Εσείς, αρχίσατε τα μπάνια;

mipi

Senior Member
30 June 2006
655
Χίος
Μερικές φορές νευριάζω με το γεγονός ότι μένω σε νησί (Χίος). Απαγορευτικά με τα πλοία, πανάκριβα εισητήρια για μετακίνηση πλήρους οικογενείας (πλοία - αεροπλάνα), απίστευτη ταλαιπωρία άν τελικά βρείς εισητήρια (πάλι πλοία - αεροπλάνα), απογοήτευση.Ειδικά όταν γίνονται παρουσιάσεις - επιδείξεις για τα μέλη του forum με πιάνει στεναχώρια και καημός.
Από την άλλη, έχουμε την "πολυτέλεια" λιγότερου καθημερινού τρεξίματος, συγκριτικά πολύ συντομότερης και φθηνότερου κόστους καθημερινής μετακίνησης, (σε 5 λεπτά είμαι σπίτι μου από το γραφείο), το καλό-κακό να γνωρίζεσαι με τους περισσότερους (περπατάς στο δρόμο το πρωί και λές πενήντα καλημέρες) περισσότερη ασφάλεια από κλοπές-ληστείες-σκοτωμούς και τέλος το μεγάλο πλεονέκτημα της άμεσης και πολύ γρήγορης επαφής αν το θελήσεις με τη φύση. Βουνά και (λίγα πλέον εναπομείναντα) δάση τα συναντάς σε 5-10 λεπτά με το αυτοκίνητο, και φυσικά, η θάλασσα.
Σε 5 λεπτά με το ποδήλατό μου όταν φύγω απ' τη δουλειά το μεσημέρι, βουτάω σε καθαρά νερά για το καλοκαιρινό μπάνιο.

Έχω ήδη 4 και δεν βλέπω την ώρα και σήμερα όταν σχολάσω.

Γιάαααααα να ακούσουμε και άλλους φίλους:smash:

Μια από τα ίδια και εγώ Μιχάλη.
Μόλις σχολάω από τη δουλειά διασχίζω την πανέμορφη Κατεχάκη, συναντάω 2 με 3000 χιλιάδες φίλους (έχουμε γνωριστεί με τους περισσότερους).
Η διαδρομή είναι ψιλομαγεία ,η πέτρα κυριαρχεί και μία νεκρή φύση αριστούργημα (από καλλιτεχνική άποψη).
Μόλις φτάσω σπίτι ,ετοιμάζω τα πράγματα (βερμούδα, Μαργαρίτα, γυαλιά ηλίου) και σε 2 λεπτά είμαι στο νερό.
Βέβαια είναι λίγο ρηχό αλλά σκέφτομαι αυτό τον καιρό να ψάξω για καμμιά επαγγελματική λεκάνη, αρκεί να χωράει στη βεράντα.

Πλάκα μας κάνεις ρε Μιχάλη, με τον πόνο μας παίζεις...

δεν προλαβαίνω ρε γ.....ώτο.

σαββατοκύριακο μόνο παραλία με φραπεδία, ταβλάκι, και beach volley.

ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕς.
ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟ
ΣΤΙς ΓΝΩΣΤΕς ΠΑΡΑΛΙΕς ΚΑΘΙΣΜΑ-ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΤΑ-ΕΓΚΡΑΙΜΝΟΙ-ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ-ΓΥΑΛΟΣ-ΜΥΛΟΙ-ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ-ΠΕΥΚΟΥΛΙΑ-ΚΑΣΤΡΟ.
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ.ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟς ΣΥΝΤΟΜΑ

Μπάνια, τί μπάνια;

Στη Φλώρινα αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα που σταμάτησαν τα καλοριφέρ. Φυσικά το βράδυ είναι αδιανόητο να μη φοράς σακάκι, ζακέτα και όχι κάτι ελαφρύ.

Απάντηση: Re: Εσείς, αρχίσατε τα μπάνια;

Μπάνια, τί μπάνια;

Στη Φλώρινα αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα που σταμάτησαν τα καλοριφέρ. Φυσικά το βράδυ είναι αδιανόητο να μη φοράς σακάκι, ζακέτα και όχι κάτι ελαφρύ.

