνει τις ταινίες στο cine+.

επρεπε να γινει καποτε

15 Μαρτίου 2008 και πέρασαν σχεδόν 5 μήνες από την ανακοίνωση του νέου ψηφιακού μπουκέτου της ΕΡΤ. Δεν ακούστηκε κάτι ακόμα, πέραν τη σύντομη συμφωνία με το ΟΤΕ για την μετάδοση μέσω Hellas Sat.
Θα έχω νέα περισσότερα σε μερικές μέρες!

μηπως ξερετε να μου πειτε ποιες ειναι οι περιοχες ανα την ελλαδα που μπορουν αυτη τη στιγμη να βλεπουν επιγεια ψηφιακή?

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Να σε βοηθήσω λίγο...η Ρόδος ΔΕΝ βλέπει!!! :twoguns:

ΚΑΙ το Ηράκλειο ΔΕΝ βλέπει. :fahne90:

Η αθήνα και που βλέπει τι καταλάβαμε ? όλα λαλακίες έχει

Ούτε το FMA δεν αξιώθηκαν να το δείξουν μεταγλωττισμένο.
Όποιος ενδιαφέρετε να βλέπει παλιές ταινίες και σειρές (Ματλοκ) καλό είναι. :p

παιδια χαμενος χρονοσ ειναι που ασχοληστε ειμαστε πισω 100 χρονια..

Κι όμως, δεν ξέρω για ρόδο, αλλά στο Ηράκλειο οι πομποι ειναι ετοιμοι... και ακουγονται απο τους τεχνικους της ΕΡΤ διάφορα για την...οπτική ινα που θα ανέβει στην Ρογδιά να κάνει την ζευξη με ΟΤΕ....(!)

Ρε παιδια, να σας δωσω κανα ψηφιακό qpsk λινκ να κάνετε την δουλειά σας να δουμε κι εμείς πράμα?????

Ούτε με τον πομπό της Θάσου έχει γίνει κάτι...Καβάλα, Ξάνθη, Δράμα δεν βλέπουν τίποτα.

Διαφωνώ με τους προλαλήσαντες για το πρόγραμμα της ψηφιακής . Ιδικά για το cine+ και prisma+ οι ταινίες που προβάλλονται κατά ένα 80% είναι εξαιρετικές και μάλιστα από αυτές που σπάνια πετυχαίνουμε σε άλλο κανάλι . Εκεί έχω δει μερικές από τις ποιο σημαντικές σύγχρονες δημιουργίες του παγκόσμιου σινεμά. Είναι λάθος να βγάζουμε κακό γενικό συμπέρασμα επειδή οι ταινίες αυτές δεν είναι καινούριες η δεν παίζουν σε αυτές ο Νικοας Κεϊτζ και ο Μπρούς Γουίλς. Επιτέλους βρέθηκε κάποιο κανάλι να παίζει ταινίες και για μια μικρή μεν αλλά αξιόλογη μερίδα θεατών που έχουν πάψει προ πολλού να βλέπουν την υπόλοιπη άθλια τηλεόραση μας. Δηλαδή για να καταλάβω το mega ANT1 , STAR κλπ είναι καλύτερα στην θεματική τους που παίζουν εμπορικές ταινίες και καλά και σειρές προ 10ετίας όπως το δυο ξένοι και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο σκουπίδι ?
Για μένα μακάρι να ήταν όλη η ελληνική τηλεόραση σαν και το Cine+ η τα πρίσμα +

Η αθήνα και που βλέπει τι καταλάβαμε ? όλα λαλακίες έχει

Μικρή σημασία έχει η ποιότητα του ίδιου του προγράμματος από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητας επιλογής της θέασης του ή μη. Σημασία έχει ότι οι Έλληνες της επαρχίας τα τελευταία δυο χρόνια πληρώνουν υποχρεωτικά, μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, για μια υπηρεσία που δε τους παρέχεται καν, αισθανόμενοι για μια ακόμη φορά τα κορόιδα της υπόθεσης και πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Διαφωνώ με τους προλαλήσαντες για το πρόγραμμα της ψηφιακής . Ιδικά για το cine+ και prisma+ οι ταινίες που προβάλλονται κατά ένα 80% είναι εξαιρετικές και μάλιστα από αυτές που σπάνια πετυχαίνουμε σε άλλο κανάλι . Εκεί έχω δει μερικές από τις ποιο σημαντικές σύγχρονες δημιουργίες του παγκόσμιου σινεμά. Είναι λάθος να βγάζουμε κακό γενικό συμπέρασμα επειδή οι ταινίες αυτές δεν είναι καινούριες η δεν παίζουν σε αυτές ο Νικοας Κεϊτζ και ο Μπρούς Γουίλς. Επιτέλους βρέθηκε κάποιο κανάλι να παίζει ταινίες και για μια μικρή μεν αλλά αξιόλογη μερίδα θεατών που έχουν πάψει προ πολλού να βλέπουν την υπόλοιπη άθλια τηλεόραση μας. Δηλαδή για να καταλάβω το mega ANT1 , STAR κλπ είναι καλύτερα στην θεματική τους που παίζουν εμπορικές ταινίες και καλά και σειρές προ 10ετίας όπως το δυο ξένοι και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο σκουπίδι ?

Δέν μπορώ παρά να συμφωνήσω!!

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Και το σπουδαιότερο.
Παρουσιάζονται αξιόλογες ταινίες που δεν κυκλοφορούν σε DVD.
Είναι ένας λόγος που με έκανε να ψάχνομαι για εγγραφέα DVD.