Escape Plan

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Escape Plan (2013)

ενα κοσμημα της εβδομης τεχνης!
Σεναριο ρεαλιστικο που σε κανει να αναρωτιεσαι,αν εχει προκυψει απο αληθινη ιστορια ή τελος παντων αν ειναι καποια βιωματα του σεναριογραφου,που μαεστρικα εχει μεταφερει στο χαρτι.
Σκηνοθεσια που τα σπαει,νομιζω πρεπει να ειναι απο τις δεκα καλυτερες ολων των εποχων,για να μη πω απο τις πεντε καλυτερες και θεωρηθω υπερβολικος.
Θα σταθω σ'ενα μονο σημειο που καταδεικνυει την ακορεστη τελειομανια που διακατεχει τον Σταλονε,το μονιμως σηκωμενο φρυδι του,πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο πραγμα που μπορεις να ζητησεις απο εναν ηθοποιο κι αυτος το καταφερε επι 2 συνεχομενες ωρες!!
Παραγωγη ανταξια του Αβαταρ,η πανδαισια και ο ρεαλισμος των εφε συμπληρωνει αρμονικα την ερμηνια των ηθοποιων.
Στα επομενα Οσκαρ νομιζω οτι η ταινια θα μονοπωλησει το ενδιαφερον της κριτικης επιτροπης και οχι μονο.
Συστηνεται ανεπιφυλακτα!

Re: Escape Plan (2013)

Απροσδόκητα καλή !
Ολα θύμιζαν τις κλασσικές περιπέτειες των 80'ς που λατρέψαμε , με μια συγχρονη οπτική.
Καλη σκηνοθεσία ,ρυθμός , και σουπερ καστ για ταινια του είδους (Sly,Σβαρτς,Καβιζελ,Νηλ).
Υπάρχουν βέβαια plot holes του κερατά , αλλα το ζουμί δεν είναι εκεί προφανώς.
Ο Σταλλόνε τυπικός/κλασσικός στον ρόλο του , και ο Σβαρτς κλέβει την παράσταση σε ΚΑΘΕ σκηνη του έργου .
Ειδικα στο φινάλε με το close up και το αυτόματο, εγινε της κακομοίρας στην αίθουσα απο ανθρώπους ΚΑΘΕ ηλικίας (θύμισε τα παλιά)
Αν ειδικά είστε 35αρηδες (more or less :p ) μην την χάσετε !

4/5

Ωχ κι ελεγα να τη δω....:p

Re: Απάντηση: Escape Plan (2013)

ενα κοσμημα της εβδομης τεχνης!
Σεναριο ρεαλιστικο που σε κανει να αναρωτιεσαι,αν εχει προκυψει απο αληθινη ιστορια ή τελος παντων αν ειναι καποια βιωματα του σεναριογραφου,που μαεστρικα εχει μεταφερει στο χαρτι.
Σκηνοθεσια που τα σπαει,νομιζω πρεπει να ειναι απο τις δεκα καλυτερες ολων των εποχων,για να μη πω απο τις πεντε καλυτερες και θεωρηθω υπερβολικος.
Θα σταθω σ'ενα μονο σημειο που καταδεικνυει την ακορεστη τελειομανια που διακατεχει τον Σταλονε,το μονιμως σηκωμενο φρυδι του,πρεπει να ειναι το πιο δυσκολο πραγμα που μπορεις να ζητησεις απο εναν ηθοποιο κι αυτος το καταφερε επι 2 συνεχομενες ωρες!!
Παραγωγη ανταξια του Αβαταρ,η πανδαισια και ο ρεαλισμος των εφε συμπληρωνει αρμονικα την ερμηνια των ηθοποιων.
Στα επομενα Οσκαρ νομιζω οτι η ταινια θα μονοπωλησει το ενδιαφερον της κριτικης επιτροπης και οχι μονο.
Συστηνεται ανεπιφυλακτα!

Φίλε λάκη δεν χρειάζεται να είσαι τόσο προκλητικός....Δεν σε υποχρέωσε κανένας να την δείς!!

Για το είδος της πάντως,είναι καλή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Escape Plan (2013)

Φίλε λάκη δεν χρειάζεται να είσαι τόσο προκλητικός....Δεν σε υποχρέωσε κανένας να την δείς!!

Για το είδος της πάντως,είναι καλή.

δε σε καταλαβαινω,δε μπορω δηλαδη να πω τη γνωμη μου;
Κι αν δεν την δω,πως θα εχω αποψη;
Εχω κοουταρει καποιον και δεν το καταλαβα;
Το ιδιο μπορω να γραψω και για σενα,οτι εισαι προκλητικος και προσβαλλεις τη νοημοσυνη μου,εκθιαζοντας τη ταινια.
Δεν το εκανα ομως.
Δεν σε υποχρεωνει κανεις να διαβασεις τα ποστ μου,απ'τη στιγμη που δεν κουοταρα δικο σου.