μα που ζεις βρε παιδί μου? -bye-

έλα μια βόλτα στο βορειότερο μέρος της Αφρικής. :award:

Απο τώρα μπάνια;;;; Αν δεν παει Αύγουστος μήνας με 45 βαθμούς και να βράζει η ....θάλασσα, δεν πάω!!!! Αλλωστε η δουλειά δεν με αφήνει για πολλές πολυτέλειες.....
Οι γυναίκες.......πάντα βιάζονται να πάνε για να τα....."βγάλουν".....!!!

Re: Απάντηση: Εσείς, αρχίσατε τα μπάνια;

δεν προλαβαίνω ρε γ.....ώτο.

σαββατοκύριακο μόνο παραλία με φραπεδία, ταβλάκι, και beach volley.

Μα ούτε και εγώ προλαβαίνω Αντώνη. Κάνω 2 δουλειές, υπάλληλος τα πρωϊνά, ιδιωτική δουλειά τα απογεύματα - Σαββατοκύριακα και επισκευάζω με αρκετή προσωπική εργασία και ένα παλιό κτίριο που μου άφησε ο παππούς για να προσθέσω και επιπλέον φροντίδα οικογένειας με γυναίκα (βλ. διαταγές - εντολές) δωδεκάχρονο γιό και εξάχρονη κόρη (βλ. ιδιαίτερα και διάβασμα), και να μην ξεχάσω και τον κήπο μου!!! αλλά όταν πριν 2 χρόνια η κατάσταση έφτασε στο όριο με προβλήματα μέσης κλπ. και κατόπιν προτροπής των γιατρών και αφού είδα ότι μετά τα πρώτα 10-15 μπάνια μου πέρναγαν όλα, έχω γίνει ένθερμος υποστηρικτής. Τα παρατάω όλα και πάω για βουτιά. Έχω πάει αρκετές φορές και στις 9 το βράδυ όταν δεν προλαβαίνω νωρίτερα το απόγευμα. Βοηθάει βέβαια πολύ και το γεγονός ότι μένω σε νησί.

Παλαιότερα μετά βίας έκανα 8-10 μπάνια ολόκληρο το καλοκαίρι, αλλά από πρόπερσι με τα αποτελέσματα που είδα, ξεπερνάω τα 120 κάθε σαιζόν. Έχω κάνει μέσα σε 2 καλοκαίρια όσα μπάνια δεν έκανα σε όλη μου τη ζωή. Άσε που η ευεργετική επίδραση κρατάει και τον χειμώνα, για να μην προσθέσω και την άσκηση με αποτελέσματα στο βάρος, στη καλή λειτουργία καρδιάς κλπ.

(Κολυμπάω μεταξύ μισής ώρας και 50 λεπτών με συνεχές κολύμπι κάνοντας διαδρομές πάνω-κάτω, με ρυθμό όσο βέβαια μου επιτρέπει η ηλικία μου...:grandpa:

Άντε παιδιά, μιά απόφαση είναι:captain:

Εχω μια φωτογραφία από το Σαρακήνικο της Γαύδου στο γραφείο για να παρηγοριέμαι :BDGBDGB53::BDGBDGB53:

Κατά τον Αύγουστο λέω να πέσω στα ρηχά για καθέλκυση :flipout::flipout:

Μιχάλη εισαι ευτυχισμένος :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Κανω κανα 15 λεπτο να παω στη δουλεια με τη μηχανη και κανα 5 λεπτο να παω θαλασσα με τα ποδια..καλα ειμαι ? :flipout:

Δεν εχω αρχισει ομως τα μπανια..δεν ειμαι πολυ φαν πια ..επειδη ομως η παρεα μπορει και να ειναι..ε θα κανω καθε χρονο και καμμια 10 δεκαρια(max ).:flipout:

Κατα τα αλλα δροσιζομαι με τα παραλιακα μαγαζακια , τα ποτακια μου και τα μωρακια που κυκλοφορουν !!

