Εσείς βλέπετε Rainbow;

Σχετικά με το Rainbow Effect:

• Total voters
    0
εγώ πάντα το βλέπω αλλά δεν με ενοχλεί πάντα ίδιο,έχω παρατηρήσει πως όταν είμαι κουρασμένος γινεται πιο ενοχλητικό......

εγω παντως με την γκαντεμια με τα πανια που εχω,το τελευταιο πανι που γυρησα πισω(τωρα ειμαι χωρις πανι αλλα μαλλον παω για lumene)εβαλα ετσι για 20 λεπτα εργο και δεν ειδα rainbow ουτε η γυναικα μου ουτε ο γιος μου!!

Eγώ είμαι περίεργος αν θα το δω αυτό το πράγμα για να καταλάβω ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Μάλλον πρέπει να είμαι ο ευτυχισμένος της παρέας εδώ, καθότι σε ομαδικές προβολές αλλά κυρίως με τη γυναίκα μου, τη ρωτάω αν το βλέπει προσπαθώντας να το περιγράψω απ τις δικές σας περιγραφές και δεν μπορεί ούτε κι η ίδια ή κάποιος άλλος να το δει!!!!!!!!!

εγω μονο μετα τη βροχα το βλεπω παντως!!! :smash: τωρα που οι θεασεις θα γινουν πιο εντατικες θα δω τι θα πουν και οι γνωστοι!! -bye-

Μπορώ να δω κάπου στην Θεσσαλονίκη dlp? Θέλω να πάω εκεί μεριά αλλά δεν έχω ιδέα αν θα δω rainbow effect - μικρο μου πονυ κτλ

Σε όσους βλέπουν rainbow θα ήθελα να τους δώσω μια συμβουλή.
Να αλλάξουν το χρώμα στους υπότιτλους της ταινίας σε γκρι.
Εγώ το έκανα και τουλάχιστον σε εμένα τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.
Είδα ολόκληρη ταινία χωρίς να δώ ούτε μια φορά rainbow.

Εγώ, άν και έχω dlp προβολέα, έχω να δώ rainbow χρόνια τώρα..Τελευταία φορά ήταν:
rainbow1_zps7b20caa7.jpg

rainbow3_zps6f1b50bc.jpg

:music-smiley-005:

O EPSON TW700 αντικατασταθηκε με τον OPTOMA HD25E δεν βλεπω κανενα rainbow αυτο που βλεπω ειναι 100 φορες καλυτερη εικονα ....

εγω το βλεπω ρε γμτ και γι'αυτο ειμαι σε LCD...σε προβολες μαγαζιων (καφετεριες) που εχουν DLP για ποδοσφαιρο ,στις γρηγορες εναλαγες ή στο ανοιγοκλειμα των ματιων το βλεπω και μου σπαει τα νευρα...!!!

Εγώ παίζω με DLP βιντεπροβολείς από το 90πόσο (δεν θυμάμαι), με μια μικρή ενδιάμεση ολιγόμηνη απιστία με LCD.
Rainbow Effect δεν είδα ποτέ, αλλά ούτε και κανένας άλλος το είδε στο σπίτι μου.Ούτε μέλος της οικογένειας, ούτε φιλοξενούμενος.
Με κανέναν προβολέα από όσους μεσολάβησαν.

O EPSON TW700 αντικατασταθηκε με τον OPTOMA HD25E δεν βλεπω κανενα rainbow αυτο που βλεπω ειναι 100 φορες καλυτερη εικονα ....
Ακριβώς το ίδιο και εγώ.
Λένε ότι σχετίζεται με το αν έχεις αστιγματισμό (που έχω εγώ...)
Κανάς γιατρός ???

Με W1070 και 110+ ίντσες δεν μπόρεσα ποτέ να διακρίνω το Rainbow (και έχω μπόλικη μυωπία και αστιγματισμό), Και όσοι έχουν δει ταινία μαζι μου (γκαβοί ή μη) κανείς δεν μου έχει αναφέρει κάτι.