-Άσχετο-
To μάτι του Σταλόνε (και άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου του) έχουν πρόβλημα εκ γενετής: http://www.nndb.com/people/761/000023692/

-Σχετικό-
Την εκπληκτική δεινότητά του στην υποκριτική την απέκτησε μετά από πολύ προσπάθεια.

Δεν ξερω τι λετε εσεις παντος , εγω την κατα ευχαριστηθηκα , δεν τους περιμενα τοσο καλους αν αναλογιστουμε τις προηγουμενες τους ταινιες βλεπε αναλωσιμοι και η αλλη με τον Σβαρτς που εκανε εναν συνοριοφυλακα δεν θυμαμαι τιτλο.Μου θυμισαν τους παλιους καλους εαυτους τους.popcorn movie μην παρεξηγηθουμε ετσι!

η προηγουμενη του Σβαρτς που λες,ηταν καλη,ειχε σκηνοθεσια,χιουμορ,δραση αναλογη της ηλικιας του και αρκετο αυτοσαρκασμο.
Τουτη εδω δεν εχει απολυτως τιποτα.

Λοιπόν.. ψήφισα πολύ καλή την ταινία!
Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή! :p

Βασικά ήξερα τι περίπου περίμενα να δω.. αλλά τελικά η ιστορία ήταν αρκετά καλή!
Δεν ήταν ταινία που θα περίμενες να "αναπτυχθούν" πολύ οι χαρακτήρες..

Ο Arnold ήταν σαφώς καλύτερος από τον Σταλόνε!

η προηγουμενη του Σβαρτς που λες,ηταν καλη,ειχε σκηνοθεσια,χιουμορ,δραση αναλογη της ηλικιας του και αρκετο αυτοσαρκασμο.
Τουτη εδω δεν εχει απολυτως τιποτα.

To "The Last Stand" εννοείς ?

Last edited:

Την είδα χθες το βράδυ καθώς δεν είχα τίποτα καλύτερο να δω.Είχα δει μόνο το τρέιλερ (που το θεώρησα παραπλανητικό τελικά) Δεν είχα απαιτήσεις και πιο πολύ την έβαλα από περιέργεια για να δω τι ταινία μπορεί ήταν αυτή με τους 2 "γέρους". Να φανταστείτε από κόμπλεξ καθαρά δεν εχω δει κανένα απο τα 2 Expandables καθώς δεν είναι του στυλ μου αυτού του είδος οι ταινίες. Λοιπόν τελικά η ταινία με εξέπληξε. Μου άρεσε αρκετά και δεν βαρέθηκα δευτερόλεπτο. Θα μπορούσε βέβαια να ήταν καλύτερη (σαν να βιαζόταν λίγο ο σκηνοθέτης) ορισμένες στιγμές δηλαδή μου φάνηκαν σαν να ήταν λύσεις/ιδέες τελευταίας στιγμής αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα κακή την ταινία.

Last edited:

Πάρα πολύ καλή με γρήγορη πλοκή καλό σενάριο και το καστ να αποδίδει τα αναμενόμενα!! Με εξέπληξε ευχάριστα!

Καλο σενάριο και δράση . Μετά τους αναλώσιμους βλέπετε εύκολα και δεύτερη φορά .

Φαν του Σβαρτς, η ταινια ηταν πολυ καλη....Λιγο το ξυλο δεν ταιριαζε με την ηλικια τους, τα υπολοιπα ηταν μια χαρα...

ρεσεις αυτη βγηκε καλη η ταινια!! Αν και εμενα μου αρεσουν τετοιου ειδους με αποδρασεις απο φυλακες παραδοξως εκανε καλη δουλεια ο Αρλοντ. Ολα τα λεφτα φυσικα και ο Αρνι μου αρεσε αρκετα!!! Ευγε ευγε!!!

Απάντηση: Re: Escape Plan (2013)

ρεσεις αυτη βγηκε καλη η ταινια!! Αν και εμενα μου αρεσουν τετοιου ειδους με αποδρασεις απο φυλακες παραδοξως εκανε καλη δουλεια ο Αρλοντ. Ολα τα λεφτα φυσικα και ο Αρνι μου αρεσε αρκετα!!! Ευγε ευγε!!!

+1

Ψήφισα πολύ καλή! :SFGSFGSF:

Μέτρια. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο μόνο ως cult φιγούρες στέκονται πλέον..

έτη φωτός καλύτερη από τους απαράδεκτους αναλώσιμους, με ωραία θεματολογία (100% υποκειμενική παρατήρηση) και απολαυστικά πλάνα δύο εκ των κορυφαίων μορφών ταινιών δράσης των τελευταίων 30+ετών (100% αντικειμενική παρατήρηση)

βέβαια αναρωτιέμαι.......

αυτός ο συλβέστρος δε θα βρει άλλο τρόπο να τελειώνει τις ταινίες του πέρα από το "επιβιβάζομαι στο λίαρ τζετ";;;

Να μια ενδιαφερουσα περιπετεια, σαν το παλιο καλο καιρο.
Η ωριμοτητα εν δρασει, σε μια εξαιρετικη υπερπαραγωγη.
Πολυ καλη, σχεδον εξαιρετικη.