Λάκης
AVClub Fanatic
γιατι δεν αλλαζετε το νημα σε 9028 ρε παιδια;
Καθε φορα μπαινω να διαβασω για το 9038 κι ολο για το 9028 γραφετε.
Τι να πω, ίσως το DPLL, ίσως το THD+N. Η αρχική μου στάση ήταν : οι διαφορές σε τόσο ψηλά νούμερα είναι δυνατόν να είναι ακουστές ;Αυτό εγώ θα το έγραφα ως εξής: "το 9018 έχει πιο πολύ jitter σε σχέση με το 9028", κάτι που είναι γεγονός.. το digital core του 9028 έχει νέας γενιάς DPLL το οποίο απ' ότι φαίνεται κάνει δουλειά.
γιατι δεν αλλαζετε το νημα σε 9028 ρε παιδια;
Επίσης αν καταλαβαίνω σωστά,χρειάζομαι και το Amanero USB Receiver για μετατροπή του USB2 to I2S/DSD.
Επειδή ήδη έχω και το R3 της ideon audio να υποθέσω ότι τα πρόσθετα Hermes-Amanero and Cronus,που μπορείς να
βάλεις με το amanero,εγώ δεν τα χρειάζομαι?(άντε σας ζάλισα)
Ευχαριστώ για την σύσταση.Το jlsounds το έχει δοκιμάσει κανείς ?έχει άποψη για καλή συνεργεία με το buffalo IIIse?
Λοιπόν το setup είναι: pc-3R-hi face one-buffalo με μέγιστη ανάλυση τα 24-192.
Αν πάω στον Βούλγαρο προφανώς το hi face one μένει εκτός,γιατί στην θέση του μπαίνει αυτό το μαραφέτι usb.
Πέρα από το DSD και τις ακόμα μεγαλύτερες αναλύσεις στο PCM ,μέχρι τα 24-192 αξίζει τον κόπο η αλλαγή?
To jlsounds που πωλείται αυτή τη στιγμή (I2SoverUSB v.III) είναι πολύ αξιοπρεπές (με φρέσκο XMOS τσιπάκι, reclocking κτλ). Καλό VFM. Ισάξιο του original Amanero IMHO.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.