Εσείς, αρχίσατε τα μπάνια;

Πριν παντρευτώ, δεν ξεχώριζα καλοκαίρι και χειμώνα, σε ότι αφορά τα μπάνια.
Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει κι αν καταφέρω να κάνω μερικά θάναι μόνο στις διακοπές ( οι οποίες για κάποιον που έχει μικρά - είναι σκέτη εμπειρία).

Μιχάλη χαιρετίσματα στο 218 ΤΕ και στην παραλία της Καλαμωτής.Μόνο τότε είχα ξεκινήσει τα μπάνια τέτοια εποχή-bye-

Στην γνωστή, υπέροχη Κώμη.
Νά'σαι καλά.

Χθές έκανα το πρώτο παιδιά ! Στην Κεραμωτή , το χωριό μου !
Πολύ ζεστή μέρα, η παραλία είχε αρκετό κόσμο και η θάλασσα ήταν υπέροχη, πεντακάθαρη και αρκετά δροσερή !!!

Πολύ ζεστή μέρα, η παραλία είχε αρκετό κόσμο και η θάλασσα ήταν υπέροχη, πεντακάθαρη και αρκετά δροσερή !!!

Βούρ!!!

Απάντηση: Re: Εσείς, αρχίσατε τα μπάνια;

και από Τετάρτη έρχονται τα δύσκολα.

Σπυράκο ήδη ψάχνω αετό. Έχω ξεκινήσει και δίαιτα, γυμναστική κ.τ.λ.
Πιστεύω του χρόνου το καλοκαίρι να είμαι έτοιμος.
Φέτος αρχίζω μαθήματα και τις πρώτες σούπες.

φάτσα στο μπαλκόνι μου είναι το δημοτικό κολυμβητήριο, οπότε έχω "θέα θάλασσα" καθημερινά :D

μου λείπουν μόνο οι βουτιές ... (προβλέπονται μετά τις 15 Ιούλη για φέτος). προς το παρόν, πλην της μπανιέρας, υπάρχουν τα μπάνια στον ιδρώτα ...

Καθημερινα στο Κοντο γυαλο απο τα μεσα μαϊου.
Σταματαω το Νοεμβρη που πλεον πρεπει να πηγαινοφερνω εγω τον μικρο Αγγλικα και κολυμβητήριο.
Δεν τα μετραω, κανω 4-5 τη βδομαδα και μονο κολυμπι για καμια ωρα.
Τωρα που θα σταματησει και ο πιτσιρικας το σχολειο θα κανουμε τις ομηρικες κοντρες μας.( εγω ελευθερο και αυτος πεταλουδα, να τον προλαβαινω);)
Φετος εχει κατεβασει χρονο και θα τον βαλω να κανει προσθιο στην κοντρα.:a0210:
Μεχρι να παει 10 πιστευω θα τον κοντραρω (τον κραταω και λιγο οποτε τον φτανω).
Μετα δεν θα θελει μαλλον να ερχεται μαζι μου :bigcry:
Τι να κανεις; Ταλαιπωρια, αλλα για το παιδι το κανω.....

Και ναι σήμερα έκανα το πρώτο μου βέβαια έστησα κάνα δύο πελάτες πάγωσα και λιγάκι αλλά ήταν ωραία
Ένα μικρό παράπονο μόνο : δεν μου δίνουν το τηλέφωνο του καπετάνιου εκείνου του καραβιού , που σε μία κλειστή θάλασσα όπως ο Κορινθιακός , πέταξε τα σεντινόλαδά του και έκανε μία μικρή καφετιά κηλιδούλα

Δυστυχώς, έχω τη θάλασσα δίπλα μου και βαριέμαι.Μιλάμε για μισό χιλιόμετρο απόσταση.Είναι απόφαση που δεν την παίρνεις εύκολα.
Σκέφτομαι να ξυπνάω πριν απ'όλους, κατά τις 6, και να συνδυάζω τρέξιμο-μπάνιο, αλλά βαριέμαι.Θα ξεκουνηθώ όμως...:sleepey:

