ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Παιδιά γεια χαρά. Χρειάζομαι την βοήθειά σας αν έχετε χρόνο. Έχω TV με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, ένα HDD με δυο υποδοχές SCART (AV2/decoder και AV1/TV) κι έναν αποκωδικοποιητή Filmnet (όχι NOVA). Με τα χίλια ζόρια ξετρύπωσα απ'το manual της TV το πώς θα συνδέσω την TV με το HDD ώστε να μπορώ να γράφω τις ταινίες του Cine+ στο HDD (από το Input3 της TV στο AV2/decoder του HDD και από το Input2 της TV στο AV1/TV του HDD). Το πρώτο ερώτημα μου είναι πώς θα βλέπω και το Cine+ μέσω του HDD (αφού στη θέση AV/L1 του HDD βρίσκει μόνο το Prisma) και το δεύτερο πώς θα συνδέσω τον αποκωδικοποιητή του Filmnet στο HDD ώστε να συνεχίσω να γράφω ταινίες στο HDD αφου δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη SCART υποδοχή στο HDD;

Παιδια κανενα νεο?θα προλαβουμε να δουμε το Euro σε 16:9 απο την ΕΤ1 ΝΕΤ στην επιγεια ψηφιακη?

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Παιδια κανενα νεο?θα προλαβουμε να δουμε το Euro σε 16:9 απο την ΕΤ1 ΝΕΤ στην επιγεια ψηφιακη?

No, no!
Ας δούμε καλά καλά αυτά που έχουν υποσχεθεί πρώτα, δηλαδή το δευτερό πακέτο ψηφιακών και το +info.

Mηπως ξερεις αν εχουν δωσει ημερομηνιες για το δευτερο πακετο?

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Ναι. 1/4/08. :p

Στελνοντας mail στην ΕΤ για το αν υπαρχουν ακριβεις ημερομηνιες για την ενταξη των ΕΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3 στην επιγεια ψηφιακη,η απαντηση που ελαβα, ηταν οτι δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα,τα σχολια δικα σας.(Εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος που μου απαντησαν)

Στελνοντας mail στην ΕΤ για το αν υπαρχουν ακριβεις ημερομηνιες για την ενταξη των ΕΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3 στην επιγεια ψηφιακη,η απαντηση που ελαβα, ηταν οτι δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα,τα σχολια δικα σας.(Εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος που μου απαντησαν)

Ναι, ναι, απαντούν! Είναι μια βελτίωση και αυτό. Μπράβο τους!

Βέβαια από προγραμματισμό είναι το απόλυτο μηδέν, οπότε ότι και να τους ρωτήσεις σου απαντούν ότι "δεν ξέρουν"!...

Μην τους κατακρινεις Νικολα οτι δεν ξερουν τα παιδια,ξερουν πως δεν ξερουν(οτι δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα:worshippy:)

Εδώ εμένα μου απάντησαν ότι δεν εχούν χρονοδιάγραμμα πότε θα εκπέμψουν γενικώς από Θάσο!!!!

το εχουν ρηξει στην φιλοσοφια οι ανθρωποι,αφου εχουν πολυ χρονο για ''σκοτωμα''...εμεις στο τζακ ντανιελς αφηνουμε τον χρονο να κυλα αααργααα...
και στο πιο ελληνικο,ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

τσαμπα χρονο χανετε με το να ασχολησθε με τα ψηφιακα ειμαστε μερικα χρονια πισω

Παιδες η λυση ειναι μια για να δουμε euro σε HD, βαζουμε SKY HD κ ανοιγουμε ραδιοφωνακι το πειρατικο για περιγραφη κ ειμαστε βασιλιαδες.

Παιδιά οι άνθρωποι δεν βάζουν για τίποτα χρονοδιάγραμμα για να μην αγχώνονται. Ως γνωστόν το άγχος μικραίνει τη ζωή. Για τέτοια είμαστε;

Παιδες η λυση ειναι μια για να δουμε euro σε HD, βαζουμε SKY HD κ ανοιγουμε ραδιοφωνακι το πειρατικο για περιγραφη κ ειμαστε βασιλιαδες.

Mόνο που έτσι θα ακούς πρώτα το γκολάκι και μετά από 4-5 sec θα το βλέπεις..

Εάν βάλεις μια μικρή TV δίπλα και έχεις το ήχο απο εκεί ?

αν δεις ERT SAT και NET εχουν διαφορα πανω απο λεπτο
δεν ξερω αν τοσο πλυ το κανουν εσκεμενα

Mόνο που έτσι θα ακούς πρώτα το γκολάκι και μετά από 4-5 sec θα το βλέπεις..

του βαζεις μια καθυστερηση κ εισαι οκ:2thumb22sup:

αν δεις ERT SAT και NET εχουν διαφορα πανω απο λεπτο
δεν ξερω αν τοσο πλυ το κανουν εσκεμενα

Και στην Formula 1 αν βλέπεις Alpha και κάποιο δορυφορικό π.χ. ORF ή Premiere, το δορυφορικό έχει αρκετά δευτερόλεπτα καθυστέρηση σε σχέση με τον Alpha...

Δεν νομίζω να υπάρχει καθυστέρηση για 4-5 sec. :p