Βεβαια αμα ειναι για ψαροντουφεκο αλλαζει το πραγμα :a0210:

30 έως 45 λεπτά για να πάω στην δουλειά κι άλλα τόσα φυσικά το βράδυ για την επιστροφή.

απο εκεί και πέρα όμως, απο το σπίτι είμαι περίπου ένα τρίλεπτο-πεντάλεπτο μακριά απο την θάλασσα, πάντα με τα πόδια.

πολλές φορές όμως που η παρέα απαιτεί άλλες καταστάσεις, τότε παίρνουμε το αυτοκινητάκι και τρέχουμε καμια εικοσαριά χιλιόμετρα μακριά.;)

υ.γ το κακό το καλοκαίρι είναι οτι τότε έχουμε και το πρωτάθλημα της F1 !!!
αλλά απο τότε που πήρα το dvdr έχω ησυχάσει ..........:2thumb22sup:
οπότε μπανάκια, όποτε κι αν ανοίξει το μάτι :flipout::flipout::flipout:

30 έως 45 λεπτά για να πάω στην δουλειά κι άλλα τόσα φυσικά το βράδυ για την επιστροφή.

απο εκεί και πέρα όμως, απο το σπίτι είμαι περίπου ένα τρίλεπτο-πεντάλεπτο μακριά απο την θάλασσα, πάντα με τα πόδια.

πολλές φορές όμως που η παρέα απαιτεί άλλες καταστάσεις, τότε παίρνουμε το αυτοκινητάκι και τρέχουμε καμια εικοσαριά χιλιόμετρα μακριά.;)

υ.γ το κακό το καλοκαίρι είναι οτι τότε έχουμε και το πρωτάθλημα της F1 !!!
αλλά απο τότε που πήρα το dvdr έχω ησυχάσει ..........:2thumb22sup:
οπότε μπανάκια, όποτε κι αν ανοίξει το μάτι :flipout::flipout::flipout:

Γιατί δεν λές οτι δεν ξεκολάς από το πλασματάκι σου ? :award::award:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσείς, αρχίσατε τα μπάνια;

Γιατί δεν λές οτι δεν ξεκολάς από το πλασματάκι σου ? :award::award:

Γιώργη για την ώρα το πλασματάκι το χαίρεται η κυρά ... με τα γνωστά χαζά που συνηθίζουν να παρακολουθούν οι κυράδες :smash:

αλλά θα ρθει κι η ώρα μου,
έχουν γνώση οι φύλακες :flipout::flipout::flipout::flipout:

-bye-

...πάντως σήμερα το απόγευμα που κατέβασα τα παιδιά Ωρωπό για ποδόσφαιρα -αγγλικά ,κλπ είδα σε μακρινή παραλία καμμιά 30ρια kite surfers ....

πήγα κοντά και τρελλάθηκα στην ζήλεια .....

ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕς.
ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟ
ΣΤΙς ΓΝΩΣΤΕς ΠΑΡΑΛΙΕς ΚΑΘΙΣΜΑ-ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΤΑ-ΕΓΚΡΑΙΜΝΟΙ-ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ-ΓΥΑΛΟΣ-ΜΥΛΟΙ-ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ-ΠΕΥΚΟΥΛΙΑ-ΚΑΣΤΡΟ.
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ.ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟς ΣΥΝΤΟΜΑ

Μέχρι στιγμής ο νικητής του γκάλοπ!! :award:

Χθες το απόγευμα πήγα μετά τις 6 παρέα με την εξάχρονη κόρη. Είμαστε μόνοι σε ολόκληρη την παραλία. Το νερό το πιό ζεστό από όσα μπάνια έχω κάνει. Η κόρη μου δεν ξεκολούσε από το νερό.
Υπέροχα.

Και εγώ δίπλα είμαι (2-3 λεπτά με τα πόδια), αλλά οι υποχρεώσεις θα με αφήσουν από 26/6. Από εκεί και πέρα γίνεται χαμός...

Κάθε μέρα! Φέτος ειδικά με βλέπω :afro:!

Μιχάλη χαιρετίσματα στο 218 ΤΕ και στην παραλία της Καλαμωτής.Μόνο τότε είχα ξεκινήσει τα μπάνια τέτοια εποχή-bye-