γεια σας παιδια
οριστε η πραλια που λιωνω ουσιαστικα συνεχεια.
το μονο κακο ειναι οτι οταν φυσαει δεν μπορεις να κολυμπησεις γιατι εχει πολυ κυμα και κανεις body surfing .
θα βαλω και δικια μου photo συντομα και καλητερη.
απο κοντα ειναι τελεια.
επισης δεν προτεινετε σε μη αθλητες γιατι εχει 500 σχεδον σκαλια και επικυνδυνα .:ernaehrung004:
EGREMNI

Attachments

• egremnoi.jpg
    egremnoi.jpg
    36.3 KB · Views: 33
και εγω κατι παρομιο λεω να κανω γιατι εχω ειδη ενα μηνα που κανω μπανια και εχω καει μαυρισει υπερβολικα και ο δερματολογος ειπε οτι αν παω μετα τις 11.30 η πριν τις 4.30 θα εχω προβλημα.:grinning-smiley-043
Δυστυχώς, έχω τη θάλασσα δίπλα μου και βαριέμαι.Μιλάμε για μισό χιλιόμετρο απόσταση.Είναι απόφαση που δεν την παίρνεις εύκολα.
Σκέφτομαι να ξυπνάω πριν απ'όλους, κατά τις 6, και να συνδυάζω τρέξιμο-μπάνιο, αλλά βαριέμαι.Θα ξεκουνηθώ όμως...:sleepey:

γεια σας παιδια
οριστε η πραλια που λιωνω ουσιαστικα συνεχεια.
το μονο κακο ειναι οτι οταν φυσαει δεν μπορεις να κολυμπησεις γιατι εχει πολυ κυμα και κανεις body surfing .
θα βαλω και δικια μου photo συντομα και καλητερη.
απο κοντα ειναι τελεια.
επισης δεν προτεινετε σε μη αθλητες γιατι εχει 500 σχεδον σκαλια και επικυνδυνα .:ernaehrung004:
EGREMNI

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ !!!!!!!! :bang:

που είναι αυτό το πανέμορφο μέρος ???

Το προγραμμα λεει τις πρωτες 3 εβδομαδες του Ιουλη ολη η οικογενεια σε παραλια του Κορινθιακου κοντα στην Θηβα με εμενα να προσπαθω να συμμετασχω τις 2 από τις 3 αλλα χλωμο...
Το καλο ερχεται στο τελος του Αυγουστου οπου ευελπιστω να την κανω με το γυναικακι μου για Κυκλαδες μερια (μια εβδομαδα μονοι) για ξεκουραση.... ΝΑ ΚΑΑΑΘΟΜΑΙ!!! που ελεγε και ο Φωτοπουλος. Ο προορισμος ακομα αγνωστος... Δονουσα, Σχοινουσα, Ιος, Σιφνος κτλ ειναι υποψηφια νησια...

Κι εμένα η παραλία είναι 200μ από το σπίτι μου, αλλά προς το παρόν δεν έχω αξιωθεί να βρέξω έστω και τα πόδια μου. Λέω κι εγώ συνέχεια να συνδυάσω πρωινό τρέξιμο και μετά μια βουτιά, κάθε μέρα πριν έρθω στην δουλειά, αλλά προς το παρόν χάνω κατά κράτος από το πάπλωμα!!! :sleep:

σου αρεσε ε? και εγω οταν πηγα πρωτη φορα επαθα πλακα.η παραλια βρισκεται στο νησι Λευκαδα στο δυτικο μερος.το αστειο ειναι οτι στο συγκεκριμενο νησι διαφημιζονται μονο το πορτο κατσικι(ως μια απο τις καλητερες στη μεσογειο) ,το καθισμα και ο αγιος νηκιτας.
απο αυτες αυτη ειναι 10 φορες καλητερη και καθαροτερη και χωρις πολυ κοσμο λογο αποστασης και κινδυνου απο τα 500 περιπου σκαλια.το google earth θα σε βοηθησει πολυ να δεις και αλλες φωτος
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ !!!!!!!! :bang:

που είναι αυτό το πανέμορφο μέρος ???

στη πρωτη ειναι οταν φυσαει ,εχει πολυ πολυ κυμα.
οταν δεν φυσαει ομως ειναι παραδεισος-bye-

Attachments

• recko-21.jpg
    recko-21.jpg
    46.2 KB · Views: 15
  • egremni_-_no__one.jpg
    egremni_-_no__one.jpg
    46.9 KB · Views: 17